Düşük yapmak

Konu sahibine bunca imkansızlığına rağmen dikkatsiz davrandığı için bende kızdım ama bu kadar üstüne gelmeye gerek yok. Bu yasal bir haksa eğer nedeni,niçi bizi ilgilendirmez. Kimseninde hakkı yok zaten sorgulamaya. İnsanlar bunun neyini anlamıyor hala anlamıyorum. Biz burada sadece onu bu işi evde değilde bir klinikte yapmaya yönlendirebiliriz. Başka türlüsü bizi alakadar etmez.
💐

ya size ne acaba birinciye bakma durumu olup olmaması ya onu anlamıyorum ben.. yok demek ki ben böyle birşeye kalkışmışım hamileliğim çok zor geçti parmaklarımı kaybettim ameliyat oldum yapayalnız yanımda kimse yoktu eşim iki defa ameliyat geçirdi iki defa taşınmak zorunda kaldım ülke değiştirdim daha yeni yeni kendime geliyorum .. hata yaptığımı günah işlediğimi biliyorum yaşamadan kimse bilmez allah kimseyi bu durumlara düşürmesin.. hemen atlayıp zıplamayın biri hpşunuza gitmeyen birşey sorduğunda . Nasıl hayatlar var bilemezsiniz öyle oturduğunuz yerden benim için de zor .. ama tabi böyle birşeye kalkıştığım için gözünüzde katilden başka birşey değilim ben o da sizin görüşünüz .. yüne de teşekkürşer
Bize ne ise git ne yaparsan yap bize niye soruyorsun
Çok zor geçen hamilelik, doğum, parmaklarını kaybetme, ameliyat, iki defa kocanın ameliyat olması, iki taşınma, ülke değişikliği, yalnızlık…..ama sevişecek üstelik korunmadan sevişecek kadar iyiymişsiniz karı koca
Sevişirken sorun yok korunmazken sorun yok bebek olunca ah ben neler çektim yaşamayan bilmez illa ölsün bu bebe
İlkini çocuk esirgemeye bırakın yada evlatlık verin ikinciyi doğurun madem
Hangi maddi ya da manevi zorluk bir bebeği öldürmeyi haklı çıkarabilir
Yaw sizin zevkiniz için niye bir bebe öldürülüyor
Evde düşürmeye çalışırken ölsen çocuğun ne olacak diyecem de karnındaki sabiye merhameti olmayana ne desem boş

Ya arkadaslar Allah askına bebeği düşürmesi aldırması burda kimin umurunda olabilir. Ne uzattınız. Yukarda da yazdığım gibi onun karnındaki bebek benim kararını vereceğim bir şey olamaz banane yani. Ama gelipte burda yok ilkine hamileyken parmağımı kaybettim kocam iki ameliyat oldu sen biliyo musun acıtasyonu yaparsa bende o zaman ne diye korunmadın da ne cesaretle gene hamile kaldın derim. Kimse de kusura bakmasın yani. Hem parasal durumu yok hem ilk hamileliğinde parmak kaybetmiş(güya) hemde tekrar korunmasız iliskiyle hamile kalıyor. Konu inandırıcı bile değil zaten. Büyük ihtimalle fake bir hesap geldi dalgasını geçti işte. Boşu boşuna birbirinize saldırmayın.

Back
X