Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaslar
ben evde dusuk yaptim bebegim 6 haftalikti gebeligim gelismiyodu kanamam oldu ve doktorum kurtaji onermedi! ilk cocuk diye size sorum ne zaman hamile kalinir cunki su an psikolojik olarak pek iyi degilim biraz zaman gecsin istiyorum
simdiden tesekur ederim
merhaba öncelikle geçmiş olsun...
aynı şeyleri yaşamışız sanırım. gerçekten zor.
bende 9 aralıkta kaybettim bebeğimi kürtaj olmadım.
doktorumda korunma vermedi.
kanamam 16 gün sürdü..
düşükten sonra 33. günde normal adetimi gördüm..
şimdi bende tekrar bebek sahibi olmak istiyorum...
eskiler hep der ki düşüğün ayağı içerde kalır..
hemen gelirr..
çabuk hamile kalınır yani...
bilmiyorum bakalım bende bekliyorum :)![]()
Sanada gecmis olsun tesekur ederim cevabin icin ama ben su an istemiyorum hamile kalmak 3 ay falan gecsin istiyorum duyduguma gore kurtaj olan kisiler daha gec hamile kalirmis ama kendiliginden dustumu hemen hamile kalinirmis sende insallah hemen hamile olursun :) ilk cocugun mu?
sağol canım..
evet kürtaj olunca daha zor hamile kalnır diyolar ama yaşamadığım için bilemicem..
ALLAH YAŞATMASIN DİYELİM...
2. düşüğüm aslında bitane kimyasal gebelik oldu buda 6 haftalıktı keseyi görmüştüm.
sonra düşük tehlikem vardı düştü öyle..
İNşallah RABBİM nasip eder...![]()
Evet insallah bu seferkinde problem cikmaz
bu arada duydumki 1hafta yatmak gerekirmis ben sadece 2gun yatak ta kaldim oda korktugumdan yoksa saglik durumum iyiydi
ben fransadan oldugum icin burdaki doktorlar pek onemsemiyor yani normal hayatini yasiyabilirsin diyorlar ama cevredekiler yani turkler 1hafta dinlenmek gerekiyormus diyorlar
merhaba arkadaslar
ben evde dusuk yaptim bebegim 6 haftalikti gebeligim gelismiyodu kanamam oldu ve doktorum kurtaji onermedi! ilk cocuk diye size sorum ne zaman hamile kalinir cunki su an psikolojik olarak pek iyi degilim biraz zaman gecsin istiyorum
simdiden tesekur ederim
düşükten sonra yada kürtajdan sonra gebelik zor olur diye birşey yok aslında ben 2 ay önce 6 haftalıkken düşük tehlikesi var diye progestoron ilacı kullandım sonrasında gebelik gelişmedi ve kürtajla bebek alındı sadece ilk gün kanamam oldu doktorum ilişkiyi yada diger bebek için ara vermeye gerek olmadıgını söyledi bakalım bu ay bekliyoruz inşallah hamile kalırım ayrıca eskiden kürtajlar kazınma yöntemiyle yapılıyormuş suan vakumlama ile alıyorlar yani kürtajdan sonra bile hemen hamile kalman mümkün ki düşük yapmışsın istedigin zaman hamile kalabilirsin bence
öyle geç olur diye bişe yok.boşuna canını sıkma canım.ilk düşüğümden 2 ay sonra hemen hamile kaldım.ilkine göre daha iyi ilerlemem olsa da yine düştü malesef.tekrar hamile kalırsın Allah ın izniyle...
hepinize çok geçmiş olsun arkadaşlar...Aranıza yeni katılıyorum bende 20 haftalıkken oğlumu kaybettim...8 haftalıktan 20 haftaya kadar düşük tehlikem vardı 14. haftada rahmime dikiş atıldı düşmesin diye elimden geleni yaptım amaa takdiri ilahi 60 gün kanamam oldu şuan 4 ay geçti üzerinden tekrar hamile kalmak istiyorum allahın takdiri kısmet inşallah hamile kalırsınız...
merhaba arkadaşlar.bende ilk gebeliğimde kürtaj olmak zorunda kalmıştım.12.haftada bebeğimin kalbi durmuştu.3 hafta kalbi durduğu farkedilmediğinden beni zehirleme riski yüksekti.kendi kendine düşsün denilemeyecek kadar da büyüktü.o yüzden kürtajdan başka şansım olmamıştı.dr 2 ay korunmak mecburi demişti.ben kürtajdan 6 ay sonra tekrar hamile kaldım.zor bir hamilelikti ,sürekli iğne kullanmak zorunda kaldım ama Allah izin verdi ve oğluma kavuştum.Umarım sizlerde tez zamanda hayırlısıya bebişlerinize kavuşursunuz.benim içn zor zamanlardı.ama inanın sizler gibi bu durumu yaşayan biri olarak tekrardan bebek sahibi olmak için moral çok önemli.ben ne zamanki psikolojimi düzelttim o ay hamile kaldım.kolay değil ama moralinizi yüksek tutun.herkese iyi geceler.
arkadaşlar bende düşük yaptım...10 haftalıktı bebeğim...kürtaj olmadım..
7 aralıkta düşük yaptım ve hala regli olmadım ????
sizde durumlar nedir..
bu kadar zor hamile kalmışken kaybettim bebegimi..(((