düşük yapan arkadaşlarım tekrar hamileliği isteyenlerr

ayın 2 sinden itibaren gun asırı deniyoruz zaten asla kacırmamam lazım beni erken olur gec olur diye dusunmek istemiyorum elimden geleni ardıma koymayacam bu ay:)

beraberlikten sonra hemen kalkma yataktan en az bi yarım saat bekle
allah en yakın zaman da yine bir bebiş nasip eder inş. tatlım
ama kesinlikle stres yapma

merhaba
bende 2 yıl önce 16 haftalık bebgimi kaybettim karnımda öldü şimdi tekrar istiyoruz 4 aydır korunmuyoruz ama olmadı şimdide rahimde yara çıktı fitil ve antibiyotik kullanıcam hemde yumurtlama günüme denk geldi ne yapcam bilmiyorum fitili kullansammı kullanmasammı bilemiyorum
ALLAHIM bebek isteyen herkese nasip etsin işallah

amin demet umarım senin de en yakın zaman da bebişin olur
2 yıl mı ara verdiniz bebeik için

evet cnm 2 yıl hiç istemedim hep ölecek korkusu oldu bende 4 yaşında bir kızım var belki hiç çocugum olmasa hemen isterdim kızıma yogunlaştım ama şimdi çok istiyorum bitane daha çocuk işallah olur ama bu ay hem fitil hem bebek ne yapcam bilmiyorum

kesinlıkle kullanmalısın yani yara varken zaten hamile kalman zor bence iyiles onumuzdeki ay olsun gec olsun guc olmasın canım hayırlısı acil şifalar inş:)

en doğru zaman kendini hazır hissettiğin zamanmış zaten inş. hayırlısıyla bu kez ikinci bebişini de alırsın kucağına en yakın zaman da inş.

tabiki öyle ama dr pek bişi anlamadım aslında tam yarada degilmiş biraz kızarıklık görmüş önlem için verdi ilaç bende hamilelik istiyorum sakıncası olurmu dedim yok olmaz hatta daha iyi kullanman dedi rahmin ph dengesini saglar çabuk hamile kalırsın dedi
kafamjı karıştıranda bu sözler zaten

mrb. arkadaşlar ben ocağın 15 inde düşük yapmıştım dr. ilk adetinde gel test yapalım demişti dün gittim bugünde sonuçları gösterdim. prolaktin hormonu biraz yüksek çıktı. birde kasığım ağrıyodu kürtajdan beri sol yumurtalıkta kist olduğunu söyledi şimdi iki ilaç verdi onları kullanıp 1 ay sonra yine gidicem bakalım umarım herşey yoluna girer ve bende bebişime kavuşurum....

bunlarda gecer canım rabbım yardımcın olsunn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…