Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben kımyasal gebelık yaşamıştım tum gun midem bulandı kusucak gibi diil ama bulantı vardı bide karnımın alt kısmı ağrıyodu bi değişik, sabahta kanamam oldu ama senınkı 16 haftalık baya ıleri bi gebelik doktorunla görüş bence
senin ki artık düşük değil erken doğum tehlikesi olur 16 haftalık olmussun çünkü...
benim bu hamileliğim ikizdi birini düşürdüm 5.5 haftalıkken karın ağrısı değilde korkunç bel ağrısı vardı..20.haftamdada karnımın alt kısmında ağrı oldu ama bebek tekmelerken acıma oluyordu gittiğimde dr.um kasılmaların var dedi 1 hafta hiç kalkmadan yattım geçti..ferçi dr.um senin hissetmen zor daha çok ileri değil gebelik demişti belkide o hissettiğim bebekti denk geldi bilemiyorum..
acaba seninde yavas yavas bebek kıpırdanmaları olabilir mi ben cok erken hissetmiştim...
biz ne anlatsak boş aslında dr.un iritibata geçmelisin mutlaka haberleşene kadarda ayağının altına yastık koy yat
16+0 hamileyim.. düşük ve erken doğum tehlikem var.. karnımın alt ksımları ağrıyo içimden bişiler kopuyomuş gibi hissediyorum.. kötü bişi olabilir mi düşük ağrısını ilk nerde hissettiniz nasıl başladı yardım lütfennnn
evet bende yürürken zorluk çekiyorum biraz geceden beri.. ya benim bide su sızıntısı sorunum var o yüzden düşük tehlikesi dedi zaten dr. kendimi hiç yormuyorum sürekli su içiyorum ama faydası olmuyo heralde ağrıdan ölcem sanki o derece çoookk![]()
evet bende yürürken zorluk çekiyorum biraz geceden beri.. ya benim bide su sızıntısı sorunum var o yüzden düşük tehlikesi dedi zaten dr. kendimi hiç yormuyorum sürekli su içiyorum ama faydası olmuyo heralde ağrıdan ölcem sanki o derece çoookk![]()