E Elfmnur Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2021 375 95 13 31 13 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Elfmnur #21 Valla imkan da yok halimde kalamdı ilgilenmiyorlar bide Bunebeya .!.: İnşallah toparlar üzmeyin kendinizi imkanınız varsa başka bir doktora gitmeniz bence iyi olur. Genişletmek için tıkla...
Valla imkan da yok halimde kalamdı ilgilenmiyorlar bide Bunebeya .!.: İnşallah toparlar üzmeyin kendinizi imkanınız varsa başka bir doktora gitmeniz bence iyi olur. Genişletmek için tıkla...
A aryam222 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2018 129 36 48 33 27 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Elfmnur #22 Elfmnur .!.: Kızlar düşük olduğunda nasıl oluyor ogrenebilirmiyim ben az önce lavaboya gittim beyaz bisey geldi kanamam var ama lavaboda beyaz böyle tavuk oluyor ya onun gibi beyaz kucuk bisey geldi Genişletmek için tıkla... Şiddetli ağrı yoğun kanama ile
Elfmnur .!.: Kızlar düşük olduğunda nasıl oluyor ogrenebilirmiyim ben az önce lavaboya gittim beyaz bisey geldi kanamam var ama lavaboda beyaz böyle tavuk oluyor ya onun gibi beyaz kucuk bisey geldi Genişletmek için tıkla... Şiddetli ağrı yoğun kanama ile