meyemcim benim ilk oğlum tedavisiz olmuştu.ikinciyi malesef aşılama olmuştum tutmayıp ikinci ay dr dinlen dediğinde hamiş kalmıştım.fakat kaybettik:çok üzgünüm:geçmiş olsun canım,ben 1 kez düşük yaptım ..sonra düşükten 5 ay sonra hamile kaldım şimdi çok şükür herşey yolunda ..allah tüm isteyene nasip etsin..
üzme kendini ama daka kötüsünden korusun allah hamile kalabiliyosun..hiç kalamayan yıllarca uğraşanlar var..merak etme bak yeniden hamile kalınca unutacaksın bu üzüntülerini ..
pekı dusugun ne gıbı belırtısı olu
BTR
sağlıklı bir şekilde gebelik geçirip doğum yaparsın inşallah canım..bende 2,5 aylık hamileyim..bende inşallah
arkadaşlar 16 20 de değer dr progestan verdi salı günü değere bakılcak bide benim öyle parça falan hiç gelmedi öyle çok kanamam da hiç olmadı ama salıyı beklicem dualarınızı bekliyorum şimdi benim biraz kanamam olduğu için bebeğin sağlıksız olma ihtimali varmı hiç böyle düşük tehdidi olupta doğum yapan arkadaşlar varmı içimi rahatlatın biraz :teselli:
arkadaşlar merhaba adet günüm 9 gün gecikince evde test yaptım ve çift cizgi çıktı. ertesi gün kan tahlili yaptırdım beta hcg 180 çıktı. 2 gün sonra tekrar yaptırdım bu sefer 191 çıktı. doktorum gelişmeyen gebelik dedi. vajinadan ultrosanla muayene yaptı. aleti çıkardığında hafif kahve rengi kan geldi. kanaman başlamış 1 hafta bekleyelim kanamayla düşebilir düşmezse kürtaj yapıcaz dedi. üzerinden 2 gün geçti ağrım varla yok arasında ama kanamam yok. sizce heran kanamam olabilirmi yoksa mecbur kürtajmı olucam bana yardımcı olurmusunuz. sizin nasıl olmuştu kanamalarınız.
neslıcım çok gecmıs olsun benımde 5. hatamda kanamam baslamıstı dr progestan verdı ve hıc kalkmadan sureklı yattım.sonra 8 haftamda tekrar parca parca kanamalrım oldu.kesın bu sefer düştü dedım esıme.gece apar topar hastaneye gıttık kanamam 5 gün boyunca kesılmeden devam ettı.ve bebegıme bakıldı usg de düşmemişi yavrum.okdar parcaya ve kanamaya göre tutundu annesıne.ve 4 ay süreklı yatak ıstırehatınden sonra cok şükür 25. haftamızdayız.yıyecek ekmegı varsa bıseycık olmaz canım.sende yat dınlen emı?kendıne dıkkat et RABBİM korusun seni ve meleğini.
Allah bebişini sana bağışlamış sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
sagol canım darısı ısteyen herkese olsun insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?