Düşük ve ölü doğum

Benim iki düştüğüm oldu. Biri 5. Haftalık kanama ile atıldı. İkincisinde daha yeni. 11 haftalık olması gerekirken 7 hafta da kalbi durduğu için. Cumartesi günü kürtaj oldum

Benimde bir düşüğüm var 8 haftalık olması gerekirken 6 da kalmış idi..şimdi takrar hamileym..

Rabbim sabır versin..bu gebelk zehirlenmesi önceden hiç belirti vermiyormu acaba birden mi oluyor..
Amin canım. Bu 20li haftalardan sonra ortaya çıkan bir rahatsızlık. Kiminde aşırı ödem ve şişlik belirti verebiliyor ama bende yoktu öyle bir şey. 22. haftama kadar her şey yolunda dediler, ardından bebeği besleyen damarlarda direnç çıktı. Bunun sonrasında tansiyonum yükseldi ve sonrası doğum..

Rabbim sabır versin. Benimkide daha yeni oldu. Çok zormuş gercekten de. Evlat acısı yaşatmasın rabbim birdahs
Bu olay başıma gelince bu zamana kadar benim canım hiç yanmamış, hiçbiri dert değilmiş dedim kendi kendime. Allah düşmanımın dahi başına vermesin, çok zor..

Bu olay başıma gelince bu zamana kadar benim canım hiç yanmamış, hiçbiri dert değilmiş dedim kendi kendime. Allah düşmanımın dahi başına vermesin, çok zor..

Olacaklar içinde en hayırlısı buymuş benim için demekten başka çaremiz yok cnm.Takdiri ilahi. Rabbim bir daha yaşatmasın vizede kimseye de. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…