Düşük yapanlar...

Nurcihan33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2021
1.840
1.063
83
30
Ard arda düşük yaptım benim gibi olup sağlıklı gebelik geçirenler varsa lütfen teselli verebilir mi hangi testleri yaptırdınız nasıl Bi yol izlediniz şimdiden teşekkür ederim

Araştırma Hastanesi'nde genetik test yaptr kaç defa düşüğün oldu geçmiş olsun 3 düşükten sonra ücretsiz yapiyolar gentk testi

araştırma hastanelerinde genetik test yaptırın esiniz ile birlikte sağlıklı gebelik için mutlaka yaptırın

Yaptıracağım tamam teşekkür ederim ama eşim askeri personel ben tek yaptırmak zorunda kalacam
Canım bende seninle aynı zamanlarda düşük yaptım ben de bu ay düşük oldu arastırma hastanesine gidip kan verdim sadece benden aldılar bende pıhtılasma cıktı senın kac aylık düşük lerin birde ben adetten sonra rahım filmi cektiricem

Bitanem ilki 8 haftalıkdı. Bu ay ki de 6 haftalıkdı

Canım ya allahım yardımcımız olsun inşallah birlikte hamile kalırız birbirimize güzel haber veririz inşallah sağlıklı ilerler de kucagımıza alırız
Ya Bi de benim şu durumum var eşim askeri personel eve doğru düzgün gelemiyor neyse en azından o izne gelene kadar bende artık gereken testleri yaptırırım doktorum bana da Rahim filmi önerdi umarım kalıcı Bi problemimz yoktur inşallah beraber alırız kucağımza

Amin canım inşallah

Yaptıracağım tamam teşekkür ederim ama eşim askeri personel ben tek yaptırmak zorunda kalacam
kalp atışı duyup sonrasında düşük oluyorsa sizde pıhtılaşma olabilir benimde 1 kimyasal biri 10 haftalık enson 13 haftalık kaybım var kalp atışı durduğu için kaybettim enson tüp bebek merkezine gittim ayrı ayrı iki dr ile görüştüm 2 side aynı şeyi söyledi pıhtılaşma dan kaynaklanıyor dediler bende genetik test yaptırdım sonuç bekliyorum ona göre tedaviye başlicaz. risk almayın diye söylemiyorum

kayıplarınıza üzüldüm, 2 kaybım var (7-8 haftalar), pıhtılaşma bozukluğum olduğunu öğrendik ve ona göre uygulanan tedavi süreciyle doğum yaptım.
trombofili paneli diye geçen genetik testi yaptırdım. bu testlere ek olarak c proteni, s proteini, lupus antikoagülanı vb testler yapıldı. ben testleri ilk kayıptan sonra yaptırdım ama 2. hamileliğimde de ilaç dozu nedeniyle kayıp yaşayınca perinatolojiye gittim ve çok şükür sağlıkla doğum yaptım. size de tavsiyem testleri yaptırın sonuçta pıhtılaşma çıkarsa bu konuda uzman bir hekimle devam edin.
inşallah siz de sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize.

Kalp atışı duyamadım keseleri gördüm beta hcg güzel ilerliyordu birden kanama oldu kalp atışına sıra gelmeden kaybettim maalesef

2 düşükten sonra doktor hsg de istedi bide Rahim anomalisi ihtimali eklendi bu üzüntüme umarım kalıcı Bi sıkıntım yoktur

İnşallah Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…