Bilemedim gerçekten.ikintane farklı yunurta döllendi bi tanesi mi düştü acaba? Yada ikizmiydi. Allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallahMerhaba hanımlar aranıza yeni katıldım ama hep takip ediyordum. Ben 28 şubatta hamile olduğumu öğrendim 7 martta sancıyla birlikte gelen kırmızı yoğun bir kanamayla hastaneye gittiğimde kese görünmedi beta hcg 950 çıktı. Dr. Progestan verip 5 gün sonra gel 4-5 hafta arası gebesin düşük tehliken var dedi ve tekrar gittiğimde beta hcg değerim 458 olmuştu. Doktorum düşük yapıyosun 1 hafta sonra gel kürtaja gerek olup olmadığına bakalım dedi. 1 hafta boyunca genelde lekelenme arada bir yoğun kanama yaşadım ve son gün aşırı sancıyla kanama arttı ve tuvalette oldukça büyük parça düşürdüm. Tekrar hastaneye gittim alltan muayene ultrasonda rahim duvarımda bir kalınlaşma olmadığını düşüğü neredeyse tamamladığımı söyledi doktorum ve tekrar beta istedi. Beta hcg değerim 1118 e yükselmiş. Dr. 2 gün sonra muhakkak gelmen lazım bir değişiklik var dedi. Bu ne demek beta hcg değerim o kadar düştükten sonra nasıl bu kadar yükselebildi? Acaba ikiz gebelik miydi? Benzer bir olay yaşayan var mı?
Defalarca ultrason ile bakıldı dış gebelik olsaydı doktor görmezmiydi acaba?Dış gebelik olabilir ihmal etmeyin.
Malesef görülemiyebilir bende dış gebelik geçirdim 3 farklı doktora muayene oldum ama göremediler kimyasal zannedildi ama dış gebelikmiş inşallah sizin değildirDefalarca ultrason ile bakıldı dış gebelik olsaydı doktor görmezmiydi acaba?
İnşallah değildir. Size de geçmiş olsunMalesef görülemiyebilir bende dış gebelik geçirdim 3 farklı doktora muayene oldum ama göremediler kimyasal zannedildi ama dış gebelikmiş inşallah sizin değildir
Teşekkür ederim.İnşallah değildir. Size de geçmiş olsun
Doktora gittim bugün. Beta 1118 den 1009 a düşmüş 2 günde. Dış gebelik dedi dr. Ama ben gayet parça parça düşük yapıyorum. Dış gebelikte parça olmaz da diyo aynı zamanda. Kürtaj yapmak istedi. Sonra dış gebelik mi değil mi belli olur dedi. Ben zaten düşük yaparken kürtaja gerek yok derken birden ne değişti anlamıyorumMalesef görülemiyebilir bende dış gebelik geçirdim 3 farklı doktora muayene oldum ama göremediler kimyasal zannedildi ama dış gebelikmiş inşallah sizin değildir
3 ayrı doktora göründüm zaten hiçbirinden net bir cevap alamıyorum. 2 gün geçsin betaya bakalım 1 hafta geçsin betaya bakalım 4 haftadır sadece betaya bakılıp tekrar erteliyolar. Hemen yarın başka hastanelere gidip bakıcamKeşke başka bi Dr a da görünseydin
Bende parçalar düşürmüştüm rahim kalınlaştığı için adetle birlikte dökülüyormuş o yüzden parçalı oluyormuş sizinde öyle olabilir ayrıca 2 günde bir beta bakılarak dış gebelik teşhis edilebilir kürtaja gerek varmı bilemedim siz ihmal etmeyin dış gebelikte iç kanama riski var. doktorunuz güven vermiyorsa başka doktora gitmenizi tavsiye ederim.Doktora gittim bugün. Beta 1118 den 1009 a düşmüş 2 günde. Dış gebelik dedi dr. Ama ben gayet parça parça düşük yapıyorum. Dış gebelikte parça olmaz da diyo aynı zamanda. Kürtaj yapmak istedi. Sonra dış gebelik mi değil mi belli olur dedi. Ben zaten düşük yaparken kürtaja gerek yok derken birden ne değişti anlamıyorum
Kesinlikle başka doktora gitmeden içim rahat etmeyecek zaten. Teşekkür ederim.Bende parçalar düşürmüştüm rahim kalınlaştığı için adetle birlikte dökülüyormuş o yüzden parçalı oluyormuş sizinde öyle olabilir ayrıca 2 günde bir beta bakılarak dış gebelik teşhis edilebilir kürtaja gerek varmı bilemedim siz ihmal etmeyin dış gebelikte iç kanama riski var. doktorunuz güven vermiyorsa başka doktora gitmenizi tavsiye ederim.
Rica ederim çok geçmiş olsun dilerim biran önce bu zor günleri atlatırsınızKesinlikle başka doktora gitmeden içim rahat etmeyecek zaten. Teşekkür ederim.
Nasıl oldunuz merak ettim sizi.Kesinlikle başka doktora gitmeden içim rahat etmeyecek zaten. Teşekkür ederim.
Başka doktora da gittim bugün o da dış gebelik dedi yarın sabah iğne yapacak sanırım. Teşekkür ederim sorduğunuz için :)Nasıl oldunuz merak ettim sizi.
Rica ederim geçmiş olsun üzülmeyin nasip değilmiş demekki rabbim sağlıklı hamilelikler evlatlar nasip etsinBaşka doktora da gittim bugün o da dış gebelik dedi yarın sabah iğne yapacak sanırım. Teşekkür ederim sorduğunuz için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?