dusuk ten sonra hamile kalma

MILA57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
16
1
36
Fransa
merhaba arkadaslar
ben evde dusuk yaptim bebegim 6 haftalikti gebeligim gelismiyodu kanamam oldu ve doktorum kurtaji onermedi! ilk cocuk diye size sorum ne zaman hamile kalinir cunki su an psikolojik olarak pek iyi degilim biraz zaman gecsin istiyorum
simdiden tesekur ederim

merhaba arkadaslar
ben evde dusuk yaptim bebegim 6 haftalikti gebeligim gelismiyodu kanamam oldu ve doktorum kurtaji onermedi! ilk cocuk diye size sorum ne zaman hamile kalinir cunki su an psikolojik olarak pek iyi degilim biraz zaman gecsin istiyorum
simdiden tesekur ederim

merhaba öncelikle geçmiş olsun...
aynı şeyleri yaşamışız sanırım. gerçekten zor.
bende 9 aralıkta kaybettim bebeğimi kürtaj olmadım.
doktorumda korunma vermedi.
kanamam 16 gün sürdü..
düşükten sonra 33. günde normal adetimi gördüm..
şimdi bende tekrar bebek sahibi olmak istiyorum...
eskiler hep der ki düşüğün ayağı içerde kalır..
hemen gelirr..
çabuk hamile kalınır yani...
bilmiyorum bakalım bende bekliyorum :):31:

merhaba öncelikle geçmiş olsun...
aynı şeyleri yaşamışız sanırım. gerçekten zor.
bende 9 aralıkta kaybettim bebeğimi kürtaj olmadım.
doktorumda korunma vermedi.
kanamam 16 gün sürdü..
düşükten sonra 33. günde normal adetimi gördüm..
şimdi bende tekrar bebek sahibi olmak istiyorum...
eskiler hep der ki düşüğün ayağı içerde kalır..
hemen gelirr..
çabuk hamile kalınır yani...
bilmiyorum bakalım bende bekliyorum :):31:

Sanada gecmis olsun tesekur ederim cevabin icin ama ben su an istemiyorum hamile kalmak 3 ay falan gecsin istiyorum duyduguma gore kurtaj olan kisiler daha gec hamile kalirmis ama kendiliginden dustumu hemen hamile kalinirmis sende insallah hemen hamile olursun :) ilk cocugun mu?

Sanada gecmis olsun tesekur ederim cevabin icin ama ben su an istemiyorum hamile kalmak 3 ay falan gecsin istiyorum duyduguma gore kurtaj olan kisiler daha gec hamile kalirmis ama kendiliginden dustumu hemen hamile kalinirmis sende insallah hemen hamile olursun :) ilk cocugun mu?

sağol canım..
evet kürtaj olunca daha zor hamile kalnır diyolar ama yaşamadığım için bilemicem..
ALLAH YAŞATMASIN DİYELİM...
2. düşüğüm aslında bitane kimyasal gebelik oldu buda 6 haftalıktı keseyi görmüştüm.
sonra düşük tehlikem vardı düştü öyle..
İNşallah RABBİM nasip eder...:nazar:

sağol canım..
evet kürtaj olunca daha zor hamile kalnır diyolar ama yaşamadığım için bilemicem..
ALLAH YAŞATMASIN DİYELİM...
2. düşüğüm aslında bitane kimyasal gebelik oldu buda 6 haftalıktı keseyi görmüştüm.
sonra düşük tehlikem vardı düştü öyle..
İNşallah RABBİM nasip eder...:nazar:

Evet insallah bu seferkinde problem cikmaz
bu arada duydumki 1hafta yatmak gerekirmis ben sadece 2gun yatak ta kaldim oda korktugumdan yoksa saglik durumum iyiydi
ben fransadan oldugum icin burdaki doktorlar pek onemsemiyor yani normal hayatini yasiyabilirsin diyorlar ama cevredekiler yani turkler 1hafta dinlenmek gerekiyormus diyorlar

Evet insallah bu seferkinde problem cikmaz
bu arada duydumki 1hafta yatmak gerekirmis ben sadece 2gun yatak ta kaldim oda korktugumdan yoksa saglik durumum iyiydi
ben fransadan oldugum icin burdaki doktorlar pek onemsemiyor yani normal hayatini yasiyabilirsin diyorlar ama cevredekiler yani turkler 1hafta dinlenmek gerekiyormus diyorlar

bana doktor hiç öyle bişey demedi.
yurt dışında farklı sanırım.
sadece kanama bitmeden ilşki yasaklıyolar.
o da zaten normal adetteki gibi.
enfeksiyon riski fazla oluyor diye..
RABBİM HAYIRLI EVLATLAR VERSİN CÜMLEMİZE:nazar:

merhaba arkadaslar
simdiden tesekur ederim

düşükten sonra yada kürtajdan sonra gebelik zor olur diye birşey yok aslında ben 2 ay önce 6 haftalıkken düşük tehlikesi var diye progestoron ilacı kullandım sonrasında gebelik gelişmedi ve kürtajla bebek alındı sadece ilk gün kanamam oldu doktorum ilişkiyi yada diger bebek için ara vermeye gerek olmadıgını söyledi bakalım bu ay bekliyoruz inşallah hamile kalırım ayrıca eskiden kürtajlar kazınma yöntemiyle yapılıyormuş suan vakumlama ile alıyorlar yani kürtajdan sonra bile hemen hamile kalman mümkün ki düşük yapmışsın istedigin zaman hamile kalabilirsin bence

düşükten sonra yada kürtajdan sonra gebelik zor olur diye birşey yok aslında ben 2 ay önce 6 haftalıkken düşük tehlikesi var diye progestoron ilacı kullandım sonrasında gebelik gelişmedi ve kürtajla bebek alındı sadece ilk gün kanamam oldu doktorum ilişkiyi yada diger bebek için ara vermeye gerek olmadıgını söyledi bakalım bu ay bekliyoruz inşallah hamile kalırım ayrıca eskiden kürtajlar kazınma yöntemiyle yapılıyormuş suan vakumlama ile alıyorlar yani kürtajdan sonra bile hemen hamile kalman mümkün ki düşük yapmışsın istedigin zaman hamile kalabilirsin bence

Tesekur ederim cevapladigin icin bende oyle duydum ama dedim belki benimki daha farklidir yani gebeligin gelismemesi ve bitmesi diger dusukten biraz daha farkli oldugu icin
ben hamileligi hemen dusunmuyorum 3 ay falan gecsin istiyorum biraz psikolojim bozuldu aslinda boyle bi sey oldumu insanin aklina acaba bi daha mi basima gelicek diyo o yuzden biraz beklemek istiyorum bu arada sana doktor dogum kontrol habi verdimi bana vermek istedi ama geri almadim dedim artik hayirlisi sana da gecmis olsun insallah en kisa zaman da bebegin olur

öyle geç olur diye bişe yok.boşuna canını sıkma canım.ilk düşüğümden 2 ay sonra hemen hamile kaldım.ilkine göre daha iyi ilerlemem olsa da yine düştü malesef.tekrar hamile kalırsın Allah ın izniyle...

öyle geç olur diye bişe yok.boşuna canını sıkma canım.ilk düşüğümden 2 ay sonra hemen hamile kaldım.ilkine göre daha iyi ilerlemem olsa da yine düştü malesef.tekrar hamile kalırsın Allah ın izniyle...

gecmis olsun canim cok uzuldum boyle dusukler oldumu insan korkuyo sonrasina ben zaten dusunmuyorum bi sure bi kac ay gecsin istiyorum belki yaza :) seninde insaallah cok kisa zamanda bebegin olur

hepinize çok geçmiş olsun arkadaşlar...Aranıza yeni katılıyorum bende 20 haftalıkken oğlumu kaybettim...8 haftalıktan 20 haftaya kadar düşük tehlikem vardı 14. haftada rahmime dikiş atıldı düşmesin diye elimden geleni yaptım amaa takdiri ilahi 60 gün kanamam oldu şuan 4 ay geçti üzerinden tekrar hamile kalmak istiyorum allahın takdiri kısmet inşallah hamile kalırsınız...

merhaba arkadaşlar.bende ilk gebeliğimde kürtaj olmak zorunda kalmıştım.12.haftada bebeğimin kalbi durmuştu.3 hafta kalbi durduğu farkedilmediğinden beni zehirleme riski yüksekti.kendi kendine düşsün denilemeyecek kadar da büyüktü.o yüzden kürtajdan başka şansım olmamıştı.dr 2 ay korunmak mecburi demişti.ben kürtajdan 6 ay sonra tekrar hamile kaldım.zor bir hamilelikti ,sürekli iğne kullanmak zorunda kaldım ama Allah izin verdi ve oğluma kavuştum.Umarım sizlerde tez zamanda hayırlısıya bebişlerinize kavuşursunuz.benim içn zor zamanlardı.ama inanın sizler gibi bu durumu yaşayan biri olarak tekrardan bebek sahibi olmak için moral çok önemli.ben ne zamanki psikolojimi düzelttim o ay hamile kaldım.kolay değil ama moralinizi yüksek tutun.herkese iyi geceler.

arkadaşlar bende düşük yaptım...10 haftalıktı bebeğim...kürtaj olmadım..
7 aralıkta düşük yaptım ve hala regli olmadım ????
sizde durumlar nedir..
bu kadar zor hamile kalmışken kaybettim bebegimi..(((

hepinize çok geçmiş olsun arkadaşlar...Aranıza yeni katılıyorum bende 20 haftalıkken oğlumu kaybettim...8 haftalıktan 20 haftaya kadar düşük tehlikem vardı 14. haftada rahmime dikiş atıldı düşmesin diye elimden geleni yaptım amaa takdiri ilahi 60 gün kanamam oldu şuan 4 ay geçti üzerinden tekrar hamile kalmak istiyorum allahın takdiri kısmet inşallah hamile kalırsınız...

gecmis olsun canim seninki buyukmus cok uzuldum insallah en yakin zamanda hamile kalirsin

merhaba arkadaşlar.bende ilk gebeliğimde kürtaj olmak zorunda kalmıştım.12.haftada bebeğimin kalbi durmuştu.3 hafta kalbi durduğu farkedilmediğinden beni zehirleme riski yüksekti.kendi kendine düşsün denilemeyecek kadar da büyüktü.o yüzden kürtajdan başka şansım olmamıştı.dr 2 ay korunmak mecburi demişti.ben kürtajdan 6 ay sonra tekrar hamile kaldım.zor bir hamilelikti ,sürekli iğne kullanmak zorunda kaldım ama Allah izin verdi ve oğluma kavuştum.Umarım sizlerde tez zamanda hayırlısıya bebişlerinize kavuşursunuz.benim içn zor zamanlardı.ama inanın sizler gibi bu durumu yaşayan biri olarak tekrardan bebek sahibi olmak için moral çok önemli.ben ne zamanki psikolojimi düzelttim o ay hamile kaldım.kolay değil ama moralinizi yüksek tutun.herkese iyi geceler.

tesekurler canim evet buna ancak yasiyan bilir insanin psikolojisi bozuluyo tekrarliycakmi diye ama ben acele etmek istemiyorum diger hamile kalmak istiyenleri gibi yani birazcik zaman gecsin istiyorum 2 3 ay falan insallah bebek istiyen herkezin saglikli bebisleri olur

arkadaşlar bende düşük yaptım...10 haftalıktı bebeğim...kürtaj olmadım..
7 aralıkta düşük yaptım ve hala regli olmadım ????
sizde durumlar nedir..
bu kadar zor hamile kalmışken kaybettim bebegimi..(((

gecmis olsun canim doktoruna sor bence emin olmak icin cunki benim duyduguma gore 4-6 hafta icinde adet olunurmus ama ilk olacagin icin belki gecikme olabilir ama sen bence kimseyi dinleme hemen doktora git !!!
bu arada sende benim gibi kurtaj olmadigin icin senin kanaman ne kadar surmustu benim su an 9gun oldu ve halen kahverengi leke geliyor bilmiyorum normalmi ?

Back
X