düşük yapan arkadaşlarım tekrar hamileliği isteyenlerr

slm arkadaşlar bende uzun süredir burdan takip ediyordum sizi ama üye olmaqmıştım
18 kasımda evlendim
30 aralıkta 4 haftalık bebeğimi dşürdüm
hiç adet olmadan bu sabahki yaptığım testte yne çift çizgi gördüm
çok mutluyum allah dileyen herkese bu mutluluğu yaşatsın ama
tabiki ilk gebelikteki gibi düşük olur diye çok korkuyorum
bide bişi soracam bu evde yaptığımız testlerde 2. çizgi çok silikse o bebek düşecek demek miş
bilgisi olan var mı

yok canımmm olurmu oyle seyyy aklına bunları getırmeee

canım gözün aydın cok sevindim darısı tum isteyenlerin basına kotü seyler düsünme pozitif ol biraz ins olmaz öyle birsey bir kere oldu diye tekrarlanacak diye birsey yok kısa zamanda doktora git ve kan testi yaptır derim ben inş saglıklı sekilde kucagına almayı nasip eder allahım cumlemize:) test olayına gelince dusecek anlamında degil daha cok kucuk yani yeni gebelik anlamında oluyor bana doktor oyle dedi canım hayırlısı olsun inş...

tugbacım senide tebrik ederim allahım insallah saglıklı bir sekide kucagına almayı nasip etsin
haa bide bu arada bizlerede dua et hamilelerin duaları kabul olurmus

çok teşekkür ederim canım
doktora şubat ayı sonunda gideyim diye düşünüyorum
daha doğrusu istanbulda yeniyim hastane doktor bilmiyorum pek
ilk düşükte 2 doktor değiştirdim ikisinden de memnun kalmadım o yüzden korkuyorum gitmeye

ben o kadar bekleme derim ama sen bilirsin yani bazı durumlarda erken mudahele can kurtarır ben doktora gitmekte gec kaldım bebegimi kurtaramadılar ins senin ole bi durum olmaz

ben o kadar bekleme derim ama sen bilirsin yani bazı durumlarda erken mudahele can kurtarır ben doktora gitmekte gec kaldım bebegimi kurtaramadılar ins senin ole bi durum olmaz

inş. canım inş.
insan gurbette olunca eli ayağı bağlı gibi oluyor
ve herşeyden korkuyorsun
bende en azından gittiğimde kalp atışlarını duyayım diye geç gitmek istiyorum

gözün aydın hiç öyle birşey duymadım bence çok saçma böyle şeyleri düşünüp kafanı meşgul etme hamileliğinin tadını çıkar bende düşük yaptım ikincisinde tekrar böyle birşey olması çok az bir ihtimal içini rahat tut darısı başıma:)

inş. zeynepcim inş. darısı başına ve tüm isteyenlerin başına
allahh sağ salim kucağımıza almayıda nasip eder inş.

arzu maşallah diyeyim nazar değmesin evlendiğin gibi hiç adet göremeden hamile kalmışsın düşük olmuş (kürtaj ile mi alındı?) takdiri ilahi yapacak birşey yok ama sonra yine hiç adet göremeden hamile kalmışsın maşallah Allah seni çok bekletmeden hamile olmanı nasip ediyor inşallah bu seferki sağlıklı olur ve kucağına alacağın günleri görürsün hayırlısıyla:81: doktora gitmek için şubat sonunu beklemene gerek yok 1 hafta bekleyip gitsen olabilir en azından kan değerlerine baktırmış olursun gidişat normal mi değil mi diye. kese zaten kan değeri 1500 olunca görünebiliyor karından:94:

evet cnm daha hiç adet görmedim
düşük kendiliğinden oldu kürtaja gerek kalmadı çok şükür
inş. allah bu sefer kucağımıza sağ sağlim almayı da nasip eder
yemin ederim artık doktora gitmekten korkuyorum
allah herkese hayırlısını nasip eder inş.

ins darısı basımıza canım bende 25 ocakta dusuk yaptım hiç adet olmada n hamile kalırım insallah hamişler bize dua etsin lutfennnn

amin canım cook tesekkur ederim ne zaman adet olmam lazım onu bile bilmiyorum ama calısmalar gun asırı devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…