Düşük yaptim nisanlimdan yardım edin lütfen ??

bu adamin seni aldatmadigindan nasil emin oldun insanin aklinda soru kalir.bi de bebek yapmissin.zor bi durum gecer bu gunler insallah.ama sen hala guvenebilecekmisin
Bende öyle düşünüyorum bir daha asla güvenmem o kızı biliyorum peşinden koşuyordu ben yinede emin olmak için yazdım canım yaa

İleri seviyede olduğu için düşük ilaçları verdi doktor parça kalmasın diye bunlar yapabiliyormus böyle şeyler elimde olmadan hakaret eden biri değilim normalde
O zaman sen iletişime geç bence. Adam bilmiyordur bu kadar etki yapacağını.
Bi şekilde ulaş, ilacın etkisiyle ben kendimde değildim de.

Bak burada bayanlar verdiğin tepkiye şaşırıyor. Onun idrak etmesi daha zordur.

Hassaslik tamam da bu durumu biraz abartmissiniz sanki.
Her düşük yapan sizin gibi olsaydı işimiz vardı.
Bir de hamileliğiniz devam etseymis neler yaparmissiniz hormonlar diye diye..
Bence bunun arkasına sığınmayın.
Güvenmediğiniz adamla da birlikte olmayın. Bilmem ne zamandan kalma birilerini kafaya takiyorsaniz evlilik zehir olur.
Canım valla ben o bebeği istediğim için psikolojim kötüye gitti bir sebep bunda da bir hayır varmış güvenemiyorum bir daha sadece ilkleri onunla yaşayınca kolayca bırakmam saniyordum ama ilk adımı hiç bir zaman atmadim yazamamda askerde olduğu için üzülüyorum sadece ama güvenim de kırıldı bir kere

Bebeğimi kaybettim kürtaj oldum.

Şimdi tekrar hamileyim halsizim,duygusalım hiç olmadık şeyi abartabiliyorum ama kendi içimde.

Boşanmak üzere olduğum eşime ayrılık kararı verirken bile sakince söyledim.
Kürtajda Keza eşim dahil kimse nasılsın demedi.

Ayrıca güven farklı bir şey demekki güvenmiyordun yürümezdi zaten boşver.

Ama ilaçlara sığınıp kendini haklı çıkarma.Hakaret edene kimse ağzına sağlık demez.

Bence doktor demese belki gayet normal atlatacaktın.. şimdi düşüğün arkasına saklanıp yapıyorsun gibi.. millet ne kayıplar yaşıyo.. böylesini hiç duymadım da yaşamadım da..

O zaman sen iletişime geç bence. Adam bilmiyordur bu kadar etki yapacağını.
Bi şekilde ulaş, ilacın etkisiyle ben kendimde değildim de.

Bak burada bayanlar verdiğin tepkiye şaşırıyor. Onun idrak etmesi daha zordur.
Hiç ilk adımı atmadim anneside aradı dün ona aratmis telefonda kapalı

Bebeğimi kaybettim kürtaj oldum.

Şimdi tekrar hamileyim halsizim,duygusalım hiç olmadık şeyi abartabiliyorum ama kendi içimde.

Boşanmak üzere olduğum eşime ayrılık kararı verirken bile sakince söyledim.
Kürtajda Keza eşim dahil kimse nasılsın demedi.

Ayrıca güven farklı bir şey demekki güvenmiyordun yürümezdi zaten boşver.

Ama ilaçlara sığınıp kendini haklı çıkarma.Hakaret edene kimse ağzına sağlık demez.
Sizede geçmiş olsun üzüldüm

Dünyada ilk hamile kalan ve düşük yapan insan gibi konuşmasan!! O hormonlar hepimizde var ve hamilelikte artışa geçiyor. Gebelik devam etse napacaktın ?
Çıldırmak için kendinize bahane üretmeyin. Doktor en fazla duygusal,alıngan vs olabilirsiniz demiştir.
Talesemi olduğum için doktor psikolojik farklı seyreder dedi keşke normal bir düşük olsaydı

Hormonlar ve ilaçlar bu şekilde davranışları tetikliyormus doktor dedi cildirdigim birsey yok adam öldürmüşüm sanki lafa bak lafa

vallah bende düşük yaptım bebeği aldılar ama ben gayet normaldim , siz biraz garip geldiniz bana ,

birde herşeyi ilaçlara bağlamışsın bence içindeki bastırılmış duygular çıkmış ortaya seninde bahanen hazır İLAÇLAR

Haklısınız ben ne dersem diyeyim asla böyle yapmazdı zora geldimi böyle yapcaksa yolu vermeliyim kafamı dinlemeliyim belkide ?

Zaman herkese iyi gelir bi bayan icin fazla agir seyler yasamissin buda sende sinir patlamasi yasatmis.
Varsa imkanin uzaklasip tatil yap.
Tekrar gecmis olsun.
Ilerde guzel saglikli evlatlariniz olur insallah

Bebeğinizi bu ikinci kızı duyduktan sonra mı kaybettiniz..düşük kötü bir durum.. Ben 4 kez kayıp yaşadım.. İnsan kendini soyutluyo herşeyden.. Saldırganlık değilde tam bir çöküş sessizlik akan bir hayat var ama sen o hayatın neresindesin zaman mekan yitip gidiyo.. En kısa sürede toparlanırsın inşallah.. Nişanlınlada herşeyi konuş işin aslını öğren ona göre bir yol çiz derim.. Unutma sen kendine özelsin kimsenin üzmesine izin verme

Back
X