Düşük yapıyorum galiba

Ezgi_mete

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
104
29
28
28
Kızlar lekelenme için doktora gittim çarşamba günü çok zayıf kalp atışı atıyordu fakat bugün kalp atışını duyamadık , ilaç ve iğne kullaniyodum doktor p.tesi günü yine gel az bi ihtimal dedi
İlaçlarına devam et dedi ve şimdi lekelenmen çok fazla ve rengi koyulaşmaya başladı , akrabalarım düşük yapıyorsun ilaçları atma kendi kendine 2 günde düşürürsn dedi napmaliyim kızlar

Canim koyulastiysa rengi dusuyor demektir cok sancin falan var mi?
Insallahta dusmez Allahtan umut kesilmez dua et..
Bende yasadim senin gibi lekelenmem oldu 4 5saat sonra adet kanamasi gibi geldi ve o an dustu zaten. 1 haftada kesildi kanama..

Canim koyulastiysa rengi dusuyor demektir cok sancin falan var mi?
Insallahta dusmez Allahtan umut kesilmez dua et..
Bende yasadim senin gibi lekelenmem oldu 4 5saat sonra adet kanamasi gibi geldi ve o an dustu zaten. 1 haftada kesildi kanama..
Yok canım hiç sancim yok , pazar gününden beri lekem var bi kesilip bir başlıyor çok kararsızım

öncelikle geçmiş olsun canım sağlıksız bir gebelikse ilacları kullansan bile düşer. düşecekse ilaç iğne hiç bir sey fayda etmiyor bence ilaçlarına devam et inşallah bebeğin sağlıcakla senle kalır

Canım allah yardımcın olsun.korkma..doktora git bence hemen.
Ozaman hala bi umut var demektir.. dua et.. umarım kotu sonuclanmaz ilaclarini icmeye devam et birakma sakin
Rabbimden tek isteğim o , hala tam olarak adet görmedim hep lekelenme ve çok koyu kahverengi ve sancim yine yok çok az sırtım ağrıyor o da stresten oturamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…