Merhaba bende mayısta senin yasadıgını yasadım 1 ay korundum şimdi tekrar hamileyimArkadaşlar merhaba. Ben gebe kaldığımı öğrendikten 3 gün sonra düşük yaptım. Sadece kandaydı gebeliğim daha kese oluşmamıştı. Doktorumun korunmama gerek olmadığını belirtti. Sorum şu benim gibi olup gebe kalan arkadaşlar ne kadar süre sona gebe kaldı deneyimlerinizle baban yardımcı olabilir misiniz?
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah doktorum baban korunmama gerek olmadığını sadece sık ilişkiye girmemem gerektiğini söylemiştiMerhaba bende mayısta senin yasadıgını yasadım 1 ay korundum şimdi tekrar hamileyim
Bende korun dedikleri için korunmadım ama nasip böyleymişAllah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah doktorum baban korunmama gerek olmadığını sadece sık ilişkiye girmemem gerektiğini söylemişti
Peki düşükten sonra adet döngünüz değişti miBende korun dedikleri için korunmadım ama nasip böyleymiş
Canım ben 5 6 ay korundum ama çok pişman oldum düşükten sonra bir türlü olmadı 1.5 yıla yakın düşük olan gebeliğim bir kerede tutmuştu oysaki bence ara vermeArkadaşlar merhaba. Ben gebe kaldığımı öğrendikten 3 gün sonra düşük yaptım. Sadece kandaydı gebeliğim daha kese oluşmamıştı. Doktorumun korunmama gerek olmadığını belirtti. Sorum şu benim gibi olup gebe kalan arkadaşlar ne kadar süre sona gebe kaldı deneyimlerinizle baban yardımcı olabilir misiniz?
Yok ara vermiyorum doktorum sadece düşük yaptığım ay için sık beraberlik olmasın demişti onun dışında korunmana gerek yok dedi. Bir de düşükten sonra adet döngüsü bozuluyor mu düşüğün olduğu tarih yeni adet döngüsü mü oluyor yani?Canım ben 5 6 ay korundum ama çok pişman oldum düşükten sonra bir türlü olmadı 1.5 yıla yakın düşük olan gebeliğim bir kerede tutmuştu oysaki bence ara verme
Canım ben tam 2. Ayımda düşük yaptım zaten sonra yine aynı zamanda adet oldum. 28 gün sonra döngüm hiç bozulmadıYok ara vermiyorum doktorum sadece düşük yaptığım ay için sık beraberlik olmasın demişti onun dışında korunmana gerek yok dedi. Bir de düşükten sonra adet döngüsü bozuluyor mu düşüğün olduğu tarih yeni adet döngüsü mü oluyor yani?
BENim kürtaj olmadı direkt kanamayla düşük yaptım normalde döngüm her ayın 11iydi 15 inde düşük yaptım değişir mi açıkçası onu merak ediyorum. Bu arada çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın bu acıyıCanım ben tam 2. Ayımda düşük yaptım zaten sonra yine aynı zamanda adet oldum. 28 gün sonra döngüm hiç bozulmadı
Benim de kendiliğinden düştü canım senin de aynı zamanlara gelir bence değişmez adet döngün.. amin canım çok sağ olBENim kürtaj olmadı direkt kanamayla düşük yaptım normalde döngüm her ayın 11iydi 15 inde düşük yaptım değişir mi açıkçası onu merak ediyorum. Bu arada çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın bu acıyı
Değişti evetPeki düşükten sonra adet döngünüz değişti mi
Düşük yaptığınız tarih mi adet döngünüz olduDeğişti evet
Yok düşük yaptıktan 40 gün sonra adet oldum o adet oldugum tarih adet döngğlm olduDüşük yaptığınız tarih mi adet döngünüz oldu
ANladım çok teşekkür ediyorum cevaplarınız içinYok düşük yaptıktan 40 gün sonra adet oldum o adet oldugum tarih adet döngğlm oldu
Betanız kaçtı düşük yaptıgınızdaArkadaşlar merhaba. Ben gebe kaldığımı öğrendikten 3 gün sonra düşük yaptım. Sadece kandaydı gebeliğim daha kese oluşmamıştı. Doktorumun korunmama gerek olmadığını belirtti. Sorum şu benim gibi olup gebe kalan arkadaşlar ne kadar süre sona gebe kaldı deneyimlerinizle baban yardımcı olabilir misiniz?
Ben 70 de düşük yapmıştı miBetanız kaçtı düşük yaptıgınızda
Düşükten sonra kan testi yaptığımda 4.91 di o gün içinde zaten sonra da sıfırlandıBetanız kaçtı düşük yaptıgınızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?