Düşük yapanlar baka bilir mi

Takvimim programı 8 gösterdi ya ondan bende 8 dır diye düşündüm o bende günü gününe gösteriyor normal de :)))

düzensiz oluı adet 6 ay boyunca devam edebilir

Bende 6 ay once 4 aylik oglumun kalbi durmasi sonucu kurtaj oldum ama adetim 3 ayda duzene girdi druna nicin boyle oldugunu sormadinmi cnm
Allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm kötü gerçekten ben daha o haberi alıp sonra yıkıldım 6 haftalık o kdr üzülmüştüm senin daha acı

Allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm kötü gerçekten ben daha o haberi alıp sonra yıkıldım 6 haftalık o kdr üzülmüştüm senin daha acı
Tesekurederin cnm aynen oyke cok zor Ama Rabimin izniyle tekrar hamile kaldim insaAllah bunu sag salim kucagima alirim

Tesekurederin cnm aynen oyke cok zor Ama Rabimin izniyle tekrar hamile kaldim insaAllah bunu sag salim kucagima alirim
Çok sevindim canım allah yardımcın olsun bu surecde senin le olsun kendine dikkat et ilk 3 ay dinlen uzan çok ağır işler yapma bakalım benim 9 gün kaldı adetime heyecanla bekliyorum adetten sonra ilk bir haftayı degerlendirdim bekliyorum şimdi istek olunca yaşıyorum isteksiz yaşamıyorum ilişkiyi çocuk üstüne yapmıyorum tamamen şansa bırakıyorum:)

En iyisini yapiyosun cnm yataga cocuk icin girdiginde zaten olmuyo guzel dileklerin icinde cok ama cik tesekur ederim cnm en kisa zamanda seninde haberlerini aliriz insaAllah

En iyisini yapiyosun cnm yataga cocuk icin girdiginde zaten olmuyo guzel dileklerin icinde cok ama cik tesekur ederim cnm en kisa zamanda seninde haberlerini aliriz insaAllah
Ne demek canım bunu bütün tanımadığım kadınlar içn bile içimden kendim için geçirince bütün kadınlar içinde dua ederim her zaman

Kızlar ben geçtiğimiz ay düşük yaptım 28 gün adet döngüm tam 28 günde hastalanmaya başladım ama normal değil az miktarda günlük pedi doldurmayacak şekilde... göğüslerimde acıyor 6 gün oldu hala az az kanamam var
Bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…