Kanama vs oldu mu ne kadarlık hamilesin ?anladim canim cok tesekkur ederim ama benim 2 kere flan oldu bisey olmusmusdur
5haftalik hamileyim 5 6 gundur kahve akintim var siyahlasuyi bazen doktorum bilio bunu evde dinlen dedi bil su ic bide progestan verdi bu haldeyken 5 6 gun icinde 3 kere gittim doktora cift yumurta ikizlerinden biri kuculmus buyumemis digeri buyumus dedi 2 gun sora gittim kuculen gozukmuodu bile ultrasonda digeri masallah buyumus bidaha gittim 1 gun sora o kahve akinti yuzunden kalbi olusmus buyumesi iyi dedi ama tehliken var dedi diger dusenden dolayi dedi galiba kahve akintim oluyoKanama vs oldu mu ne kadarlık hamilesin ?
sakiniorumda canim ne bilim ilk olunca bide boyle bisiy olunca cok korkuyorumDoktorlar hamilelikte ilk 3 ay riskli diyor düşük tehlikende var kötü düşünme işallah birşey olmamıştır dua et kendini sakın
Benimde ilk ben ne tartıştım eşimle :) ama değer 7 aylık olduk tekneleri dünyaya bedel işallah sende o günleri görüp değermiş dersin :))sakiniorumda canim ne bilim ilk olunca bide boyle bisiy olunca cok korkuyorum
insallah canimmBenimde ilk ben ne tartıştım eşimle :) ama değer 7 aylık olduk tekneleri dünyaya bedel işallah sende o günleri görüp değermiş dersin :))
ilk 3 ay kesinlikle yasak diyorlar canım ki senin aşılama olmuş dikkatli ol lütfen Allah'ım yavrularımızi korusun ben 4.aya zar zor geldim iğne tedavileri ile ve doğuma kadar ilişki yasak biraz sabır5haftalik hamileyim 5 6 gundur kahve akintim var siyahlasuyi bazen doktorum bilio bunu evde dinlen dedi bil su ic bide progestan verdi bu haldeyken 5 6 gun icinde 3 kere gittim doktora cift yumurta ikizlerinden biri kuculmus buyumemis digeri buyumus dedi 2 gun sora gittim kuculen gozukmuodu bile ultrasonda digeri masallah buyumus bidaha gittim 1 gun sora o kahve akinti yuzunden kalbi olusmus buyumesi iyi dedi ama tehliken var dedi diger dusenden dolayi dedi galiba kahve akintim oluyo
bida icmicem yaTatlim bende progestan kullandim ilk 3 ay benimde dusuk riskim vardi. Cok sukur o tehlikeyi atlattim darısı başına. Nar suyu doktor onermedi bana. Kan sulandirici etkisi varmış.
benim kahve akintim hic gitmiio;( diger bebgin kesesimi bu acaba 5 gundur varBende nari cok seviyorum doktora sordum nar suyu kesinlikle yok ama arada bir gunde yarim nar yiyebilirsin dedi. Ondada kanaman flan olmamasi gerekiyor
ya anlamiyorum bebegin gelisimi.icin bu tir besinler almamiz saet zaten grp ilsak ilac kullanamiorUz dogru düzgün bide agir atlatoyoru Allah korusun bebege bisey olmasin diye çabalıyorsun içtiğim folik asitle kalmayip meyveyle destekliyoruz ama o yasak dusuk riski varsa bu yasak bisey yapio Allah Yardimcimiz olsun kizlar kanaman ne sekildeydi.kırmızımiydi adet kanamasi gibimi geliodu yoksa kahve akintimuydi.sadece peçeteye gelenKizlar bende sıktığım uzum suyu 1 lt icmistim.Karin agrisi ishal kanama ondan sonra basladi
ya anlamiyorum bebegin gelisimi.icin bu tir besinler almamiz saet zaten grp ilsak ilac kullanamiorUz dogru düzgün bide agir atlatoyoru Allah korusun bebege bisey olmasin diye çabalıyorsun içtiğim folik asitle kalmayip meyveyle destekliyoruz ama o yasak dusuk riski varsa bu yasak bisey yapio Allah Yardimcimiz olsun kizlar kanaman ne sekildeydi.kırmızımiydi adet kanamasi gibimi geliodu yoksa kahve akintimuydi.sadece peçeteye gelen
Gecen hafta kahve lekeler seklindeydi pazar bianda kanama 3 defa yogun yasadim. Suan 1 hafya istirat ediyorum rapor alip kahve lekeler devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?