Düşük tehlikesi yüZünden evde yatanlar canınız sıkılmasın gelin dertleşelim :)

Flybutterfly

Bebeğimi çok seviyorum..
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2014
1.299
2.000
178
38
Kızlar rahimde kanamam olduğu için uzun bir istirahat dönemi beni bekliyor.. Burda hem birbirimizi motive edelim hemde dertleşelim, hep beraber bu zorlu süreci mutlu sonla atlatalım inşallah...

Merhaba bende yatiyrm hatta suan yaatigm yerdn yaziyrm. Aslinda radyasyon yasak ama arada bakiyrm. Lekenmem vardi 2 haftadr yatiyrm. Hem igne hem progestan kullaniyrm. Cok sukur lekenmem bitti ama yinede tedbirliyim. Cunku ilk bebegim karnimda oldu evhamliyim biraz.

Geçmiş olsun canım. Yalnız ben telefona yapışık yaşıyorum bu radyasyon olayı canımı sıktı şimdi:KK57:

Bende cok uzun suredir evde cakit gecirenlerdenim.. 7 aydir belki 4-5 kez disari ciktim doktor haric bazen annem arabayla alip kendi evine goturuyor.. 17. Haftama kadar progestan kullandim. Bu 4. Gebeligim nasip olursa ilk cocugum olacak. İbsallah hepimiz saglikla aliriz bebeklerimizi kucaklarimiza... Bu konu iyi oldu valla :) son iki ay koxa yaz gecti dahada disarda ne yapayim zaten yatmalardayim iki ay daha.. Ama seneye yazin cok gezicem nasip olursa :)

Bende cok uzun suredir evde cakit gecirenlerdenim.. 7 aydir belki 4-5 kez disari ciktim doktor haric bazen annem arabayla alip kendi evine goturuyor.. 17. Haftama kadar progestan kullandim. Bu 4. Gebeligim nasip olursa ilk cocugum olacak. İbsallah hepimiz saglikla aliriz bebeklerimizi kucaklarimiza... Bu konu iyi oldu valla :) son iki ay koxa yaz gecti dahada disarda ne yapayim zaten yatmalardayim iki ay daha.. Ama seneye yazin cok gezicem nasip olursa :)
Canım az kalmış sık dişini sonra bebişinin elinden tutar bu günlerin acısını çıkarırsın inşallah :))) bende hastaneden eve geçtim. Yatış ne kadar sürer belli değil sonu hayırlı olsun da :) yeterki hep olumlu olalım. Dualarımızda birbirimizide katalım :KK19:

Flybutterfly .!.:
Canım az kalmış sık dişini sonra bebişinin elinden tutar bu günlerin acısını çıkarırsın inşallah :))) bende hastaneden eve geçtim. Yatış ne kadar sürer belli değil sonu hayırlı olsun da :) yeterki hep olumlu olalım. Dualarımızda birbirimizide katalım :KK19:
12. Haftan dolana kadar hep yat.. Simdi yaticaz ama sonu guzel olacak insallah :) dua edelim birbirimize..

12. Haftan dolana kadar hep yat.. Simdi yaticaz ama sonu guzel olacak insallah :) dua edelim birbirimize..
Yatıyorum canım. Doğru söylesin Allahım hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla almayı ve güZel günlerini görmeyi nasip etsin :) bide 99 kere ya mûbdi okumak iyiymiş canım ben okuyorum elin karnında bol bol dua edin eşin ve sen :)

Yatıyorum canım. Doğru söylesin Allahım hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla almayı ve güZel günlerini görmeyi nasip etsin :) bide 99 kere ya mûbdi okumak iyiymiş canım ben okuyorum elin karnında bol bol dua edin eşin ve sen :)
Biz hergun okuduk el mubdiyi ilk dort ay simdide hergun esim okuyor eli karnimda. Bende yasin okuyorum.. Cok rahatlatiyor insani..

İlk zamanlarda ben hergun agliyordum inan birsey olacak diye korkumdan.. Daha once uc tane dusugum oldu her anim korku ile gecti diyebilirim.. Simdi de erken dogumdan cok korkuyorum allah gostermesin.. Korku ve endisem hic gecmedi gitti :) birde zaman gecmek bilmiyor hic hele ilk uc dort ay bir gunbir yil gibi geliyordu sanada oyle geliyor mu?

İlk zamanlarda ben hergun agliyordum inan birsey olacak diye korkumdan.. Daha once uc tane dusugum oldu her anim korku ile gecti diyebilirim.. Simdi de erken dogumdan cok korkuyorum allah gostermesin.. Korku ve endisem hic gecmedi gitti :) birde zaman gecmek bilmiyor hic hele ilk uc dort ay bir gunbir yil gibi geliyordu sanada oyle geliyor mu?
Canım öyle tabi yatmak bile etkiliyo insanı ben henüz yolun başındayım zaman geçtikçe daha bunalmam inşallah

Bir sorum olacak size. Evde sürekli yatıyoruz dolayısıyla çok fazla enerji harcayamıyoruz. Bu süreçte nasıl besleniyorsunuz? Bide artık bu makyajsız paspal halimden sıkıldım. Yttığım yerde makyaj, saç baş yapasım var. Kendimi giderek kötü hiasetmeye başlıyorum galiba:KK14:

Merhaba arkadaşlar bnde iki düşük bir dış gebelik geçirdim bu dördüncü gebeliğim bn hastane personeliym pazartesi bi beta baktiraym dedim normal yükseliyor mu die en son 2000 di bi baktm 400 e düşmüş bn tronbofili hastasiyim son düşukten sonra öğrendin neyse doktor baktı kesen bozulmuş düşük yapcan dedi bnde hemen özel deki doktoruma gittim baktı kesen duruyor git eve kanaman olmazsa 5 gun sonra gel dedi gittim herşey yolundaydı kese büyümüştü bir hafta sonra kalp atışlarını duyarsak bi problem yok dedi neyse aradab bi gün gecti cumartesi eşim ısrar etti birlikte olalım dedi dikkatli bi şekilde birlikte olduk ama bn kasildim sanırım bide baktık açık kahve karısimi kanamam oldu eşim delirdi korktu biz bebek gitti dedik ama ondan başka kanamam olmadı 24 saati geçti ne ağrı ne kanamam var sizce bebeğimi kayıp mı ettik:(

Bir sorum olacak size. Evde sürekli yatıyoruz dolayısıyla çok fazla enerji harcayamıyoruz. Bu süreçte nasıl besleniyorsunuz? Bide artık bu makyajsız paspal halimden sıkıldım. Yttığım yerde makyaj, saç baş yapasım var. Kendimi giderek kötü hiasetmeye başlıyorum galiba:KK14:
Bende bu şekilde yatmaktan sıkıldm ama çarşamba kontrolm var dayancam 2 gün daha :( uzandığım yerde kaşlarımı fln alıyorm artık cnm o derece sıkılıyorm kuaföre gitmek flnda imkansız.buarada ben 6 haftalık gebeyim ama aşermek değilde sürekli aklım yemek yemede sürekli açım sanki özellikle bişy istemiyor canm ama sürekli bşyler atıştrmak istiyorm çıldırcam dha şmdiden 3 kilo almşm herşeyden sıkıldım buaralar psikolojim bozulcak sanrm böyle giderse..

Merhaba arkadaşlar bnde iki düşük bir dış gebelik geçirdim bu dördüncü gebeliğim bn hastane personeliym pazartesi bi beta baktiraym dedim normal yükseliyor mu die en son 2000 di bi baktm 400 e düşmüş bn tronbofili hastasiyim son düşukten sonra öğrendin neyse doktor baktı kesen bozulmuş düşük yapcan dedi bnde hemen özel deki doktoruma gittim baktı kesen duruyor git eve kanaman olmazsa 5 gun sonra gel dedi gittim herşey yolundaydı kese büyümüştü bir hafta sonra kalp atışlarını duyarsak bi problem yok dedi neyse aradab bi gün gecti cumartesi eşim ısrar etti birlikte olalım dedi dikkatli bi şekilde birlikte olduk ama bn kasildim sanırım bide baktık açık kahve karısimi kanamam oldu eşim delirdi korktu biz bebek gitti dedik ama ondan başka kanamam olmadı 24 saati geçti ne ağrı ne kanamam var sizce bebeğimi kayıp mı ettik:KK43:
Canım geçmşş olsun. Bebeğe birşey olmamıştır inaşşllah ama 2 doktorun bu kadar farklı konuşması garip. Bence yrn doktora git kesye baksınlar

Bende bu şekilde yatmaktan sıkıldm ama çarşamba kontrolm var dayancam 2 gün daha :KK43: uzandığım yerde kaşlarımı fln alıyorm artık cnm o derece sıkılıyorm kuaföre gitmek flnda imkansız.buarada ben 6 haftalık gebeyim ama aşermek değilde sürekli aklım yemek yemede sürekli açım sanki özellikle bişy istemiyor canm ama sürekli bşyler atıştrmak istiyorm çıldırcam dha şmdiden 3 kilo almşm herşeyden sıkıldım buaralar psikolojim bozulcak sanrm böyle giderse..
Canım bende öyleyim. Kaş almaktan bir hal oldum. Birde uüzümde alerji var durup durup ona bakıyorum. Acıkma olayı sıkıntıdan. Bende de var. Zaten kilolu hamile kaldım bide üstüne normalden çok alırsam yanarım. Uamrım çok kiloalmayız. Ama bence ekmek ve unlu şeyleri azaktmalıyız. Ben özellikle ekmeğe dikkat eiduorum birde pilav fln yemiyorum

Merhaba arkadaşlar bnde iki düşük bir dış gebelik geçirdim bu dördüncü gebeliğim bn hastane personeliym pazartesi bi beta baktiraym dedim normal yükseliyor mu die en son 2000 di bi baktm 400 e düşmüş bn tronbofili hastasiyim son düşukten sonra öğrendin neyse doktor baktı kesen bozulmuş düşük yapcan dedi bnde hemen özel deki doktoruma gittim baktıdinlemeruyor git eve kanaman olmazsa 5 gun sonra gel dedi gittim herşey yolundaydı kese büyümüştü bir hafta sonra kalp atışlarını duyarsak bi problem yok dedi neyse aradab bi gün gecti cumartesi eşim ısrar etti birlikte olalım dedi dikkatli bi şekilde birlikte olduk ama bn kasildim sanırım bide baktık açık kahve karısimi kanamam oldu eşim delirdi korktu biz bebek gitti dedik ama ondan başka kanamam olmadı 24 saati geçti ne ağrı ne kanamam var sizce bebeğimi kayıp mı ettik:KK43:

Birsey diyemiyorum ama kahverengi lekelenme cok yasayan bayan var. Doktor bize ilk uc ay yasaklamisti iliskiyi. Muhakkak ara doktorunu lekelenme tarzi kanamandan bahset progestan falan verebilir belki. Birde sende de kan pihtilasmasi varsa igne vermediler mi kan sulandirici? Kalp atisini duyduktan sonra mi baslayacaklar birsey dedi mi doktor? İnsallah kalp atisini duyarsiniz ne zaman gideceksin dinlemye?

Canım bende öyleyim. Kaş almaktan bir hal oldum. Birde uüzümde alerji var durup durup ona bakıyorum. Acıkma olayı sıkıntıdan. Bende de var. Zaten kilolu hamile kaldım bide üstüne normalden çok alırsam yanarım. Uamrım çok kiloalmayız. Ama bence ekmek ve unlu şeyleri azaktmalıyız. Ben özellikle ekmeğe dikkat eiduorum birde pilav fln yemiyorum
Ben hem yatil hem kilo almayanlardanim. Normal beslenip ayy canim suna as eriyor ayy bunu istiyorum yapip da abur cubur yenmedigi surece kilo alinmiyor cok. Bakkal urunleri ve basit sekerlerden uzak durmak bebek icinde daha saglikli. 4 kilo aldim simdiye kadar bakalim kacla giricem doguma :)

Back
X