- 26 Mart 2022
- 285
- 80
- 18
- 36
- Konu Sahibi Hayal hayat 123
-
Gebeliğin basındaysanız olabilir benim 4. Ve 8. Haftada oldu sonra düzeldiMerhabalar kızlar bugün sabah hafif pembe renkli kanamam oldu doktora gittim bebek iyi çok şükür ama düşük riski var dedi yatış verdi magnezyum verdi birde hafta da bir ignem var sizce endişelenmelimiyim çok şuan kanamam durdu ama sizce neden olmuştur
8 haftalık gebeyimGebeliğin basındaysanız olabilir benim 4. Ve 8. Haftada oldu sonra düzeldi
Ne zaman geçti peki sizinGebeliğin basındaysanız olabilir benim 4. Ve 8. Haftada oldu sonra düzeldi
9. Hafta leke geliyodu hala kanama alanım azalmıstı 12. Hafta randevumda tamamen geçtiNe zaman geçti peki sizin
Darısı benim başıma inşallah bir sıkıntı olmaz ya birde nasıl yatın dedi size doktor9. Hafta leke geliyodu hala kanama alanım azalmıstı 12. Hafta randevumda tamamen geçti
Ben bir gece hastanede kaldım ordaki hemsire sırt üstü yat demişti ama ben sağa sola nasıl rahatsam öyle yatıyodumDarısı benim başıma inşallah bir sıkıntı olmaz ya birde nasıl yatın dedi size doktor
Sırt üstü bende yatamıyorum ben eve geldim doktor sordu yatış yapayım mı ben evde yatarım dedimBen bir gece hastanede kaldım ordaki hemsire sırt üstü yat demişti ama ben sağa sola nasıl rahatsam öyle yatıyodum
He o anlamda yatısı sorduysan benim cok kanamam oldu iç çamasırım ful kandı evimin yakının acile gittim orda kanama alanı yok ama kanaman var riske atmayalım yatıs vriyim dedi bende kendi doktorumla görüştüm o mutlaka yatıs yapman lazım dedi öyle yatışım yapıldı ama hastaneye yatınca lekeye döndü bende kendi isteğimle diğer gün cıkıs yaptım 10 gün falan lekelerö geldi sonra geçtiSırt üstü bende yatamıyorum ben eve geldim doktor sordu yatış yapayım mı ben evde yatarım dedim
Çok geçmiş olsun benim şuan yok kanamam geçti ama ağrım var birazHe o anlamda yatısı sorduysan benim cok kanamam oldu iç çamasırım ful kandı evimin yakının acile gittim orda kanama alanı yok ama kanaman var riske atmayalım yatıs vriyim dedi bende kendi doktorumla görüştüm o mutlaka yatıs yapman lazım dedi öyle yatışım yapıldı ama hastaneye yatınca lekeye döndü bende kendi isteğimle diğer gün cıkıs yaptım 10 gün falan lekelerö geldi sonra geçti
Ağrılar normal ama dikkat edin hareketlerinize 1 hafta falan düzelir inşallahÇok geçmiş olsun benim şuan yok kanamam geçti ama ağrım var biraz
İnşallah ya çok korkuyorum bundan önceki de anne karnında öldü bir acıya daha dayanamamAğrılar normal ama dikkat edin hareketlerinize 1 hafta falan düzelir inşallah
İnşallah hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur kötü günlerini unutursunİnşallah ya çok korkuyorum bundan önceki de anne karnında öldü bir acıya daha dayanamam
Amin inşallah hepimize inşallahİnşallah hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur kötü günlerini unutursun
Cok geçmiş olsun benim cok yeni gebeliyim ve bugün kanama olunca ilac ve istirahat verdi doktorumMerhabalar kızlar bugün sabah hafif pembe renkli kanamam oldu doktora gittim bebek iyi çok şükür ama düşük riski var dedi yatış verdi magnezyum verdi birde hafta da bir ignem var sizce endişelenmelimiyim çok şuan kanamam durdu ama sizce neden olmuştur
Teşekkürler size de çok geçmiş olsun sizin ne kadarlık devam ediyor mu kanamanizCok geçmiş olsun benim cok yeni gebeliyim ve bugün kanama olunca ilac ve istirahat verdi doktorum
Sağ olun dun biraz oldu peceteye iki damla kadar geldi ama riskli bir gebelik oldugu icin tedirgin oldum hemen doktora gittim ilac verdi kullanmadim daha ama bugun baska bir doktordan randevum var o da tamam derse alacağım ilaciTeşekkürler size de çok geçmiş olsun sizin ne kadarlık devam ediyor
Hadi ya çok geçmiş olsun benim de daha önce ki ölümle sonuçlandı ya anne karnında ya bana da riskli dendiSağ olun dun biraz oldu peceteye iki damla kadar geldi ama riskli bir gebelik oldugu icin tedirgin oldum hemen doktora gittim ilac verdi kullanmadim daha ama bugun baska bir doktordan randevum var o da tamam derse alacağım ilaci
Teşekkür ederim sizin de başınız sağolsun hakkımızda hayırlısı olsun artık çok tedirginim vala ama olana dur diyemezsinHadi ya çok geçmiş olsun benim de daha önce ki ölümle sonuçlandı ya anne karnında ya bana da riskli dendi
Teşekkür ederim sizin de başınız sağolsun hakkımızda hayırlısı olsun artık çok tedirginim vala ama olana dur diyemÇok teşekkür ederim tabi ki çok doğru bende öyle olmuşum şuan sürekli bir tedirginlik bir stresTeşekkür ederim sizin de başınız sağolsun hakkımızda hayırlısı olsun artık çok tedirginim vala ama olana dur diyemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?