- 11 Eylül 2011
- 1.833
- 4.146
- 333
- Konu Sahibi Nurcihan33
-
teşhis koyulsun da tedaviniz planlanır rahat olun. benim rahmimde perde varmış mesela. perdenin yapısına göre ameliyat gerekmedi ama yakın bir arkadaşım ameliyat oldu, iki tane evladı var şimdi.2 düşükten sonra doktor hsg de istedi bide Rahim anomalisi ihtimali eklendi bu üzüntüme umarım kalıcı Bi sıkıntım yoktur
teşhis koyulsun da tedaviniz planlanır rahat olun. benim rahmimde perde varmış mesela. perdenin yapısına göre ameliyat gerekmedi ama yakın bir arkadaşım ameliyat oldu, iki tane evladı var şimdi.
şu an her şey sizi endişelendiriyor, biliyorum o hissi... yaşadıklarım dile kolay, ama içinizi ferah tutmaya çalışın. her şey yoluna girecek inşallah.
İkisinde de kalp atışı duymak nasip olmadı maalesefkalp atışı duyup sonrasında düşük oluyorsa sizde pıhtılaşma olabilir benimde 1 kimyasal biri 10 haftalık enson 13 haftalık kaybım var kalp atışı durduğu için kaybettim enson tüp bebek merkezine gittim ayrı ayrı iki dr ile görüştüm 2 side aynı şeyi söyledi pıhtılaşma dan kaynaklanıyor dediler bende genetik test yaptırdım sonuç bekliyorum ona göre tedaviye başlicaz. risk almayın diye söylemiyorum
çıktı sonuçlarım cnm ama gidip alamadım adanada yaptırmıştımİkisinde de kalp atışı duymak nasip olmadı maalesefevet doktor hsg ve testleri yaptırmamı istedi biraz kendime geleyim de yaptıracağım. Siz naptınız çıktımı sonuçlar umarım herşey yolundadır
Stres zaten bizi bitirdi inşallah iyidir sonuçların nerde yaptırdın Adana da oturuyorum bençıktı sonuçlarım cnm ama gidip alamadım adanada yaptırmıştımeşim izin almaya çalışıyor tedaviye başlicaz iyice stres oldum rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu yolda
balcalida yaptırdım cnm perşembe aradığımda çıkmış dediler sonuçlar aynen başımıza ne geliyorsa bu stresten ☺Stres zaten bizi bitirdi inşallah iyidir sonuçların nerde yaptırdın Adana da oturuyorum ben
Ne kadar sürede çıktıbalcalida yaptırdım cnm perşembe aradığımda çıkmış dediler sonuçlar aynen başımıza ne geliyorsa bu stresten ☺geliyor
10 martta vermiştim cnm tahliliNe kadar sürede çıktı
Tamam canım teşekkür ederim10 martta vermiştim cnm tahlili
Bende geçen hafta kürtaj oldum. İkinci düştüğüm oldu ne yazık ki. Araştırma hastanesinde randevu aldım, daha adet falan 1 aya kadar anca gelir diye düşünüyorum doktor erken randevu almışın demez inşallah pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum bendeCanım bende seninle aynı zamanlarda düşük yaptım ben de bu ay düşük oldu arastırma hastanesine gidip kan verdim sadece benden aldılar bende pıhtılasma cıktı senın kac aylık düşük lerin birde ben adetten sonra rahım filmi cektiricem
Kimyasal vs mi oldu acabaBende geçen hafta kürtaj oldum. İkinci düştüğüm oldu ne yazık ki. Araştırma hastanesinde randevu aldım, daha adet falan 1 aya kadar anca gelir diye düşünüyorum doktor erken randevu almışın demez inşallah pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum bende
Birincide kanama çok oldu bebek tutunamadi kese bozuldu kendiliğinden düşük oldu. İkincide kalp atışı zayıftı kalbi durdu kürtaj ile alındıKimyasal vs mi oldu acaba
Çok gecmiş olsunBirincide kanama çok oldu bebek tutunamadi kese bozuldu kendiliğinden düşük oldu. İkincide kalp atışı zayıftı kalbi durdu kürtaj ile alındı
Geçmiş olsun Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah Neden aç kalmanz gerek o kısmı anlamadımMerhaba ben de bugün 9haftalık bebeğimi kaybettim. Doktor kalbi durmuştur dedi. Parça parça atıyor hala ne kadar sürede geçer? Doktorum bişi yiyip içme dedi ne kadar aç kalmalı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?