düşük tehlikesinde nasıl yatmalı

Hematoloji bölümü ve doktoru çok az. Ben özel gitmek zorunda kalmıştım.

merhaba canım, ben gittim hemetolojiye ve corasprin başattı ayrıca demir düşük çıktı onun içinde kan hapı verdi bakalım hayırlsı gebelik oluşuncada iğne kullanıcakmışım

merhaba canım, ben gittim hemetolojiye ve corasprin başattı ayrıca demir düşük çıktı onun içinde kan hapı verdi bakalım hayırlsı gebelik oluşuncada iğne kullanıcakmışım

Hadi hayırlısı, Allah tez vakitte hayırlısı, sağlıklısıyla da bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kan ilacına başlaman da iyi olmuş. Hamilelikte 4. ay gibi başlatıyorlar zaten. Doğumda çok kan kaybı oluyormuş. Kan ilacı aç karna içiliyor ama benim mide ve bağırsağımı bozduğu için yemekten sonra içiyorum. Doktor önemli değil, %90 fayda sağlar, o da bize yeter demişti. Gelişmelerden haberdar edersin. Kendine iyi bak.

saol canım yaa Allah razı olsun güzel dileklerin için faydan oldu valla bilgilerin çok saol kaç kere tüp denedik inşlh Rabbim hayırlsıyla vesile kılar evladımıza kavuşuruz..gelişme olursa haberdar ederim canım.sende kendine dikkat et

ben de sık sık kanama yaşadım. dr hiç yatış vermedi. rapor bile vermedi sadece 2 gün verdi. hayatına devam et ama yorma kendini dedi. oturarak çalıştığım için sorun olmadı. hiç yürümedim wc hariç. araba kullandım normal. mutfakta da yemekleri yaptım iki dk oturdum yine yaptım.uzanmadım raflara. eğilmedim dizlerimi kırdım öyle yere oturdum eğilmemek için. sık sık banyo yapmadım(4-5 güne bir) sıcak suyla değil sıcağa yakın ılıkla yıkandım. hiçbir şey kaldırmadım. yatarken de soluma dönüp yattım.dizlerimi hafif çekerek.
sonrasında kanamam kesildi bu sefer içimde kan kitlesi oluştu. yavaş hareket ettim sürekli. hala da minik de olsa içimde kan kitlesi var. progestanı yeni kesti dr um.

Canım ben 10 gün boyunca düşük tehlikesi sebebiyle hastanede yattım.Hani hemşireler falan sadece uzanın diyor ama ben bacaklarımı yüksege koyup uzandıgımda hem agrımın hemde kanamamın gerçekten azaldıgını gördüm.Sende bir dene istersen

teşekkür ederim dr sordum oda ayaklar yüksekte duracak dedi ama istediğin zaman yürüyebilirsin dedi korkmana gerek yok endişelenme dedi çok teşekkür ederim allah kolaylaştırsın inşallah hepimizinkini:)

Coras

Merhaba konu eski ama bnde sizin gibi dusuk tehlikesi gecirdim ve hastahanede yattim. Kanama kesildikten sonra kac gun sonra normal disariya falan ciktiniz gunlyk yasama döndunuz acaba

Merhaba konu eski ama bnde sizin gibi dusuk tehlikesi gecirdim ve hastahanede yattim. Kanama kesildikten sonra kac gun sonra normal disariya falan ciktiniz gunlyk yasama döndunuz acaba
Kanama alanımın 20 günde geçtiğini hatırlıyorum. Ama doğuma kadar çok dikkat ettim. Kendimi yormadım.
Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin.

Kanama alanımın 20 günde geçtiğini hatırlıyorum. Ama doğuma kadar çok dikkat ettim. Kendimi yormadım.
Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin.
Aminnn sağolun çok teşekkür ederim. ben çalışıyorum mecbur işe başladım kanamada durmuş inşallah bişey olmaz yorulmamaya çalışıyorum. Allah sizinde bebeğinizi analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…