Düsük tehlikesi

Probasak

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2021
40
7
16
28
Arkadaşlar merhaba kimseye söyliyemiyorum anlatamıyorumda bari buraya yazayım dedim. Hiç beklemediğim bi anda bebeim oldu ilk ögrendiğimdr değerlerim 117 diydi sonra doktorum iki günde bir bu değer 2 katına çıkması gerekiyor dedi sağlıklı bir gebelikte. 2 gün sonra test yaptirdim degerim 197 çıktı iki katına bile çıkmamıştı. Bendrn bir daha iki gün sonra test istedi bugunde değerim 160 cıktı. Ve bana bebegin düşcegini söyledi değerler git gide düstügü için. Normalde düsük ilacı kullanıyordum onuda bırakalım dedi bebek büyük ihtimal düşcek dedi. Çok fazla üzülüyorum bu durum başına gelen oldumu. Yada ne yapmalıyım dinlemelimiyim korkuyorum cok

Değerin düşmeye başlamış. Bu da bebeğin tutunamadığını düştüğünü gösterir. Malesef. İnşallah yeniden gğzel haberler alırsınız

İmkansız canım. Değer az da olsa artsaydı belki derdim ama değerlerin düşmüş

Merhaba ben de ilk gebeliğimi öğrendiğimde beklenmedik bir gebelikti. Hatta değerim 2200dü öğrendiğimizde. Ama 2 gün sonra kırmızı akıntıyla hastaneye gittim ve sebepsiz düştüğünü öğrendim. Sonra biz bebek istediğimize karar verdik ve 2 ay sonra kimyasal gebelik yaşadım, değerim sizin kadar yükselmeden bile düşmeye başladı... İkisini de regl gibi geçirdim çok şükür operasyona gerek kalmadı. Bir sonraki ay yani şuan tekrar hamileyim çok şükür değerim güzel artıyor. Tek dileğim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize Yani herşey geliyor geçiyor, hepsi de size birşey katıyor...
Sizinki de kimyasal gibi yani aslında çok normal ve sık yaşanan bir durum, inşallah bir sonraki hemen gelir sağlıcakla

Ben her türlü bu bebeği düşürcem yani öylemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…