Düşük yaptım, meleğim hoşçakal..

Red Phoenix

Ben kararımı verdim, Aptiylen evlenicem.
Pro Üye
Anneler Kulübü
18 Mart 2011
9.318
32.300
748
Dün gece belimde bi ağrı başladı ama önemsemedim.. Eşime söyledim hamileliktendir uzan biraz dedi erkenden yattım ama ağrıdan 1 saate anca uyuyabildim. Rahat bir uyku uyudum hiç uyanmadan. Sabah kalktığımda yatakta kan vardı pijamalarımda da tabii. Hemen eşimi uyandırdım tuvalete gittim klozet kıpkırmızı oldu bir anda.. Kanamam hala devam ediyor. Çok üzgünüm hoşçakal meleğim..

Başınız sağolsun dedi.

çok üzüldüm gerçekten başınız saolsun.sevinilmez ama belki teselliniz olur anomalisi bebekler genelde düşüyormuş allahım en kısa zamanda sağlıklı sıhatli bebekler nasip eder inşallah.allah sabırlar versin..

Çok teşekkür ederim dostlar sağolsun, Rabbim ne bana ne de başkasına vermesin.. Amin inşallah

Çok üzüldüm canım... Allah sabır versin ne diyim. Söz bitiyor işte burda... Sabretmek, sebat etmek lazım.

bende 4 ay önce düşük yaptım aynen senin gibi.. ilk gebelikte bunu yaşamak yıktı beni tekrar gebe kaldığımda eşim ilk seferki gibi belkide heyecanlanmayacak yinede en yakın zamanda anne olmak istiyorum.. Allah bi daha göstermesin

bende kaybettim malesef mart 7 de sabah ezanında sancı ve kramplar oldu bi parça düştü ve sancım azaldı o an gitti dedim baktım bi et parçası 8 buçuk gibide doktorum kalan parçaları aldı :-( hala inanamıyorum bazen sabahlar rüya olsun diyorum ama degil bir an önce tekrar bebek istiyorum bu bebeği bile 1,5 yıl uğraştıktan sonra sahip olmuştum ama gitti.. birbirimize burda destek olsak olmaz mı

Çok geçmiş olsun canım benim ikimizin de başı sağolsun.. Aynı gün kaybetmişiz bebeğimizi.. Kaç haftalıktı minik?
Bütün dualarım desteklerim seninle mahtuana'cım

Çok geçmiş olsun canım benim ikimizin de başı sağolsun.. Aynı gün kaybetmişiz bebeğimizi.. Kaç haftalıktı minik?
Bütün dualarım desteklerim seninle mahtuana'cım

sağol canım sanada geçmiş olsuun başımız sağolsun ;-( evet aynı gün kaybetmişiz sata göre 9 haftalıktı ama doktor geç döllenme 7 haftalık dedi,, sağol canım benimde tüm dualarım bebeğini kaybedenlere bir an önce tekrarını nasip etsin bize Brrk inşallah hamile kalırız tekrar

İnşallah rabbim bize o kutsal duyguyu yaşamayı bir kez daha nasip eder.. Bol bol dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…