Merhaba kızlar 25 yaşındayım Geçen hafta 6 haftalık ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı bugün kontrol için doktora gittim rahim de miyom olduğunu söyledi biraz endişeli konuştu kötü bi yerde dedi hamile kalırsam tekrar düşük olabilirmiş başına böyle bişey gelen oldu mu ? Hamile kalmanıza sorun teşkil etti mi bu durum? Moralim çok bozuk (
Merhaba kızlar 25 yaşındayım Geçen hafta 6 haftalık ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı bugün kontrol için doktora gittim rahim de miyom olduğunu söyledi biraz endişeli konuştu kötü bi yerde dedi hamile kalırsam tekrar düşük olabilirmiş başına böyle bişey gelen oldu mu ? Hamile kalmanıza sorun teşkil etti mi bu durum? Moralim çok bozuk (
Öncelikle çok geçmiş olsun bende geçen hafta miyomdan kaybettim bebeğimi 7 haftalıktı bana hamile kal düşükte olabilir olmayabilirde dediler kontrollerdede sıkıntı yoktu ama bebeğin gelişimini engelliyor miyom malesef. Bir sürü miyomla hamile kalanlarda var ama bende 2.5 cm bir taneydi..bende şimdi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
Öncelikle çok geçmiş olsun bende geçen hafta miyomdan kaybettim bebeğimi 7 haftalıktı bana hamile kal düşükte olabilir olmayabilirde dediler kontrollerdede sıkıntı yoktu ama bebeğin gelişimini engelliyor miyom malesef. Bir sürü miyomla hamile kalanlarda var ama bende 2.5 cm bir taneydi..bende şimdi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm insan bi anda Anne olucam mutluluğu yaşıyor sonra bütün hayalleri yıkılıyor birdaha bu durumu yaşamak istemiyorum bana da hamile kal bidaha bi bakalım ama tekrar düşük olabilir dedi ben bidaha böyle bi üzüntü yaşamak istemiyorum napıcaz bilmiyorum başka bi doktora daha gideyim diyorum
Bende en az iki doktora daha görünmek istiyorum. Miyom ameliyatı olmanında riskleri var sonuçta. Tekrar hamile kalırsakta aynı şeyleri yaşamayalım inşallah. Çok alışıyor insan bebeğine.
Bende en az iki doktora daha görünmek istiyorum. Miyom ameliyatı olmanında riskleri var sonuçta. Tekrar hamile kalırsakta aynı şeyleri yaşamayalım inşallah. Çok alışıyor insan bebeğine.
Daha çok miyomun yerine bağlıymış aslında rahimde yapışıklık yumurtalıklarda problem oluşması gibi riskleri var bildiğim kadarıyla inşallah soğan kürü işe yarar sonuçları yazarsan sevinirim. Kaç cm di miyomun bu arada.
Daha çok miyomun yerine bağlıymış aslında rahimde yapışıklık yumurtalıklarda problem oluşması gibi riskleri var bildiğim kadarıyla inşallah soğan kürü işe yarar sonuçları yazarsan sevinirim. Kaç cm di miyomun bu arada.
11 mm yazıyor .. bana kötü yerde dedi ama tam nerde bilmiyorum tabi ..Umarım işe yarar 15 gün denemek istiyorum .. pazartesi Başka bi doktora daha gidicem aklımda ki bütün soruları sorucam
Canım 11 mm çok küçük bebeğe zarar vereceğini sanmıyorum.. başka bir problemde olabilir.Bence detaylı araştırılmasını iste.. soğan küründen memnun kalanda çok kişi var.
benim rahmimde de çok küçük bir miyom vardı. Doktor mutlaka aldırmalısın dediği halde, güvenmedim. Paragöz mü acaba dedim. Bir başja doktora daha gideyim derken hamile kaldım. Sonuç bütün hamilelik boyunca 3 defa hastaneye yattım. En son yatışım da 26 haftalıktım. Tuvalete gitmem bile yasaktı bir ara. Anca 28. Haftaya kadar dayandım. Allah korudu da yaşadı bebeğim. İyi bir doktor bulun ve Sakın ama sakın doktorun dediği riskleri küçümsemeyin.