düşük yapmış olabilir miyim!!!

srplmtmtk

Allah im ne olur bebeğim benimle olsun🙏😇❤️
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
3.678
3.862
133
34
Merhaba arkadaslar daha 5 aydir bebek düşünüyoruz 1 yil 5 aydir evliyiz ilk düşündüğümüz ay adetim 7-8 gun kahverengi geldi ilk defa boyle olmustu boyle şeyleri yasamadigim icin suphelenmedim bide yeni bi yere tasinmistik tasinma asamasi kendimi zorladigim icin böyle oldu diye düşündüm ama sonrasinda bi kac arkadasim aklima soktu o zaman düşük yapmis olabilirsin diye o zaman doktora da gitmedim suan 5 aydir daha bebek olmadi acaba o.zaman düşük olmusmudur? Bunu doktoruma sorsam o.zaman gelince anlayabilirdik diyecek ne dusunecegimi bilmiyorum

Merhaba arkadaslar daha 5 aydir bebek düşünüyoruz 1 yil 5 aydir evliyiz ilk düşündüğümüz ay adetim 7-8 gun kahverengi geldi ilk defa boyle olmustu boyle şeyleri yasamadigim icin suphelenmedim bide yeni bi yere tasinmistik tasinma asamasi kendimi zorladigim icin böyle oldu diye düşündüm ama sonrasinda bi kac arkadasim aklima soktu o zaman düşük yapmis olabilirsin diye o zaman doktora da gitmedim suan 5 aydir daha bebek olmadi acaba o.zaman düşük olmusmudur? Bunu doktoruma sorsam o.zaman gelince anlayabilirdik diyecek ne dusunecegimi bilmiyorum
Canım düşşük yapmış olsan vajinal ultrasonda anlaşılır zaten ççünkü düşen bebek iz bırakıyomuş rahimde bana doktorum öyle söylemişti

Canim ben hemen degil 4 ay sonra gittim doktora 4.ayda adetim gecikmisti sonra polikistik over görünümlü kislerin var cok az ama dedi düşük fikri hic aklima gelmedigi icin soylememistim bu durumu

Bilemedim benimde 2 düşüğüm oldu ben 1 tane düşük yaptığımı düşünüyodum doktor vajinal ultrasonla baktı 2 düşük yapmışsın dedi son düşüğün küçük düşmüş demişti bende 4 ay arayla düşük yapmıştım 2 ay sonra falan mı ne gitmiştim polikistik over kistleri bu tarz şeyler yapabiliyo kahve rengi akıntı yada adette geçikme falan ama uinede doktora sor istersen için rahat etsin bi vajinal ultrason muanesi ile baksın zaten anlar

2 hfta kadar once fakultede de muayene oldum aksine o cok temiz herseyin polikistik over dendigini inofolic kullandigimi soyledim ilacin etkisi midir bilmiyorum polikistik over denecek kadar biseyin yok cok minimal goruntuler.var ama yok bie denebilir dedi yumurtanda yada vajinada sknti yok dedi

2 hfta kadar once fakultede de muayene oldum aksine o cok temiz herseyin polikistik over dendigini inofolic kullandigimi soyledim ilacin etkisi midir bilmiyorum polikistik over denecek kadar biseyin yok cok minimal goruntuler.var ama yok bie denebilir dedi yumurtanda yada vajinada sknti yok dedi
Canım bilmiyorum ki ama düşük yaptığınındüşünüyorsan vajinal muayene yaptırabilirsin üstünden kaç ay geçerse geçsin o anlaşılıyor

Canım dusukte agrı ve cok kaanama oluyor dıye bılıyrum

Yani bende agri kanama beklerdim ama 3 düşük yapan bi arkadaş dedi banada düşük yapmis olabilirsin diye bende hic yasamadigim bişey oldugu icin.fikrim olmadi o zaman

Canım düşşük yapmış olsan vajinal ultrasonda anlaşılır zaten ççünkü düşen bebek iz bırakıyomuş rahimde bana doktorum öyle söylemişti
Anladim canim peki düşük ten kac ay sonra bebek oluyor genelde

Anladim canim peki düşük ten kac ay sonra bebek oluyor genelde
Canım kimisi düşükten hemen sonra hamile kalabiliyor ben 4 ay arayla hamile kaldım hep 3.kez hamilelik yaşıyorum 4 ay sonra hamile kaldım

Bizde düşüneli 5.ay baklim suan 2 gun gecikti ama geçen ayda 4 gün geciktiği icin bekliyorum

Canım kimisi düşükten hemen sonra hamile kalabiliyor ben 4 ay arayla hamile kaldım hep 3.kez hamilelik yaşıyorum 4 ay sonra hamile kaldım
Düşük leriniz icin çok üzüldüm ama Rabbimin bi bildigi vardir suan hamile misiniz peki?

Galiba suan farkettim hamilelik takviminiz var bwbis var herhalde :anneadayı::KK46::KK200:

Evet canım çok şükür hamileyim 15+2 olduk
Ayyy canim cok güzel cok sevindim Allah hayirlisi yla kucagina almaayi da nasip etsin:) banada aklina geldikçe dua edermisin Rabbim hamile olanların duasını kabul eder:anneadayı::KK200:

Ayyy canim cok güzel cok sevindim Allah hayirlisi yla kucagina almaayi da nasip etsin:) banada aklina geldikçe dua edermisin Rabbim hamile olanların duasını kabul eder:anneadayı::KK200:
Sağol canım inşallah :) tabiki ederim canım allahım sanada tez zamanda cennetten salih kullarından hayırlı bir evlat nasip eder inşallahhhh :KK200::dua:

Back
X