Düşük yaptım tarlusal

Grenn2

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2024
12
0
1
28
28 inde eşimle korunmasız bi iliski yasadik . 6 sonda kan verdim. Beta 0 . 8 inde verdim 0 . Adetim 7 gün geçmiş oldu . 12 tekrar kan verdim beta 0. Doktorum tarlusal adet söktürücü verdi . 4 gün kullandım. Sonrasında adet oldum sandım. Ama düşük yapmışım. Tutunamadan .

Nereden anladınız düşük yaptığınızı

Fotoğraf da yükledim. İlacı kullanmadan önce beta baktırdım. Muhtemelen yerleşme aşamasında kullanmaya başladım ve bu şekilde oldu diye düşünüyorum. Bende anlamlandiramadim . Ama bu parçalar düşerken çok sacdım oldu
Parça yüklemeyin yasak. Ama pıhtı çoğu adet döneminde olan bi şey, her pıhtı düşük anlamına gelmiyor ki

Pihti degildi .et parçasıydı çok eminim .daha önce düşük yaptım biliyorum
Her parça düşükten değildir bekar arkadaşım da yıllardır kist var ve geçen yoğun sancılı adet geçirdi tuvalette koca parça gelmiş ama hamile falan değildi?? Hem bu kadar sürede düşük değil kimyasal vs olur oda öyle koca koca parçalar düşürmez bi tık daha yoğun ve ağrılı geçer çok fark olmaz zaten beta 0ken nasıl gebelik oluşumuş olabilir??

Beta 0’ken parça atmakla düşük ne alaka? Düşük böyle bir şey değil. Ben pcos’tan ne sancılı parçalar attım hiçbiri düşük değildi

Gec döllenme olmuş olabilir dedi doktor..kist vs kesinlikle yoktu ultrason la bakildi zaten öncesinde . Çok sancılı bi şekilde düştü bu parcalar. Kanda çıkması 15 günü bulabiliyormus döllenme sonrası. Daha önce adet gecikmem asla olmazdı. 2 tane çocuğum var . 28 yaşımdayım. Mide bulantım , göğüs hassasiyeti fazlaca vardı. Parca düştükten sonra hepsi gitti.

Beta 0’ken parça atmakla düşük ne alaka? Düşük böyle bir şey değil. Ben pcos’tan ne sancılı parçalar attım hiçbiri düşük değildi
Daha önce kanda 0
25 çıktı adetim gecikmesinden 9 gun sonrası hemde. Kimyasal gebelik olabilir dedi doktor. Ertesi gün kanamam oldu ve ufak parçalar düştü 2 tane. Zar beyaz et belliydi . Şimdi ki adı kimyasal gebelik olsana sonuçta gebelik oluşuyor fakat bunu vücut kabul etmiyor ve atılıyor. Kimyasal gebelik bu . Ben gayet eminim . Tecrübelerime dayanarak.

bende 17. gün gecikmemde beta baktırdım 0.0 çıktı değer tarlusal kullandım adetim söküldü ilaç biter bitmez ve adet olduktan sonra parça düştü et parçasıydı doktora gösterdim zar dedi ultrasonda baktı rahim duvarı incelmiş bi sıkıntı yok dedi kan versem çıkar mı dedim adete dönüştü bir şey çıkmaz dedi ben bekarım bir hafta sonra ameliyatım var bir şey çıkar mı kanda?

28 inde eşimle korunmasız bi iliski yasadik . 6 sonda kan verdim. Beta 0 . 8 inde verdim 0 . Adetim 7 gün geçmiş oldu . 12 tekrar kan verdim beta 0. Doktorum tarlusal adet söktürücü verdi . 4 gün kullandım. Sonrasında adet oldum sandım. Ama düşük yapmışım. Tutunamadan .
Bende de oldu aynısı

bende 17. gün gecikmemde beta baktırdım 0.0 çıktı değer tarlusal kullandım adetim söküldü ilaç biter bitmez ve adet olduktan sonra parça düştü et parçasıydı doktora gösterdim zar dedi ultrasonda baktı rahim duvarı incelmiş bi sıkıntı yok dedi kan versem çıkar mı dedim adete dönüştü bir şey çıkmaz dedi ben bekarım bir hafta sonra ameliyatım var bir şey çıkar mı kanda?
Adet oldunuz yani rahim içi temizlendi . Zarda düşmüş . Kesinlikle bişey yoktur. Aynı durumları yaşadım. Evliyim . 2 çocuğum var. Ve bu yaşadığım ilk olay değil. Rahat olun

doğum kontrol habı kullandım bir kaç gün sonra bıraktım ara kanamalar oluyor normal mi

doğum kontrol habı kullandım bir kaç gün sonra bıraktım ara kanamalar oluyor normal mi
Bıraktım derken, birkaç tane hap kullanıp komple bıraktınız mı

evet ilk defa kullanmaya başlamıştım yan etkileri çok fazla olsu bende adetimin ikinci günü kullanmaya başladım beşinci günde bıraktım ilacı şimdi de tekrar adet oldum bıraktım diye mi oldu

evet ilk defa kullanmaya başlamıştım yan etkileri çok fazla olsu bende adetimin ikinci günü kullanmaya başladım beşinci günde bıraktım ilacı şimdi de tekrar adet oldum bıraktım diye mi oldu
E tabii hormon bu, bozmuşsunuz dengenizi. Çoğu ilacın yan etkisi düzenli kullanımda en azından 1-2 aya geçiyor, 3 günde bıraktıracak ne yan etkisi oldu sizde

bünyem zaten çok zayıf aşırı mide bulantısı hiçbir şey yiyemiyecek kadar ve şiddetli göğüs ağrısı kasık ağrısı bende bıraktım göğüs şişkinliiim indi mide bulantım da geçti kadık ağrım devam etti adet oldum zaten muhtemelen adetten dolayı devam etti kasık karın ağrım

bünyem zaten çok zayıf aşırı mide bulantısı hiçbir şey yiyemiyecek kadar ve şiddetli göğüs ağrısı kasık ağrısı bende bıraktım göğüs şişkinliiim indi mide bulantım da geçti kadık ağrım devam etti adet oldum zaten muhtemelen adetten dolayı devam etti kasık karın ağrım
Anladım. Korunma için kullandıysanız başka hapa geçirir doktorunuza danışırsanız

Back
X