Düşük ve ölü doğum

Arkadaşlar ben de birkaç gün önce 7 haftalıkken bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve dünya başıma yıkıldı. 1 senedir kızıma kardeş istiyorduk olmuyordu. Rahmimde yapışıklık vardı, yapışıklık açıldıktan 2 ay sonra hamile kaldım ama sevincimiz üzüntüye dönüştü. Zorunlu kürtaj olmak durumunda kaldım Rabbim kimseye vermesin bu acıları. Daha ileri aylarda kayıp çok daha acı vericidir Allah sabırlar versin...bundan sonra hepimiz sağlıklı ve hayırlı evlatlara kavuşuruz insalllah

Acınız var ama bişey sorabilir miyim? Detaylı ultrasonun sonunda özellikle kasıklardaki damarlarda direnç var mı diye bakılıyor preklampsi oluşma ihtimaline karşı. Siz detaylıya girmiş miydiniz? Bakılmış mıydı damar direncinize?

Evet detaylı ultrasonda plasentaya giden damarlardaki kan akışına bakılıyor, aslında bu belirliyor çoğu zaman bu riski. Bu direnç sonradan kaybolan bir akım bozukluğu da olabilir ya da benimki gibi preeklampsi veya gelişim geriliğine de sebep olabilir.

Benimkide 7 haftalık Ken kalbi durmuş. 11. Haftada öğrendim. Bende cumartesi kürtaj oldum. Aynen benimde oğlum kardeş çok istiyor ve tek büyümesin istedik ama sonuç hüsran oldu iki kez. Nasip değilmiş ama çok zormuş. Hevesin kursakta kalıyo resmen. Rabbim kimseye yaşatmasın inşlh

Sizin de bakılmış mıydı damar dirençlerinize? Sonradan kaybolması çok ilginç geldi.

Çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm.
Neden olduğunu söylediler mi peki?
Birde 7. Haftadan 11. Haftaya kadar hiç fiziksel olarak bir rahatsızlık vs. Vermiyor mu bebeğin kalbi durduğunda.

Birde 7. Haftadan 11. Haftaya kadar hiç fiziksel olarak bir rahatsızlık vs. Vermiyor mu bebeğin kalbi durduğunda.
Malesef vermiyor canım kendimden biliyorum sekiz haftalıkken kalbi durmuş 11. Haftamdaydım kürtaj oldum üç hafta kalmış öyle beni zehirlemedi Allahtan tabi bir sene geçti üstünden ve hamileyim şimdi tekrardan insan yaşayınca tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyor bu da kötü bir şey Rabbim kimseye yaşatmasın kötü şeyler gerçekten 11. Haftadaydım misafirim vardı kalabalık baya çalıştım yoruldum yemekliydi hem de o gece kanamam oldu hem de kalçama çok kötü kramp girerek sabahı Fırat diye dualar ettim sabahta kan geliyordu doktora gittim kalbi durmuş ama üç hafta önce yani kalbi durdu mu hemen kanama felan olmuyor küçükken oluyor ama büyüdükçe hemen belli etmiyor kendini

Çok geçmiş olsun böyle şeyler duydukça çok kötü hissediyorum. Yaklaşık 6,5 haftalığım şu an. Her an durduk yere böyle bir şey olabileceğini düşünmek çok üzüntü veriyor..
Peki o zamana kadar her şeye doktor yolunda mı diyor? Her kontrolde her şeyin normal olduğunu mu söylüyor?
Neyse sizide çok strese sokmak istemiyorum sorularımla. Şu an hamile olmanıza çok sevindim.umarım rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder

Allah razı olsun kuzum senin de inşallah sağlıkla ilerler benim dediklerime bakıp stres yaşamanı istemem nasibimizde ne varsa onu yaşayacaz imşallah tüm hamişler sağlıkla bebelerini kucaklarına alır biz de dahil, canım o zaman ben 8haftlıkken kalp atışını duydum ondan sonra üç hafta dört hafta sonra giderim diyordum kalp atışı nı duyduktan sonra durmuş hayırlısı olsun bir daha yaşamam inşallah

Allah razı olsun. Wala ben de anlamadım hiç bir belirti olmadı o 3 hafta boyunca. Normalde zehirleme ihtimali de olabiliyormuş ölen bebeğin. Sanırım 3 aydan büyük olanlarda o ihtimal oluyor

merak ettiğim cidden doktorların bu düşükleri anlayıp anlayamayacakları.
yani hiç olumsuz bir şey söylemeden birden olmasını kabul edemiyorum
sanırım kalp durduğu için bir sebepte söylemiyorlar..
amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..

Aynen canım sebebi her şey olabilirmiş bilemiyoruz işte hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…