Bu ikinci oluyor ilkini kürtajla aldırdım doğurma gibi bi şansım asla yok durumlar karısık dısardan gorundugu gibi degil hic bisey
Ayrıca topa tutulmakta ne demek? Burada insan gibi öneri istiyoruz her denileni yapacak degilim de caresiz bi insan neler yapabilir bilir misiniz?sebebini söylersen belki topa tutulmazsin.
kürtaj niye istemiyorsunuz?
Ertesi gün hapı kullanmama rağmen gebe kalmışım
Kusura bakmayin ertesi gun hapi korunma yontemi degildir tipki geri cekilmenin korunma yontemi olmadığı gibi. Madem karisik durumlariniz var bebek hic bi sekilde dusunmuyorsunuz ciddi bir korunma yontemi secebilirdiniz. Boylelikle karninizdaki minicik cana illegal yollardan kiymak icin cozum care aramazdiniz.
merhaba ben elestırı yapmıycam kararınızı vermıssınız bu sızın hayatınız ama sana soyle bısey soylıyım ben hamıle oldugumu ogrendım gelısmemıs evde dusuk yaptım kendılıgınden knamam oldu ve dusuk yaptım ama cok zordu o nlaar ınsan olmek ıstıyor evde dusuk yaptım ama bayıldım acıl hastaneye gıttık dusuk yapmama ragmen kurtaja ldılar ıcerde az da olsa parca kalıyor temızlemeden bırakmıyorlar bana canlı canlı kurtaj yaptılar acıya daynamadım bayılmısımSagol sen demesen ben bilmicektim napıcagımı bu nedir ya işiniz gücünüz oturdugunuz yerden eleştirmek başka bişi bildiginiz yok sizin
Ayrıca topa tutulmakta ne demek? Burada insan gibi öneri istiyoruz her denileni yapacak degilim de caresiz bi insan neler yapabilir bilir misiniz?
Sagol sen demesen ben bilmicektim napıcagımı bu nedir ya işiniz gücünüz oturdugunuz yerden eleştirmek başka bişi bildiginiz yok sizin
Muhtemelen bilmiyorsun ne yapacağını ki ikinci kez aynı duruma düsmüssün. Kürtaja karsı değilim herkesin kendi bileceği bir durumdur. Ben keyfi kürtaja karsıyım. Sen iki dakikalık zevkin için önlem alma sonra bi de burda ki insanlara saldır...
Oldu daha neler . Gerçekten yardımmı bekliyorsun . Kim senin günahına ortak olur . Ister doğur ister doğurma . Şunuda söyliyim . Ben düşük yapmıştım evliyken . Ama isteyerek değil . Allah nasip etmedi .İstenmeyen gebelik diye adlandırmak istemiyorum o bana allah ın bir lütfu farkındayım ama keşke doğurma şansım olabilseydi. Bugün doktora gittim ve 4 haftalık hamile olduğumu söyledi. Benim düşük yapmam lazım neler yapabilirim lütfen bilgilendirin yine doktora da gidicem düşük yapmak istediğimi söylicem ama ne der bilmiyorum kürtaja daha 1 hafta varmış ve kürtaj istemiyorum.. arkadaşlar ne yapabilirim yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?