- 18 Haziran 2021
- 1.986
- 1.002
- 83
10. Hafta doktor kontrolünde öğrenmiştim ama 7. Haftada kalbi durmuşKaçıncı hafta da düşük yaptınız peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10. Hafta doktor kontrolünde öğrenmiştim ama 7. Haftada kalbi durmuşKaçıncı hafta da düşük yaptınız peki
Çok geçmiş olsun ne zaman düşük yaptınız ? Ve sonrasında gebelik düşündünüz mü ?10. Hafta doktor kontrolünde öğrenmiştim ama 7. Haftada kalbi durmuş
Geçen sene Mart'ta kürtaj oldum şimdi 9 aylık bebeğim varÇok geçmiş olsun ne zaman düşük yaptınız ? Ve sonrasında gebelik düşündünüz mü ?
Darısı bana inşallah2024 eylülde düşük yaşadım 11 haftalıktı 2025 eylülde doğumum var kasımda hamile kaldım yani 1 senedir aralıksız hamileyim
İnşallah canım 33 haftamdayım çok zor bi süreç kolay değil ama sonu benim gibi mutlu olur inşallah düşünme takmamaya çalışDarısı bana inşallahsağlıkla kucağınıza alın
![]()
Aspirin verdimi doktorunuz ?7+6 da düşük yaptım. 24 Nisanda. Deniyoruz henüz gebelik olusmadi
Hayır yapmadım. Kaldıktan sonra düşmesin diye sıkı takipte oldum.Gözünüz aydın çok sevindimhamile kalmak için exstra bişey yaptınız mı ?
Hayir. Boş gebelikti benim. Ancak her ihtimale karşı omega-3 başlattı. Folik asit ve d vitamini zaten kullanıyordumAspirin verdimi doktorunuz ?
ben ilk relgden sonra tekrar hamile kalabildimMerhaba hanımlar,
Ben 35 yaşındayım, 2 senedir bebek sahibi olmak için deniyoruz. Nisan ayında ilk kez hamile kaldım ama maalesef Mayıs’ta 7 haftalıkken kese oluşmadan düşük yaptım. Kürtaj olmadım, kendiliğinden düştü.
Bu zamana kadar hiç olmamıştı, ilk kez hamile kalınca çok umutlanmıştım. Doktorum “yakın zamanda tekrar kalırsın” diyor ama içimde hep bir korku var. Ya yine uzun süre beklersem, ya tekrar olmazsa diye.
Benim gibi düşük yaşayanlar tekrar ne zaman hamile kaldı? Ne kadar süre geçti? Denemeye ne zaman başladınız?
Paylaşmak isteyen olursa çok sevinirim, hem moral olur hem de fikir edinmiş olurum![]()
Aynı yaşlardayiz ve yakın süreler denemisiz hemen hemen. Bu süreçte ovulasyon testleri vitaminler sayısız gebelik testi kullandim. 2 kez catlatma tedavisi gördüm ve olumsuz sonuçlandı. Çok yoruldum ara vereceğim dedim 3.yu denemeyi kabul etmedim. O ay kendiliginden hamile kaldim. Geçtiğimiz Eylül ayında hamile kalmıştım. Sevincim fazla surmedi 8 haftalikken kalbi durmuştu ve kürtaj olmuştum. Dr kanaman bittikten sonra korunmana gerek yok dedi. İlk regl olana kadar kanamam devam etti. Regl sonrası kanamam bitince tekrar denedik. Kürtaj arkasından çabuk hamile kalırsın denildiği için yüksek beklentiye mi girdim bilmiyorum ama negatif gördükçe bunalıma girdim. 3-4 ay böyle uğraştım yok dedim olmuyor nasip değil demek ki. Bıraktım. Folik asitmiş yumurtlama dönemiymis ilişki sıklığıymış hepsini bıraktım. İşime gidip geliyordum artık. 6 ay bitti regl hamile kaldımMerhaba hanımlar,
Ben 35 yaşındayım, 2 senedir bebek sahibi olmak için deniyoruz. Nisan ayında ilk kez hamile kaldım ama maalesef Mayıs’ta 7 haftalıkken kese oluşmadan düşük yaptım. Kürtaj olmadım, kendiliğinden düştü.
Bu zamana kadar hiç olmamıştı, ilk kez hamile kalınca çok umutlanmıştım. Doktorum “yakın zamanda tekrar kalırsın” diyor ama içimde hep bir korku var. Ya yine uzun süre beklersem, ya tekrar olmazsa diye.
Benim gibi düşük yaşayanlar tekrar ne zaman hamile kaldı? Ne kadar süre geçti? Denemeye ne zaman başladınız?
Paylaşmak isteyen olursa çok sevinirim, hem moral olur hem de fikir edinmiş olurum![]()