Düşük yaptım,hemen hamile kaldım!

cnm bende düsügumden sonra adet olmadan tekrar hamile kaldim hemen ama malesef o da kurtaj olmak zorunda kaldim ins sen sag saglim kucagina alirsin suan 3. hamileyim 6haftalik olduk bugün ama bebek gorulmedi kalp atisi da duyulmadi bende korkuyorum :KK43:
Hayırlısı olsun cnm:( 6. Haftada alttan ultrasonda görünüyor bebek.o yüzden tasarlanması. Ben 5 haftalık fln gittim kese vardı sadece doktor 2 hafta sonra kalp atışı duyulur dedi.bayram sonrası gideceğim bakalım. Doktor hiçbir sıkıntı yok demişti.inşallah sıkıntı olmaz hiçbirimiz de.haberlerini bekliyorum

Hayırlısı olsun cnm:KK43: 6. Haftada alttan ultrasonda görünüyor bebek.o yüzden tasarlanması. Ben 5 haftalık fln gittim kese vardı sadece doktor 2 hafta sonra kalp atışı duyulur dedi.bayram sonrası gideceğim bakalım. Doktor hiçbir sıkıntı yok demişti.inşallah sıkıntı olmaz hiçbirimiz de.haberlerini bekliyorum
cnm ben almanyadayim burda hep alttan bakiliyor taki 5 6 aylik olana kdr karindan hic bi zaman bakilmiyor ilk 5 ay bende bir iki gün gecsn gidecem doktora

İnşallah görürsün cnm...kaygını anlıyorum ama İçinı ferah tut Allâh ın taktiri her ne olursa olsun.İnşallah güzel haberlerini duyarzz☺

Kızlar kimyasal gebelik sebebiyle ,21 mayısta kanamam başladı,22 mayısta yoğun bir kanamayla birlikte 2 defa parça geldi 26 mayısta tamamen kanamam bitti.Kürtaj olmadım.Doktorum bir ay korunmamı tavsiye ettı.bir haftadır mide bulantısı,bitkinlik,uyku hali,bel ağrısı gibi belirtiler sebebiyle 20 haziranda test yaptırdım.korunmama ragmen beta hcg 347 çıktı. Yani regl olmadan hamile kaldım.Bunu yaşayan var mı?gebelik haftam hangi tarihe göre hesaplanır.Beta hcg değeri normal midir.Yeniden düşük yapmak istemiyorum
Merhaba bende senin gibi dusuk yaptim ertesi ay hamile kaldim yani dusurdugum gunun tarihigebe kaldigim tarih oldu suan 17 haftaligim insallah seninkide eger saglikliysa devam eder olabiliyomus boyle

Çok şükür bebeğimin kalp atışlarını duydum.doktorum herseyin normal olduğunu söyledi. İnşallah birlikte sıkıntısız kavuşurz bebeklerimize kızlar

Kızlar Merhaba
Yeni üye oldun bende ilk hamileligimi kimyasal yasadım aradan 3 ay sonra tekrar istedik olsn dıye ilk denemezde oldu keseyi gördüğümüz gün kanamam basladı ve kürtaj olmak zorunda kaldım kesem bozulmustu 20 gun once oldum kananam hala var doktora gidicem cıkan parcayı patolojıye gönderdk sebep ne diye kan degerm yuksek bıraz tahminen kan pıhtılaşma sı var hamile kalmak istiyorm ama doktor 3 ay korun dedi sonra tekrar gelmemi istesi doktor kontrolunde hamile kalmak istiyrm cok korkuyorm aynı seyle yasamaktan

Back
X