Düşük yaptım,hemen hamile kaldım!

cemilesinan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
74
15
98
Kızlar kimyasal gebelik sebebiyle ,21 mayısta kanamam başladı,22 mayısta yoğun bir kanamayla birlikte 2 defa parça geldi 26 mayısta tamamen kanamam bitti.Kürtaj olmadım.Doktorum bir ay korunmamı tavsiye ettı.bir haftadır mide bulantısı,bitkinlik,uyku hali,bel ağrısı gibi belirtiler sebebiyle 20 haziranda test yaptırdım.korunmama ragmen beta hcg 347 çıktı. Yani regl olmadan hamile kaldım.Bunu yaşayan var mı?gebelik haftam hangi tarihe göre hesaplanır.Beta hcg değeri normal midir.Yeniden düşük yapmak istemiyorum

Kızlar kimyasal gebelik sebebiyle ,21 mayısta kanamam başladı,22 mayısta yoğun bir kanamayla birlikte 2 defa parça geldi 26 mayısta tamamen kanamam bitti.Kürtaj olmadım.Doktorum bir ay korunmamı tavsiye ettı.bir haftadır mide bulantısı,bitkinlik,uyku hali,bel ağrısı gibi belirtiler sebebiyle 20 haziranda test yaptırdım.korunmama ragmen beta hcg 347 çıktı. Yani regl olmadan hamile kaldım.Bunu yaşayan var mı?gebelik haftam hangi tarihe göre hesaplanır.Beta hcg değeri normal midir.Yeniden düşük yapmak istemiyorum
Benım adetımın gecıtttıgı 3 günü 97.54 tı 2 gün sonrası da 384.5 oldu normal canım allahım kucağımıza almayı Nasıp Etsın bebeklerımızı

Kızlar acil bişey sormam gerek yardımcı olun lütfen iki ay önce kimyasal gebelik yaşadım bu ay tekrar hamileym ama 5. Haftamda kanamam başladı lütfen yardımcı olur musunz testte koyulaşma var ne olduğunu bilmiyorm

Olmaz insallah sen icini ferah tut cok mu gelio yoksa lekelenme seklinde mi

Allah sabir versin canm hakkinda hayirlisi byleymis ne dedi doktr tam olarak

Chm bnde gecen sene kurtaj oldum ardindan hic adet olmadan hamile kaldm Sat da kurtaj oldgm tarih olarak hesaplandi yani senin de dusuk yaptgn gun son adet tarihin

Canm çok üzüldüm.Allah sabır versin inşallah birdaha böyle birşey yaşamasını. Ben de cuma doktora gittim beta hcg4200 e yükselmişti.kese de göründü çok sükür. Herhangi bir sıkıntı yok dedi dokyor
Maşallah canım saol rabbim seninkini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsn inşallah

cnm bende düsügumden sonra adet olmadan tekrar hamile kaldim hemen ama malesef o da kurtaj olmak zorunda kaldim ins sen sag saglim kucagina alirsin suan 3. hamileyim 6haftalik olduk bugün ama bebek gorulmedi kalp atisi da duyulmadi bende korkuyorum :KK43:

Back
X