- 16 Mayıs 2021
- 1.840
- 1.063
- 83
- 30
- Konu Sahibi Nurcihan33
-
2 kere yaptım ilki 8 ay önce ikincisi de bu ayAraştırma Hastanesi'nde genetik test yaptr kaç defa düşüğün oldu geçmiş olsun 3 düşükten sonra ücretsiz yapiyolar gentk testi
Yaptıracağım tamam teşekkür ederim ama eşim askeri personel ben tek yaptırmak zorunda kalacamaraştırma hastanelerinde genetik test yaptırın esiniz ile birlikte sağlıklı gebelik için mutlaka yaptırın
Canım bende seninle aynı zamanlarda düşük yaptım ben de bu ay düşük oldu arastırma hastanesine gidip kan verdim sadece benden aldılar bende pıhtılasma cıktı senın kac aylık düşük lerin birde ben adetten sonra rahım filmi cektiricemYaptıracağım tamam teşekkür ederim ama eşim askeri personel ben tek yaptırmak zorunda kalacam
Bitanem ilki 8 haftalıkdı. Bu ay ki de 6 haftalıkdıCanım bende seninle aynı zamanlarda düşük yaptım ben de bu ay düşük oldu arastırma hastanesine gidip kan verdim sadece benden aldılar bende pıhtılasma cıktı senın kac aylık düşük lerin birde ben adetten sonra rahım filmi cektiricem
Canım ya allahım yardımcımız olsun inşallahBitanem ilki 8 haftalıkdı. Bu ay ki de 6 haftalıkdı
Ya Bi de benim şu durumum var eşim askeri personel eve doğru düzgün gelemiyorCanım ya allahım yardımcımız olsun inşallahbirlikte hamile kalırız birbirimize güzel haber veririz inşallah sağlıklı ilerler de kucagımıza alırız
Amin canım inşallahYa Bi de benim şu durumum var eşim askeri personel eve doğru düzgün gelemiyorneyse en azından o izne gelene kadar bende artık gereken testleri yaptırırım doktorum bana da Rahim filmi önerdi umarım kalıcı Bi problemimz yoktur inşallah beraber alırız kucağımza
Seninkiler kaç haftalıkdı bana hiç kalp atışı duymak nasip olmadıAmin canım inşallah
İlki 7+2 kalp atsını duymustum diğeri kimyasal oldu adetimden 1 gün sonra öğrendim 3 gün sonra düşük olduSeninkiler kaç haftalıkdı bana hiç kalp atışı duymak nasip olmadı
İnşallah bidaha yaşamayızİlki 7+2 kalp atsını duymustum diğeri kimyasal oldu adetimden 1 gün sonra öğrendim 3 gün sonra düşük oldu
Amin inşallah canımİnşallah bidaha yaşamayız
kalp atışı duyup sonrasında düşük oluyorsa sizde pıhtılaşma olabilir benimde 1 kimyasal biri 10 haftalık enson 13 haftalık kaybım var kalp atışı durduğu için kaybettim enson tüp bebek merkezine gittim ayrı ayrı iki dr ile görüştüm 2 side aynı şeyi söyledi pıhtılaşma dan kaynaklanıyor dediler bende genetik test yaptırdım sonuç bekliyorum ona göre tedaviye başlicaz. risk almayın diye söylemiyorumYaptıracağım tamam teşekkür ederim ama eşim askeri personel ben tek yaptırmak zorunda kalacam
Kalp atışı duyamadım keseleri gördüm beta hcg güzel ilerliyordu birden kanama oldu kalp atışına sıra gelmeden kaybettim maalesefkalp atışı duyup sonrasında düşük oluyorsa sizde pıhtılaşma olabilir benimde 1 kimyasal biri 10 haftalık enson 13 haftalık kaybım var kalp atışı durduğu için kaybettim enson tüp bebek merkezine gittim ayrı ayrı iki dr ile görüştüm 2 side aynı şeyi söyledi pıhtılaşma dan kaynaklanıyor dediler bende genetik test yaptırdım sonuç bekliyorum ona göre tedaviye başlicaz. risk almayın diye söylemiyorum
2 düşükten sonra doktor hsg de istedi bide Rahim anomalisi ihtimali eklendi bu üzüntüme umarım kalıcı Bi sıkıntım yokturkayıplarınıza üzüldüm, 2 kaybım var (7-8 haftalar), pıhtılaşma bozukluğum olduğunu öğrendik ve ona göre uygulanan tedavi süreciyle doğum yaptım.
trombofili paneli diye geçen genetik testi yaptırdım. bu testlere ek olarak c proteni, s proteini, lupus antikoagülanı vb testler yapıldı. ben testleri ilk kayıptan sonra yaptırdım ama 2. hamileliğimde de ilaç dozu nedeniyle kayıp yaşayınca perinatolojiye gittim ve çok şükür sağlıkla doğum yaptım. size de tavsiyem testleri yaptırın sonuçta pıhtılaşma çıkarsa bu konuda uzman bir hekimle devam edin.
inşallah siz de sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize.
İnşallah Allah razı olsunkayıplarınıza üzüldüm, 2 kaybım var (7-8 haftalar), pıhtılaşma bozukluğum olduğunu öğrendik ve ona göre uygulanan tedavi süreciyle doğum yaptım.
trombofili paneli diye geçen genetik testi yaptırdım. bu testlere ek olarak c proteni, s proteini, lupus antikoagülanı vb testler yapıldı. ben testleri ilk kayıptan sonra yaptırdım ama 2. hamileliğimde de ilaç dozu nedeniyle kayıp yaşayınca perinatolojiye gittim ve çok şükür sağlıkla doğum yaptım. size de tavsiyem testleri yaptırın sonuçta pıhtılaşma çıkarsa bu konuda uzman bir hekimle devam edin.
inşallah siz de sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize.
kalp atışı duyup sonrasında düşük oluyorsa sizde pıhtılaşma olabilir benimde 1 kimyasal biri 10 haftalık enson 13 haftalık kaybım var kalp atışı durduğu için kaybettim enson tüp bebek merkezine gittim ayrı ayrı iki dr ile görüştüm 2 side aynı şeyi söyledi pıhtılaşma dan kaynaklanıyor dediler bende genetik test yaptırdım sonuç bekliyorum ona göre tedaviye başlicaz. risk almayın diye söylemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?