- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi merhaba36666
1 haftalik bebeği nasıl bildin?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaş bu kendi kendine yapabileceğin bir durum değil bir haftalık bebek ilaçla düşmez zaten ilaçla düşük on hafta ve üzeri için geçerli kürtaj olacaksın.Anladım çok geçmiş olsun, bildiğim kadarıyla daha doğrusu internetten bildiğim kadarıyla haplar kaldırılmış
Bu sayfada binlerce anne olmak için yıllarca uğraşan kadınlar var. Ne demek nasıl düşürübilirim. İstemiyorsanız korunsaydınız. Allah isteyene nasip etsin sizin gibilere değil inşallahMerhaba, 1haftalık hamileyim daha bebek bile diyemeyiz sanırım, düşük nasıl yapabilirim ? Yardımcı olabilecek misiniz?
Kendin düşük yapman çok tehlikeli erkek arkadaşınla konuş kürtaj yaptırın belliki zor durumdasınAnladım çok geçmiş olsun, bildiğim kadarıyla daha doğrusu internetten bildiğim kadarıyla haplar kaldırılmış
Dil altı hapı gibi bir şey mi ?Türkiye de düşük hapı sadece doktorlarda var bana alttan iki tane kondu yine de bana mısın demedi düşmedi yani mutlaka doktora gitmem lazım bekar misin sen sisteme geçer diue mi korkuyorsun.. 18 den buyuksen korkma aileni aramazlar.
Hayir vajinadan sokuyor doktor fitil gibi ama Türkiye de satışı yokDil altı hapı gibi bir şey mi ?
Mesajların hepsini okumuyor musunuz? evet öyle bir şey ama onu eczanelerde bulamazsın hastanelerde düşük yaptığın sırada veriyorlar ve bu senin için geçerli değil on hafta ve üzeri gebeliklerde geçerli . Sen sadece kürtaj olabilirsinDil altı hapı gibi bir şey mi ?
Bu sayfada binlerce anne olmak için yıllarca uğraşan kadınlar var. Ne demek nasıl düşürübilirim. İstemiyorsanız korunsaydınız. Allah isteyene nasip etsin sizin gibilere değil inşallah
İlginç anladım, teşekkürler bilgilendirmeniz içinHayir vajinadan sokuyor doktor fitil gibi ama Türkiye de satışı yok
Hem dilaltı hem vajinal olarak kullanılıyor canımHayir vajinadan sokuyor doktor fitil gibi ama Türkiye de satışı yok
A doğrudur o zaman bana iki kere 3 saat ara ile alttan hap koymuştu ama hiç etki etmedi 8 saat suni sancı serumu bile çok zor karnıma basıp hemşirenin biri de alttan elini sokip bebeği çekip çıkardıHem dilaltı hem vajinal olarak kullanılıyor canım
Boşuna sorgulamayın. O hapları anca kadın doğum doktorundan alabilirsiniz. Ki o hapların kullanımı da kolay değil. Kalbi durduğu için doktorum vermişti çok ağrı çektim.Dil altı hapı gibi bir şey mi ?
Bu kadar çok risk içerdiğini bilmiyordum reşitim teşekkür ederimAnladığım kadarı ile zor durumdasın 18 yaşından ufaksan gec olmadan ailene söyle anne olmak için çok ufaksin aile imzası ile kürtaj olabilirsin 18 den buyuksen o adamla konus parasını ödesin bi klinikte halledersin sakın kendin işlere kalkışma cok cok riskli
İyi yine 8 saat çekmişsin ben üç gün hastanede yattım doğurabilmek içinA doğrudur o zaman bana iki kere 3 saat ara ile alttan hap koymuştu ama hiç etki etmedi 8 saat suni sancı serumu bile çok zor karnıma basıp hemşirenin biri de alttan elini sokip bebeği çekip çıkardı
Onu yapmadan da duramazlar amaSevişmeyebilirsin.
1 haftalık hamileliğin anlaşılma ihtimali yok. Sakın saçma sapan bir şeye kalkışma belki hamile bile değilsin.Merhaba, 1haftalık hamileyim daha bebek bile diyemeyiz sanırım, düşük nasıl yapabilirim ? Yardımcı olabilecek misiniz?
Keşke korunsaydınız. Ama bu durumda istemiyorsanız yasal kürtaj haftası dolmadan kürtaj yaptırmalısınız.Bu kadar çok risk içerdiğini bilmiyordum reşitim teşekkür ederim
Önce yapmayı öğrensinlerOnu yapmadan da duramazlar ama![]()