Düşük tehlikesi

Hayal hayat 123

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Mart 2022
285
80
18
36
Merhabalar kızlar bugün sabah hafif pembe renkli kanamam oldu doktora gittim bebek iyi çok şükür ama düşük riski var dedi yatış verdi magnezyum verdi birde hafta da bir ignem var sizce endişelenmelimiyim çok şuan kanamam durdu ama sizce neden olmuştur

Gebeliğin basındaysanız olabilir benim 4. Ve 8. Haftada oldu sonra düzeldi

Sırt üstü bende yatamıyorum ben eve geldim doktor sordu yatış yapayım mı ben evde yatarım dedim
He o anlamda yatısı sorduysan benim cok kanamam oldu iç çamasırım ful kandı evimin yakının acile gittim orda kanama alanı yok ama kanaman var riske atmayalım yatıs vriyim dedi bende kendi doktorumla görüştüm o mutlaka yatıs yapman lazım dedi öyle yatışım yapıldı ama hastaneye yatınca lekeye döndü bende kendi isteğimle diğer gün cıkıs yaptım 10 gün falan lekelerö geldi sonra geçti

Çok geçmiş olsun benim şuan yok kanamam geçti ama ağrım var biraz

Cok geçmiş olsun benim cok yeni gebeliyim ve bugün kanama olunca ilac ve istirahat verdi doktorum

Teşekkürler size de çok geçmiş olsun sizin ne kadarlık devam ediyor
Sağ olun dun biraz oldu peceteye iki damla kadar geldi ama riskli bir gebelik oldugu icin tedirgin oldum hemen doktora gittim ilac verdi kullanmadim daha ama bugun baska bir doktordan randevum var o da tamam derse alacağım ilaci

Sağ olun dun biraz oldu peceteye iki damla kadar geldi ama riskli bir gebelik oldugu icin tedirgin oldum hemen doktora gittim ilac verdi kullanmadim daha ama bugun baska bir doktordan randevum var o da tamam derse alacağım ilaci
Hadi ya çok geçmiş olsun benim de daha önce ki ölümle sonuçlandı ya anne karnında ya bana da riskli dendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…