Düşük tehlikesi

rknnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2022
10
2
1
23
Merhabaa yeni gebe olduğumu öğrendimmm
ve tutamadım kendimi midye yedim konu bu değil tabi kese içinin boş olduğu kaçıncı hafta belli olur? çok korkuyorum içi boş gebelikten hemen cevaplar mısınız

Merhaba tebrik ederim İnshaAllah sağ salim kucağınıza alırsınız

Benim bir tecrübem yok bu konuda ama 8. Haftaya kadar bebek olmaz ise kesede boş gebelik olabilir ama dediğim gibi sadece bir tahmin..

Neden bu kadar telaş ettiniz ilk gebeligniz değil mi daha önce kötü bir tecrübeniz mi oldu

merhaba çok teşekkür ederim inşallah

hayır ama ananemde teyzelerimde çok düşük oldu ve bende ister istemez bende de olur mu acaba diye düşünmekten kafayı yiyeceğim ilk gebeliğim 6. haftamdayım herşey normal ilerliyor da içi bol keseler için tek tereddütlerim var sadece cevapladığınız için çok teşekkür ederm

Lütfen bukadar olumsuz olmayın dizinde öyle olacak diye bir kaide yok.. bir kere bebeğinizi düşünün stress yapmayın asıl bu kötü düşünceler zarar verir o yüzden hep olumlu düşünün güzel düşünün Rabbimin izni ile herşey güzel olacak .. ne zaman randevunuz kese görmek için veya bebeği görmek için

Ayrıca şunu da söyleyeyim düşüklerin sebebi sağlıkli olmayan gebelikler yüzünden oluyor bazen bir şeyler eksik oluyor ve olması gerektiği gibi gebelik devam etmiyor rahim sonlandırıyor cunki çok sağlıksız ve zararlı,. Rahim yeni bebek istedigi için gebeliği iptal ediyor.. yani kısacası bizim için hayırlısı oluyor soncuta kimse sağlıksiz , çok hasta veya sakat bir bebek dünyaya getirmek istemez. Herşey de bir hayır vardır

Yaa çok güzel motive ediyorsunuz çok teşekkür ederim. Doktor 3 hafta sonraya randevu verdi ozaman belli olacak dedi dua eder misiniz tekrardan çok teşekkür ederim

Yaa çok güzel motive ediyorsunuz çok teşekkür ederim. Doktor 3 hafta sonraya randevu verdi ozaman belli olacak dedi dua eder misiniz tekrardan çok teşekkür ederim
Rica ederim ne demek tabiki ederim siz de benim için dua edin gebelik şüphem var İnshaAllah bende gebeyimdir ilk olacak benim de hamilelerin duası kabul olur derler sizde bana dua edin

Bana haber verirseniz durumunuzdan çok sevinirim herzaman yazabilirsiniz

çokk şükür kalp atışlarını duydum herşey normalmiş. Siz nasılsınız geliyor mu bebil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…