DÜŞÜK YAPANLAR 5 HAFTALIK

Bilmiyorum artik son 2 tane kaldi zaten birini iftarda dierini sahurda icicem snrada beklicem belim agrimaya basladi zaten yakindir adet olmam

Bilmiyorum artik son 2 tane kaldi zaten birini iftarda dierini sahurda icicem snrada beklicem belim agrimaya basladi zaten yakindir adet olmam
Evet dedim ya canım zaten olmana2 3 gün var bak görürsün benim dedim gibi olack yani bu ilacı içmeye gerek varmiydi bilemedim neyse ya bitince daha da içemezsin zati:)

Aynen ya baya heyacanliyim bu sefer bi adet bitip calismalr baslasaydi

ya doktor ilk hamileliklerde %40 kimyasal olma ihtimali var dedi 2. gebeliğinde bu oran daha az dedi %90 sağlıklı gebelik yaşarsın %10 kimyasal olabilir dedi bunun milyonlarca sebebi olabilir araştırılmasına gerek yok dedi ama inşallah diğer gebeliğimizde skntı olmaz

Benim başımdan 2 ggün önce geçen olay malesef..Şuan az da olsaa kanamam devam ediyor. Pazar gecesi kanamam başladı ve ertesi gün dr ye gittim. Çok küçüktü benimki.4 haftalık. kan testi yapıldı beta 30 a gerilemiş. 2. Bebiş olacaktı ama nasipte yokmuş demekki..

Benim de bugun basima geldi. Ilk bebegim olacakti. Beta hcg 20 ye düşmüş. Adet kanamasi gibi kanama var su anda. 6+1 haftalikti daha... Kismet degilmis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…