- 6 Haziran 2023
- 69
- 17
- 8
- 27
- Konu Sahibi haticezng12
-
Çok geçmiş olsun.Çok zor oluyor mu? Ağrısı falanBende 5 haftalık düşük yaptım. Haftası küçük olduğu için kendi düşüyor adet gibi
Çok şiddetli ağrım olmadı ama 8 gün boyunca sürekli ağrıdığı için yıpratıcı ve zorduÇok geçmiş olsun.Çok zor oluyor mu? Ağrısı falan
Çok geçmiş olsun benim de 6 haftalık bir düşüğüm var. Zaten sağlıksız gebelik ne yaparsanız yapın tutunamıyor. Kanama başlaması zaten düşük habercisi yakın zamanda başlar tam olarak sanırım.Merhaba kızlar,
Kanamam vardı bi kaç gündür doktor progestan vermişti.5 gündür kullanıyprum ama kanamam kesilmemişti. Bugün kontrole gittim.Bebeğim 7 hafta olması gerekirken 5+5 haftalık kalmış. Ve kesem nerdedeyse bebeğin boyu kadar küçülmüş.Kalp atışı duyamadık ama çok yavaş hareket gördük. Doktor bu kese çok küçülmüş.Progestanı bırak.Kendi kendine düşsün sağlıklı ilerlemiyor. Durmuş hatta gerilemiş ilerlemesi dedi.
Böyle bir şey yaşayan var mı?
Hayırlısı zaten doktorumda demişti. Progestan kullan ama vücut kabul etmeyecekse bebek sağlıksızsa ne yaparsan yap düşecek demişti. Gerçektende öyle.Şükrediyorum ki daha da büyümeden daha çok bağ kurmadan yaşıyoruz.Allah beterinden korusun. Hepimiz için sağlıklı güzel gebelikler olsun. Ben hamile kaldığımda domuz gribi olmuştum.Kanım enfeksiyonluydu o dönem.Çok bile dayandı bebeğim.Çok geçmiş olsun benim de 6 haftalık bir düşüğüm var. Zaten sağlıksız gebelik ne yaparsanız yapın tutunamıyor. Kanama başlaması zaten düşük habercisi yakın zamanda başlar tam olarak sanırım.
Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah tez zamanda sizde güzel bir hamilelik geçirip bebeğinizi kucağınıza alırsınızHayırlısı zaten doktorumda demişti. Progestan kullan ama vücut kabul etmeyecekse bebek sağlıksızsa ne yaparsan yap düşecek demişti. Gerçektende öyle.Şükrediyorum ki daha da büyümeden daha çok bağ kurmadan yaşıyoruz.Allah beterinden korusun. Hepimiz için sağlıklı güzel gebelikler olsun. Ben hamile kaldığımda domuz gribi olmuştum.Kanım enfeksiyonluydu o dönem.Çok bile dayandı bebeğim.
Çok sevindimRabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah tez zamanda sizde güzel bir hamilelik geçirip bebeğinizi kucağınıza alırsınızçok zor bir süreçten ama umutsuzluk asla olmasın ben bir ay üstüne tekrar hamile kaldım şuan çok şükür sağlıklı bir gebelik geçiriyorum. Geçirdiğiniz hastalık bir sebep olabilir sanırım.
Bana da hiç beklemene gerek yok bebek küçüktü istersen hemen tekrar deneyebilirsin dedi ama ben psikolojik ve fiziksel toparlanma için bir adet dönemi bekledimÇok sevindimRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. inşallah Doktor bir adet geçir sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi. Siz ne kadar beklediniz ?
İnşallah teşekkür ederimBana da hiç beklemene gerek yok bebek küçüktü istersen hemen tekrar deneyebilirsin dedi ama ben psikolojik ve fiziksel toparlanma için bir adet dönemi bekledimçok teşekkürler güzel duanız için Rabbim size de nasip etsin inşallah
Merhaba kanamanız ilk nasıl başladı kahverengi ya da kırmızı?Merhaba kızlar,
Kanamam vardı bi kaç gündür doktor progestan vermişti.5 gündür kullanıyprum ama kanamam kesilmemişti. Bugün kontrole gittim.Bebeğim 7 hafta olması gerekirken 5+5 haftalık kalmış. Ve kesem nerdedeyse bebeğin boyu kadar küçülmüş.Kalp atışı duyamadık ama çok yavaş hareket gördük. Doktor bu kese çok küçülmüş.Progestanı bırak.Kendi kendine düşsün sağlıklı ilerlemiyor. Durmuş hatta gerilemiş ilerlemesi dedi.
Böyle bir şey yaşayan var mı?
Başta normal akıntımın içinde pembemsiydi. Ertesi gün kahverengi oldu. Sonra kırmızıya döndü. Hatta bir ara durdu.Bir daha başladı kırmızı şekildeMerhaba kanamanız ilk nasıl başladı kahverengi ya da kırmızı?
Anladım, ben de sata göre 4+6 yım kaç gündür de kahverengi lekelenmeler varBaşta normal akıntımın içinde pembemsiydi. Ertesi gün kahverengi oldu. Sonra kırmızıya döndü. Hatta bir ara durdu.Bir daha başladı kırmızı şekilde
Geç olmadan doktoruna bi görün derim.Yerleşme de olabilir ama o kadar uzun sürer mi bilmiyorum.Anladım, ben de sata göre 4+6 yım kaç gündür de kahverengi lekelenmeler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?