16+0 hamileyim.. düşük ve erken doğum tehlikem var.. karnımın alt ksımları ağrıyo içimden bişiler kopuyomuş gibi hissediyorum.. kötü bişi olabilir mi düşük ağrısını ilk nerde hissettiniz nasıl başladı yardım lütfennnn
canım düşük falan yapmadım ama pozitif düşünmeye çalış ve yat dinle mümkün oldukça ayağ kalkma ayaklarının altına yastık koy arkadaşımın düşük tehlikesi vardı ama sağlıklı bebek dünyaya getirdi.
canım ben kımyasal gebelık yaşamıştım tum gun midem bulandı kusucak gibi diil ama bulantı vardı bide karnımın alt kısmı ağrıyodu bi değişik, sabahta kanamam oldu ama senınkı 16 haftalık baya ıleri bi gebelik doktorunla görüş bence
canım ben kımyasal gebelık yaşamıştım tum gun midem bulandı kusucak gibi diil ama bulantı vardı bide karnımın alt kısmı ağrıyodu bi değişik, sabahta kanamam oldu ama senınkı 16 haftalık baya ıleri bi gebelik doktorunla görüş bence
senin ki artık düşük değil erken doğum tehlikesi olur 16 haftalık olmussun çünkü...
benim bu hamileliğim ikizdi birini düşürdüm 5.5 haftalıkken karın ağrısı değilde korkunç bel ağrısı vardı..20.haftamdada karnımın alt kısmında ağrı oldu ama bebek tekmelerken acıma oluyordu gittiğimde dr.um kasılmaların var dedi 1 hafta hiç kalkmadan yattım geçti..ferçi dr.um senin hissetmen zor daha çok ileri değil gebelik demişti belkide o hissettiğim bebekti denk geldi bilemiyorum..
acaba seninde yavas yavas bebek kıpırdanmaları olabilir mi ben cok erken hissetmiştim...
biz ne anlatsak boş aslında dr.un iritibata geçmelisin mutlaka haberleşene kadarda ayağının altına yastık koy yat
senin ki artık düşük değil erken doğum tehlikesi olur 16 haftalık olmussun çünkü...
benim bu hamileliğim ikizdi birini düşürdüm 5.5 haftalıkken karın ağrısı değilde korkunç bel ağrısı vardı..20.haftamdada karnımın alt kısmında ağrı oldu ama bebek tekmelerken acıma oluyordu gittiğimde dr.um kasılmaların var dedi 1 hafta hiç kalkmadan yattım geçti..ferçi dr.um senin hissetmen zor daha çok ileri değil gebelik demişti belkide o hissettiğim bebekti denk geldi bilemiyorum..
acaba seninde yavas yavas bebek kıpırdanmaları olabilir mi ben cok erken hissetmiştim...
biz ne anlatsak boş aslında dr.un iritibata geçmelisin mutlaka haberleşene kadarda ayağının altına yastık koy yat
bendede bel ağrısı var ama daha çok şiddetli karın ağrım var alt kısmında sanki içimden bişiler kopuyomuş gibi adet olacakmışım gibi tuhaf bişiler hissediyorum gece 3,5 saat kıvrandm... sabahda 10dan beri aynı durumdayım.. bebeğimin hareketlerini normalde az az hissediyorm ama bunlar onun hareketleri olamaz
Bende dusuk yaptim ama erken haftalatda... Cok agrili oluyor kasikllarda...
Benim bu gebeliktede vardi risk 5. Haftamda basladi belki kasik agrim kanamalarim vardi 14. Haftama kadar devamettti ara ara 20. Haftama kadar hep yattim... O karnin alt kismi ve kasiklarda agri Dan yuruyemiyordum ben... Neyseki 15 haftadan sonra hafifledi 20. Haftamda normale dondu cok sukur...
Ben hep yattim bol bol Su ictim o donemde... Mutlaka Dr' unuz size kalkmamanizi soylemistir...
Biraz dikkatle bu donemi atlatirsiniz bu haftalarda risk azalıyor cunku...
evet bende yürürken zorluk çekiyorum biraz geceden beri.. ya benim bide su sızıntısı sorunum var o yüzden düşük tehlikesi dedi zaten dr. kendimi hiç yormuyorum sürekli su içiyorum ama faydası olmuyo heralde ağrıdan ölcem sanki o derece çoookk
16+0 hamileyim.. düşük ve erken doğum tehlikem var.. karnımın alt ksımları ağrıyo içimden bişiler kopuyomuş gibi hissediyorum.. kötü bişi olabilir mi düşük ağrısını ilk nerde hissettiniz nasıl başladı yardım lütfennnn
canim ya cok gecmis olsun insaallah yavruna bisey olmaz. Kanaman varmi?ben bundan alti ay önce 15 hattalik oglumu evde dogum yaparak kaybettim.ama benim bastan beri kanamam ve lekelenmelerim vardi.önce cok siddetli kanamam oldu su gibi geldi sonra acil hastaneye gittim,yavrum halen yasiyordu cok hareketliydi,doktor bu gün burada kal gözetimimizde ol dedi ama ben yok eve gidecem dedim cünkü osirada cok az agrim vardi,ama eve geldikten 3 saat sonra dayanilmaz bi kasik agrisi basladi kanama cok azdi ama agri dayanilmayacak sekildeydi cünkü rahim acilmaya baslamis sonra pembe su geldi arkasindan oglumoglum geldikten sonra ne agrim kaldi ne kanamam ama tabi psikolojik olarak yikildim.insaallah senin basina böyle birsey gelmez.cünkü herkesin sorunu farkli her doktorun dedigi dogru cikmaya biliyor yinede sen icini ferah tutmaya calis,dinlen ve rabbimize dua et,zaten hakkinda hayirlisi ne ise rabbim onu verecektir...
evet bende yürürken zorluk çekiyorum biraz geceden beri.. ya benim bide su sızıntısı sorunum var o yüzden düşük tehlikesi dedi zaten dr. kendimi hiç yormuyorum sürekli su içiyorum ama faydası olmuyo heralde ağrıdan ölcem sanki o derece çoookk
Peki şu sızıntısi için tahlil yapildimi... Bendede akıntı cok du gibi senin haftalarındayken test yapılfi bana Bebegin sıvısı değilmiş... Ben ped koymasam altima kaçırmış gibi islaniyorum... Arada sarida akıntım var şu gibi genelde...
Madem riskli ozaman kalkmicaksin şu geliyorsa gerçekten gezindiginde daha çok gelir yatak istirahati şart... Yatmakta zor ama mecbur yattim ben 20 Haftama kafar....
hastaneye gttim kızlar hafta sonu yattım.. iltihap varmış o da karın ağrısı yapıyomuş ve karnım kasıldıkça su sızıyomuş dr. iltihap geçince ağrın kalmaması lazım dedi ilaç kullanmaya başlıcam yarın şuanda iyiyim bakalım nolcak