Düşük yapma hapi var mi?

Yagmuremreisimsiz01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2021
3
0
1
37
Evliligimde büyük sıkıntılar yasiyorum hamile olduğumu öğrendim eşim çok sinirli huysuz bi adam iki çocuğum bu ortamda büyüdü 3. De bu şekildeki aile ortamına doğmasın.
Diyeceksiniz ki niye korunmadin kendisi korunuyordu bana spiral ve dogumkontrol hapı almama kesinlikle yasak koydu
Bu çoğuda bilerek yaptı benim elimi ayağımı tekrar bağlamak için. Yeni işe girdim bana bir fikir verin😢

Öncelikle bu tek başına verebileceğin bir karar değil, her ne olursa olsun. Diğer yandan yaşadıklarını, hissettiklerini de bilmiyorum seni yargılayamam. O haplar satılmıyor diye biliyorum, internetten satılanları sakın ama sakın satın alma sağlığını tehlikeye atarsın. Çoğu gerçek bile değil…

Bazı özel muayenehanelerde doktorlar el altından veriyor ama o da ne kadar doğru bilmiyorum. Bence gizli saklı iş yapma, eşinle konuş. Yine de kendi bildiğini yapmak istersen özel de bir uzmanla görüş.

Bugün aileme hekimime gidip durumu anlatacağım olmadı özel hastaneye kadın doğuma gidicem.
Bana sormadan hamile bırakıyorsa öğrenmeyede hakkı yok ben onun amacını çok iyi biliyorum
Çocuk yapıp elimi kolumu bağlamak

Siz kendinizi korumaya alsaydınız keşke eşinizden gizli. Bu tür haplar yasal değil ve size büyük zararları olabilir.

Bugün aileme hekimime gidip durumu anlatacağım olmadı özel hastaneye kadın doğuma gidicem.
Bana sormadan hamile bırakıyorsa öğrenmeyede hakkı yok ben onun amacını çok iyi biliyorum
Çocuk yapıp elimi kolumu bağlamak
gitseniz de alıramazsanız. Hadi özelde kocanızın yerine birine imzalattınız, ücretini bulabilecek misiniz? Keşke arkasından bunları yapıcağınıza korunsaydınız.

gitseniz de alıramazsanız. Hadi özelde kocanızın yerine birine imzalattınız, ücretini bulabilecek misiniz? Keşke arkasından bunları yapıcağınıza korunsaydınız.
8 senedir onun korunmasına güvendim bir gün şaşmamıştı
Mecbur birlikte gidicez doktora ben bu saatten sonra onun lohusaligini onun gruplarını huysuzlugunu cekemem

Back
X