Allah yardımcın olsun inşAllah bişey olmazMerhaba arkadaşlar
4 haftalık hamileyim ve kanamam oldu dün doktorum progestan başladı dün beta hcg 300 dü yarın tekrar vereceğim ikiye katlayacakmı bakalım korkuyorum ama daha önce 2 aylık kalp atımı durmuştu ve birde dış gebelik geçirmiştim kokuyorum ne çıkacak ne olacak sevineyim mi üzüleyim mi rabbim hayırlısını versin ama araftayım benim gibi yaşayan varmı yazın bana çok daraldım
Aminnnnn inşallah olmaz zaten sağlıklıysa ve yiyecek ekmeği varsa o gelir 5 gündür çok stresliydim oda tetiklemiş olabilir mi acaba vicdan yaptım ama ben bugün rüyamda gördüm o hala benim elimi sımsıkı tutuyordu çok mutlu oldum bakalım beta ne çıkacakAllah yardımcın olsun inşAllah bişey olmaz
Merhaba gebelikleriniz üst üste mi oldu birde son durumunuz nedir bende iki kez sağlıksız gebelik yaşadım 3. Ye korkuyorumdaAminnnnn inşallah olmaz zaten sağlıklıysa ve yiyecek ekmeği varsa o gelir 5 gündür çok stresliydim oda tetiklemiş olabilir mi acaba vicdan yaptım ama ben bugün rüyamda gördüm o hala benim elimi sımsıkı tutuyordu çok mutlu oldum bakalım beta ne çıkacak
İlk düşük şubat 2021 altı ay sonrasında eylül olması lazım dış gebelik geçirdim tam 1 sene sonrasında ikinci düşüğüm oldu yani bu gebelik 4 haftalıkken tutunamadan düştü doktorumuz genetik bölüme yönlendirdi hatta bugün kan vermeye gidiyoruz kan pıhtılaşması ya da kromozom bozukluğu için izleyecekler hayırlısı artık. Sizin ne kadar sürede ve nasıl oldu yani bebek oluşmuşmuydu kese boyutu normalmiydi artık okadar çok detay varmışki şimdi herşeye ince ayrıntıya kadar didikliyorumMerhaba gebelikleriniz üst üste mi oldu birde son durumunuz nedir bende iki kez sağlıksız gebelik yaşadım 3. Ye korkuyorumda
Son durumunuz ne acaba benimde dış gebeliğim boş gebeliğim şimdi de tekrar 4 haftalık hamileyim ama artık sevinemiyorum bileİlk düşük şubat 2021 altı ay sonrasında eylül olması lazım dış gebelik geçirdim tam 1 sene sonrasında ikinci düşüğüm oldu yani bu gebelik 4 haftalıkken tutunamadan düştü doktorumuz genetik bölüme yönlendirdi hatta bugün kan vermeye gidiyoruz kan pıhtılaşması ya da kromozom bozukluğu için izleyecekler hayırlısı artık. Sizin ne kadar sürede ve nasıl oldu yani bebek oluşmuşmuydu kese boyutu normalmiydi artık okadar çok detay varmışki şimdi herşeye ince ayrıntıya kadar didikliyorum
Düşükle sonuçlandı benim 4 haftalık olduğu için kanamayla düştü ve beta hcg sıfırlandı inşallah sizinki sağlıkla ilerler duyguları anlıyorum sevinmeye korkuyor insan ama şunu anladım olanda vardır hayır belki gerçekten sağlıkla alakalı problem varki tedbirinizi alın diyo yani sağlıksız olsa ya da kan pıhtılaşması olsa ciddi sorunlara sebebiyet verebilir son olarak tavsiyem genetiğe gidin baktırın zeynep kamilde elif uzay var çok tatlı bi kadın eşinizle beraber randevu alıp gidiyorsunuz eşden 1 tüp sizden 2 tüp kan alınıp genetik inceleniyorSon durumunuz ne acaba benimde dış gebeliğim boş gebeliğim şimdi de tekrar 4 haftalık hamileyim ama artık sevinemiyorum bile
Genetik pıhtılaşma tahlilerini hepsini tuttum genetiğimiz temiz çıktı çok şükür kan pıhtılaşması da sadece MTHFR A1298C HETEROZİGOT CİKTİ oda iğneye falan gerek yok dedi bir hafta sonra randevum var gidicem tekrar gözükücem rabbim bu sefer bebeğimi kucağıma almayı nasip etsinDüşükle sonuçlandı benim 4 haftalık olduğu için kanamayla düştü ve beta hcg sıfırlandı inşallah sizinki sağlıkla ilerler duyguları anlıyorum sevinmeye korkuyor insan ama şunu anladım olanda vardır hayır belki gerçekten sağlıkla alakalı problem varki tedbirinizi alın diyo yani sağlıksız olsa ya da kan pıhtılaşması olsa ciddi sorunlara sebebiyet verebilir son olarak tavsiyem genetiğe gidin baktırın zeynep kamilde elif uzay var çok tatlı bi kadın eşinizle beraber randevu alıp gidiyorsunuz eşden 1 tüp sizden 2 tüp kan alınıp genetik inceleniyor
Amin inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini ikinizinde sağlıklı olması dileğiyle bu arada benim eltimde kan pıhtılaşması vardı ama onlar bile faktörlü oluyormuş o hem iğne günlük olarak alırken ayrıca coraspirinde alıyordu onun 3 düşüğü vardı tüp bebeğe giderken süpriz şekilde öğrendi nasip işte vakti zamanı geldi demekki umarım seninde herşey yolunda gider zaten doktor sorun görseydi söylerdi içini ferah tut darısıda bizlere olsunGenetik pıhtılaşma tahlilerini hepsini tuttum genetiğimiz temiz çıktı çok şükür kan pıhtılaşması da sadece MTHFR A1298C HETEROZİGOT CİKTİ oda iğneye falan gerek yok dedi bir hafta sonra randevum var gidicem tekrar gözükücem rabbim bu sefer bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin
Amin vallahi canım dikin üstündeyim sırt ağrım olduğunda ödüm kopuyor rabbim bama bağışlasın sanada nasip etsin aminAmin inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini ikinizinde sağlıklı olması dileğiyle bu arada benim eltimde kan pıhtılaşması vardı ama onlar bile faktörlü oluyormuş o hem iğne günlük olarak alırken ayrıca coraspirinde alıyordu onun 3 düşüğü vardı tüp bebeğe giderken süpriz şekilde öğrendi nasip işte vakti zamanı geldi demekki umarım seninde herşey yolunda gider zaten doktor sorun görseydi söylerdi içini ferah tut darısıda bizlere olsun
AminnnAmin vallahi canım dikin üstündeyim sırt ağrım olduğunda ödüm kopuyor rabbim bama bağışlasın sanada nasip etsin amin
Bende içimi ferahlatıcak şeylerle uğraşıyorum ay o kadar korkuyorum ki anlatamam şu bir hafta geçsin kendimi kötüye hazırliycam ki çok üzülmek istemiyorumAminnnHamilelikte sırt ağrıları bel ağrısı çok normal ondan korkma dinlendir kendini çok ağrın olursa magnezyum takviyesi yapıyor doktor inanılmaz rahatlatıyor doktoruna danış kullan derse kullan inanılmaz rahatlatmıştı beni
Neden yetersiz olasınki sonuçta hamile kalabiliyorsun kalamayan insanlarda var ayrıca vücudun sağlıklıki sorun olan gebeliği direk sonlandırıyor allah korusun ölü doğumda olabilir doğup yaşamayadabilir engeli olabilir şuanki durumumuz çok çok iyi sanmaki tüm gebelikler %100 sağlıklı öyle bişey yok yani bazı şeyler işarettir tedbir bizden takdir allahtan olumsuz ve kendini suçlayıcı düşünme sonuçta verdikleri bir tüp kan uzaktan izliyorlar bizim gibi her ay vücudunu dinleyip ay hamilemiyim adetmiyim aman ters giden bişey varmı hadi doktora gidelim alttan muayeneleri yaşamıyorlar kutu kutu ilaçta yemiyorlar yani öyle kolay bişey değil bizlerde çok kıymetli ve değerliyiz bu arada beta hcg kaç kesen göründümüBende içimi ferahlatıcak şeylerle uğraşıyorum ay o kadar korkuyorum ki anlatamam şu bir hafta geçsin kendimi kötüye hazırliycam ki çok üzülmek istemiyorumgerçekten bazen eşime karşı kendimi yetersiz hissediyorum
AminnnHamilelikte sırt ağrıları bel ağrısı çok normal ondan korkma dinlendir kendini çok ağrın olursa magnezyum takviyesi yapıyor doktor inanılmaz rahatlatıyor doktoruna danış kullan derse kullan inanılmaz
Yok daha 2 gün önce gebelik testiyle öğrendim 1 hafta sonraya randevu aldım direkNeden yetersiz olasınki sonuçta hamile kalabiliyorsun kalamayan insanlarda var ayrıca vücudun sağlıklıki sorun olan gebeliği direk sonlandırıyor allah korusun ölü doğumda olabilir doğup yaşamayadabilir engeli olabilir şuanki durumumuz çok çok iyi sanmaki tüm gebelikler %100 sağlıklı öyle bişey yok yani bazı şeyler işarettir tedbir bizden takdir allahtan olumsuz ve kendini suçlayıcı düşünme sonuçta verdikleri bir tüp kan uzaktan izliyorlar bizim gibi her ay vücudunu dinleyip ay hamilemiyim adetmiyim aman ters giden bişey varmı hadi doktora gidelim alttan muayeneleri yaşamıyorlar kutu kutu ilaçta yemiyorlar yani öyle kolay bişey değil bizlerde çok kıymetli ve değerliyiz bu arada beta hcg kaç kesen göründümü
Beta na baktırsana değerine göre belli olur iyi bekliyorsun ben çoktan gitmiştimYok daha 2 gün önce gebelik testiyle öğrendim 1 hafta sonraya randevu aldım direk
Nedense çok korkuyorum iki kez kötü şeyler yaşadığım için bende dedim direk doktora gidiyim hem hastane de bana çok uzakBeta na baktırsana değerine göre belli olur iyi bekliyorsun ben çoktan gitmiştim
Haklı olarak bekleyeyim diyorsun benim geç yumurtlamadan kaynaklı hep düşük beta ile öğrendiğim için önce onun yükselmesini bekleyip sonrasında gidiyordum çünkü muayenede görünmüyordu hangi şehirdesinNedense çok korkuyorum iki kez kötü şeyler yaşadığım için bende dedim direk doktora gidiyim hem hastane de bana çok uzak
İstanbulHaklı olarak bekleyeyim diyorsun benim geç yumurtlamadan kaynaklı hep düşük beta ile öğrendiğim için önce onun yükselmesini bekleyip sonrasında gidiyordum çünkü muayenede görünmüyordu hangi şehirdesin
Süreçten haberdar et içinide ferah tut sağlıkla gelsin bebiş inşallahh aminnnİstanbul
Amin canım ederim tabi dualarına beni de ekle bende seni eklerimSüreçten haberdar et içinide ferah tut sağlıkla gelsin bebiş inşallahh aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?