düşük yapmış olan arkadaşlar nedenlerını paylaşalım...

sekerkiz67

çağan mustafanın annesi:)
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2009
6.159
1.031
373
ben ıkıncı kez dusuk yaptım rabbım kımseye yasatmasın ama henuz nedenı bellı deıl.sizlerin nasıl oldu sebeplerınız neler,?

ben ıkıncı kez dusuk yaptım rabbım kımseye yasatmasın ama henuz nedenı bellı deıl.sizlerin nasıl oldu sebeplerınız neler,?

önceliklen gecmis olsun bende senin gibi iki düsük yaptim arastirma yapmaya firsat olmadan kürtajdan 1ay sonra hamile kalmisim suan 6 haftalik olduk ins bi sorun olmaz aslinda beklicektik kazaylan oldu Rabbime sükrediyom daha acimi dindirmeden yenisini gönderdigi icin ins bu sefer bebegim benimlen kalir.sadece kan testleri yaptirdim temiz cikti okadar

tesekkur ederım cnm benım rabbım hayırlısıyla tamamını erdırsın ınsallah.busefer sıkısıkı tutunur uzmez senı.suanda bı problem gozukuyomu benım kanamalı gecmıştı bu hamılelıgım degerım 1537ye kadar cıktı 3gun sonra 732ye dustu bı anda keseyı goremedık vs..hala parca parca dusuyo kurtaja gerek kalmadı ıkı hamılelıgımdede bırı5 haftalıktı bırı 6bucuk haftalıktı.rabbım hayırlısnı nasıp etsın arastırcaz bakalım sebebını

geçmiş olsunn bende 2 düşük yaşadım sonuncu 4 nisanda 6+5 günlükkken.... 5 yıllık evliyiz......

geçen ay genetik testi verdik eşimle ben ayın 27 sinde sonuçlar çıkıcak....

Allah hepimize sağlıklı gebelikler ve hayırlı doğumlar nasip etsin....

amin cnm benım rabbım ısteyen herkese versın.genetık testını nasıl yapıyorlar yada baska yapılan testeler oluyomu bılgın varmı cnm

üzülmeyin kızlar inanın bu günler geride kalcak 2 düşük yaşamış ve 7 yıldr bebek özlemiyle yanan ben artık hamileyim kısmetse ay sonunda cinsiyetini öğrencem sebebine gelince kan pırtılaşması ben boş gebelil yaşadım hep o an bebek isteyip olanladanda değildim sebebsiz ilfelite tüp bebek aşılama vs sonrasında varikosel edavisi çıktıhatta eşimin değerle 0 olunca dünyam yıkıldı ama tevekülü bırakmadım inanıyodum olacaktı şükürler olsun inşlh size dua edicem olucak alahın izniyle

bebek kaybetmenin acısı çok zor tam 6 kez yaşadım sebep kan pıhtılaşması rabbim hiç kimseye ve bana bir daha yaşatmasın

amin cnm benım rabbım ısteyen herkese versın.genetık testını nasıl yapıyorlar yada baska yapılan testeler oluyomu bılgın varmı cnm

CANIM toplamda 10 tüp kan verdim.... eşimde 1 tüp kan verdi tam olarak nelere bakılıcak bilmiyorum bize söylenen genetik ve kan pıhtılaşması .....

araştırma has. de verdim ücretsiz oldu... eğer özel bi has. yaptırsam bi kaç milyar tutuyomuş.... 2 düşükten sonra mutlaka bakıyolar....

cok gecmis olsun cnm nasil arasitmadin bak kücük bi nedenlen kac aci yasamissin bundan sonra önlemini al

geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim tabiki bütün gerekli araştırmalar yapıldı çoook zorlu süreçler yaşadık ama nasıl bir duyguysa bu insan üzerinden zaman geçince bir daha deneyip ya bu sefer olursa diyor ama sonuç yine hüsran ve en son kürtajım ekim ayında idi.
Şimdi biz birkez elik hedaha denemeye karar verdik rabbimden hayırlısı her seferinde aynı umutlarla çıkıyoruz yola üstelik hep doktor kontrolünde ve tüm gerekli ilaçları kullanarak gerisi rabbime kalmış ALLAH tüm isteyenlere sağlıklı vehayırlı bebekler versin.

anladım cnm tesekkur ederım pekı istanbulda önerebılecegın arastırma hastanesı hangısı bılgın varmöı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…