Düşük yaptıktan kaç ay sonra hamile kaldınız ?

Çok geçmiş olsun ne zaman düşük yaptınız ? Ve sonrasında gebelik düşündünüz mü ?
Geçen sene Mart'ta kürtaj oldum şimdi 9 aylık bebeğim var 🙏 zaten ilk hamileligim de 8. Senenin ardindan olmuştu düşükle sonuçlandı tabikide 3. Ayın sonunda hamilelik istenen beklenen birşeyde Rabbim nasip etti sonunda

2024 eylülde düşük yaşadım 11 haftalıktı 2025 eylülde doğumum var kasımda hamile kaldım yani 1 senedir aralıksız hamileyim

Ben de geçen yıl 9 haftada kalp durması nedeniyle kürtaj oldum. Doktorum ilk ay korunalim sonra gebelik deneyebilirsiniz dedi. 8 ay sonra gebe kalmdim şimdi yine 8.haftadayiz umarım bu kez her şey yolunda gider, Rabbim her isteyene nasip etsin.

İlk düşükten 6 7 ay sonra tekrar hamile kaldim. 2. Düşükte 1 adet gördükten sonra kaldım.

Merhaba hanımlar,

Ben 35 yaşındayım, 2 senedir bebek sahibi olmak için deniyoruz. Nisan ayında ilk kez hamile kaldım ama maalesef Mayıs’ta 7 haftalıkken kese oluşmadan düşük yaptım. Kürtaj olmadım, kendiliğinden düştü.

Bu zamana kadar hiç olmamıştı, ilk kez hamile kalınca çok umutlanmıştım. Doktorum “yakın zamanda tekrar kalırsın” diyor ama içimde hep bir korku var. Ya yine uzun süre beklersem, ya tekrar olmazsa diye.

Benim gibi düşük yaşayanlar tekrar ne zaman hamile kaldı? Ne kadar süre geçti? Denemeye ne zaman başladınız?

Paylaşmak isteyen olursa çok sevinirim, hem moral olur hem de fikir edinmiş olurum 🙏🌸
ben ilk relgden sonra tekrar hamile kalabildim

Merhaba ben 23 Martta düşük sebepli kürtaj oldum sekizinci haftada kalbi durmuştu dördüncü ayda tekrar hamile kaldim inşallah bu sefer her şey yolunda gider, cuma kalp atışlarını duymaya gideceğiz

Merhaba hanımlar,

Ben 35 yaşındayım, 2 senedir bebek sahibi olmak için deniyoruz. Nisan ayında ilk kez hamile kaldım ama maalesef Mayıs’ta 7 haftalıkken kese oluşmadan düşük yaptım. Kürtaj olmadım, kendiliğinden düştü.

Bu zamana kadar hiç olmamıştı, ilk kez hamile kalınca çok umutlanmıştım. Doktorum “yakın zamanda tekrar kalırsın” diyor ama içimde hep bir korku var. Ya yine uzun süre beklersem, ya tekrar olmazsa diye.

Benim gibi düşük yaşayanlar tekrar ne zaman hamile kaldı? Ne kadar süre geçti? Denemeye ne zaman başladınız?

Paylaşmak isteyen olursa çok sevinirim, hem moral olur hem de fikir edinmiş olurum 🙏🌸
Aynı yaşlardayiz ve yakın süreler denemisiz hemen hemen. Bu süreçte ovulasyon testleri vitaminler sayısız gebelik testi kullandim. 2 kez catlatma tedavisi gördüm ve olumsuz sonuçlandı. Çok yoruldum ara vereceğim dedim 3.yu denemeyi kabul etmedim. O ay kendiliginden hamile kaldim. Geçtiğimiz Eylül ayında hamile kalmıştım. Sevincim fazla surmedi 8 haftalikken kalbi durmuştu ve kürtaj olmuştum. Dr kanaman bittikten sonra korunmana gerek yok dedi. İlk regl olana kadar kanamam devam etti. Regl sonrası kanamam bitince tekrar denedik. Kürtaj arkasından çabuk hamile kalırsın denildiği için yüksek beklentiye mi girdim bilmiyorum ama negatif gördükçe bunalıma girdim. 3-4 ay böyle uğraştım yok dedim olmuyor nasip değil demek ki. Bıraktım. Folik asitmiş yumurtlama dönemiymis ilişki sıklığıymış hepsini bıraktım. İşime gidip geliyordum artık. 6 ay bitti regl hamile kaldım 🤲 çok stresli ve evhamli geçiriyorum elim kalbimde sürekli bu sefer saglikli ilerlesin nolur diye🥹 Rabbim en kısa zamanda size ve bekleyen kalpten isteyen, hakkıyla bakabilecek herkese sağlıkla nasip etsin🤲 Hemen olacak diye kendinizi beklentiye sokmayın sadece ve gündelik hayatınıza odaklanın size tavsiyem. Ben çok kafama takıp bunalıma girdim ve o dönem stresten olmadı belki de

Back
X