Gittim alttan bakti diyor ne gözüküyor ne gozukmuyoe iki gün sonra gel işte kan verdim 6694 Cıktı sonuç işte bilmiyorumMuhtemelen düşüktür. Kadin dogumcuya gitmeni oneririm icinde parça kalmış mi diye bakılmalı
Kaç aylık ve nasıl di yani boyutuBen daha önce düşük yapmistim şiddetli bı sancidan sonra parça düşmüştü yarısı beyaz yarısı kırmızı bı parçaydı doktora gittiğimde kürtaja gerek kalmamıştı kendiliğinden dustu
Doktora gittiniz mi?Kızlar düşük olduğunda nasıl oluyor ogrenebilirmiyim ben az önce lavaboya gittim beyaz bisey geldi kanamam var ama lavaboda beyaz böyle tavuk oluyor ya onun gibi beyaz kucuk bisey geldi
5 haftalikti küçük bı et parcasiydiKaç aylık ve nasıl di yani boyutu
Insallah düşük değildir. Ama önce Allah hayırlısını versinGittim alttan bakti diyor ne gözüküyor ne gozukmuyoe iki gün sonra gel işte kan verdim 6694 Cıktı sonuç işte bilmiyorum
Işte benimki 7+5 günlüktü öğlen gittim alttan muayene etti ve dedigozukmuyor kese varda yokda dedi pazar günü tekrar gel dedi5 haftalikti küçük bı et parcasiydi
Benim bebeğiminde gelişimi durmuştu karnımda. artık mide bulantıları başlamıştı fena derecede normal zannediyordum. Ama malesef kürtaj olmam gerekiyordu kabullenmek kolay değil ama iki doktor muanesi sonrası kürtaj oldum öyle gerekiyordu sizde kabullenip sağlığınızı düşünün inşallah tekrar sağlıklı bir gebelik yaşarsınız.Gittim doktorlar ilgilenmiyorlar ki daha bakmadan kürtaj edelim dedi bana ya
Hayırlısi olsun valla işte kanamam çok halaBenim bebeğiminde gelişimi durmuştu karnımda. artık mide bulantıları başlamıştı fena derecede normal zannediyordum. Ama malesef kürtaj olmam gerekiyordu kabullenmek kolay değil ama iki doktor muanesi sonrası kürtaj oldum öyle gerekiyordu sizde kabullenip sağlığınızı düşünün inşallah tekrar sağlıklı bir gebelik yaşarsınız.
Doktora gidin lütfen daha kötü sonuçlar doğurabilir.Hayırlısi olsun valla işte kanamam çok hala
Benim doğum yapacak gibi sancım olmaya başlamıştı aralığı gittikçe kısaldı ve sonunda birden kesildi. Ağrının başlamasıyla kesilmesi arasında 4-5 saat sürmüştü. Tuvalette elime avuç içimin yarısı kadar et parçası geldi. Kanamamın başlaması ve düşüğün gerçekleşmesi 2 gün sürdü. Bana düşük gerçekleşmiş gibi geldi ama tabi doktorlar daha iyi bilir. Allah yardımcınız olsun.Kızlar düşük olduğunda nasıl oluyor ogrenebilirmiyim ben az önce lavaboya gittim beyaz bisey geldi kanamam var ama lavaboda beyaz böyle tavuk oluyor ya onun gibi beyaz kucuk bisey geldi
Benim doğum yapacak gibi sancım olmaya başlamıştı aralığı gittikçe kısaldı ve sonunda birden kesildi. Ağrının başlamasıyla kesilmesi arasında 4-5 saat sürmüştü. Tuvalette elime avuç içimin yarısı kadar et parçası geldi. Kanamamın başlaması ve düşüğün gerçekleşmesi 2 gün sürdü. Bana düşük gerçekleşmiş gibi geldi ama tabi doktorlar daha iyi bilir. Allah yardımcınız olsun.
6694 Cıktı 7+5 günlük isteBeta HCG değeriniz haftanızla uyumlu mu? Bakıldımı?
İnşallah toparlar üzmeyin kendinizi imkanınız varsa başka bir doktora gitmeniz bence iyi olur.6694 Cıktı 7+5 günlük iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?