düsük tehlikesi

Kizlar hamile olanlar hepinizi uyariyim.doktora gittinizde kesinlikle alttan muayene olmayin.dusuk yaptiriyor.benim dusugume sebeo olan doktordu.alttan muayene etti.eve geldim kanamam oldu.ertesi gunde siddetli bi sanciyla uyndim.kivrandim durdum ve wcye gittigimde pedimde parca gordum.

Haklısın canim ya bu alttan muayeneyede ne kadar merakli doktorlar yaa. Sonucta ultrasyondada gozukuyor. Benim 3.5 haftalikken kese ultrasyonda gözüktü. Allahtan doktorum cok anlayışlı ilk ultrsyonla bakalm eger gozukmezse alttan bakariz dedi.

Canim bak Allaha şükür olmus senin..kiminin aşılama tutmuyor bile. Doktorun yasak koydugu seyleri yapma Sende. Allah korusun bisey olsa keşke deme. Allah dedirtmesinde
Bak yazini tekrar okudum yapmiyomissunuz zaten Orgazm olma zarar verecegini sanmiyorum yabruna zarar verecegini sanmiyorum Ama yinede tecrubeliler daha iyi bilir..

Peki akintilar icin doktor ne diyor canım
( benimde bi kre alttan bakti ama hic oyle olmadi cok uzuldumm(

suan korkudan onu bile istemiyorum biliomusun (( hala akintim devM edio yumurta aki gibi cok koyu kahve acaba hala o cift yumurta ikizlerinden dusenin akıntısı mi bu acaba cok korkuyorum dua ediyorum az oncede basim dondu birden bire sebebi ne bilmiyorum kalbi olustuktan sonra korkma diyolar ( çocuğum olacakmi diye korkarak beklerken simdide düşecek mi die korkuyorum

insallah canim benim ama iste o lekelnme devam edio sadece peceteye gelio doktorada gostermistim tamm iste bu dusuk tehlikesi dedi

Korkma.kuzum Allah evladimiza bagislasin bizleri.bide kac haftalik o dusugun olabilir yada kalbi.olusurken.olabilir yada bir organi.olusumu.sirasinda.olabilesu durumdur bu ve stres yapma iyi dusun canm kalb atis sesini duydunmu?
.

Kizlar kahveler cokta sorun degilmis.Kan rengi olursa sikinti ben azcik yurusem geliyor kanama geliyor.Cok kötüyüm esim eve parada getirdigi yok duzgin. Calisma hayatına mecburi pzt gunu doncem simdiden strese girdim. Evde olanlar halinize sukredin dinlenin yeter.

Valla canim kalp atimini duyduysa tamam dusuk tehlikesidir duyamdiysa saha duyacak sa o bos gebelik belirtisi.olarak duymustum Allahkorusun

Korkma.kuzum Allah evladimiza bagislasin bizleri.bide kac haftalik o dusugun olabilir yada kalbi.olusurken.olabilir yada bir organi.olusumu.sirasinda.olabilesu durumdur bu ve stres yapma iyi dusun canm kalb atis sesini duydunmu?

.
evet kalbini duydum 5.5 haftalik hamileyim tatlimm

Valla canim kalp atimini duyduysa tamam dusuk tehlikesidir duyamdiysa saha duyacak sa o bos gebelik belirtisi.olarak duymustum Allahkorusun
canim keseyi gordugumuzden beri bebek vardi hep icinde 14 kasimdada kalp sesini duydum diger bebk kaybolmistu gozukmuodu artik ultrasonda ozaman 5 haftalikti bu akinti 1 haftaya yakindir hic gecmio devam edio

canim keseyi gordugumuzden beri bebek vardi hep icinde 14 kasimdada kalp sesini duydum diger bebk kaybolmistu gozukmuodu artik ultrasonda ozaman 5 haftalikti bu akinti 1 haftaya yakindir hic gecmio devam edio
Canim sen birini kaybetmissin ozaman illaki gelecek akintin yani sonucta birinin yok olmasi soz konusu illaki sonlandihina dair bi belirti olur oda kahverengi akinti olur.kokma sen bi kacgune gecer..

Canim sen birini kaybetmissin ozaman illaki gelecek akintin yani sonucta birinin yok olmasi soz konusu illaki sonlandihina dair bi belirti olur oda kahverengi akinti olur.kokma sen bi kacgune gecer..
ins canm simdi doktordan ciktimm benimki izinliymis baskasi bakti iyi dedi dinlen dedi proynex die bi igne vardi onunda 2.cisini vurdurdum hem alttan hem ustten muayne etti iyi dedi kalbinidr diyduk yeni olusuyomus benim kafama takilan bebegin boyutlari bu doktorda farkli cikti boyle farkliliklar oluyormu doktordan doktora yada makinden makineye yani aynj.hastane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…