Düşük yapanlar baka bilir mi

Gulasor62

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
1.931
1.193
83
Kızlar ben aralıkta düşük yaptım 29 günde bir adet oluyordum ocakta ilk adetim bekledim 9 Ocak oldu ve 33 günde oldum şimdi bu şubatta eski adet tarihine göre mi olurum yoksa geç mi olurum yine kafam karıştı ya

kimyasal mi kürtaj mi canim.benimde son adet tarigim 28 aralikti tets yaptim pozitifi gördüm ama sekizinde adwt basladi kimyasalmis.kanamanin basladgi gunden hesapliymssn kac gunde bir oluyosan o tarih cikiyoms.ama bazen bes on gun gecebiliyoms bende subatin onu gibi bekliyrm adetimi

Kesin bişey söylenemez canım değişebilir döngün ben düşük yapmadan önce 33 günde bir adet oöurdum düşük yaptıktan sonra 45-50 gün sonra ilk adetimi oldum ve sonraki aylarda hep 25 günde bir oldum canım

Benim ilk adetten sonra eski düzene dönmeye başladı normalde 28 ken sonraki ay 30 oldu ve sonraki iki ay 29 29

Ben kürtaj olmadım kendim düşürdüm gelismemisti 6 haftalikti Aralık 9 da başladı 6 gün sürdü normal adetim gibi sonra Ocak da ilk adetimi gördüm yine normal aynı günüm gibi sürdü 6 gün sadece geç oldum 33 gün sonra acaba bu ay kendi adet düzenime göre mi olurum yada yine geç mi ondan bilemedim yada hamile olursam bilmiyorum geçen ay denemedik ama bu ey denedim merak ettim

Canım sen eski adet tarihini baz al geç olabilir erkende olabilir rahimin dengesi bozulabiliyo

Canım sen eski adet tarihini baz al geç olabilir erkende olabilir rahimin dengesi bozulabiliyo
Evet öyle yapım bir adetim geçti zaten düşükten sonra ki sadece bu ayı merak ettim yumurtlama gunu de karıştı 33 güne hesaplarsam bugün yarın 29 güne hesaplarsam 24 dydu takvime göre

Evet öyle yapım bir adetim geçti zaten düşükten sonra ki sadece bu ayı merak ettim yumurtlama gunu de karıştı 33 güne hesaplarsam bugün yarın 29 güne hesaplarsam 24 dydu takvime göre
Bu adetinide olursan geri düzene biner. İnan onu bnde bilmiyorum bn eskiye göre hesaplamistm ama hamile kalmadm sn ikisini de degerlendir

Ben 8. Haftada kalbi durduğu için operasyona girdim. Sonra da adetimin düzelmesi daha doğrusu düzene girmesi 1.5 seneyi falan buldu ortalama. Normalde 28 günde bir olurum, ama o dönem ya erken oluyordum ya geç.

Ben 8. Haftada kalbi durduğu için operasyona girdim. Sonra da adetimin düzelmesi daha doğrusu düzene girmesi 1.5 seneyi falan buldu ortalama. Normalde 28 günde bir olurum, ama o dönem ya erken oluyordum ya geç.
Geçmiş olsun canım şuan hamilesin ama demi

Canım eski haline döner 30-35gün sürer normalde ilk adetin gelmesi sonraki ay düzene biner 7şubat bat olarak alabilirsin

Bende 6 ay once 4 aylik oglumun kalbi durmasi sonucu kurtaj oldum ama adetim 3 ayda duzene girdi druna nicin boyle oldugunu sormadinmi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…