• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yaptım ve eşimi suçluyorum :(

yap temizliği düşür çocuğu, suçla kocayı ayrıca ağlamakla çocuk düşmez.pamuk ipliğine mi bağlı o çocuk?
 
oncelikle gecmis olsun kardes ama bence bosuna esini sucluyorsun aglayinca cocuk dusmez diye biliyorum ben nelerini duyuyoruz ne kadar sehit esleri var kocalarinin sehit haberlerini aliyorlar ve hamileler televizyonda cok gordum ben taktiri ilahi Rabbim birini verdise ikincisinide verir merak etme kocani suclayipta hem kendini hem onu mutsuz huzursuz etme
 
Ben de aynı şeyi yaşadım hamileliğim yeniydi ve eşimle şiddetli kavga yaşadık çok fazla hırpaladım kendimi o umursamadı bile çok kötü kavga ettik ve o gün kanamam geldi bugün kürtaj ya da hap ile bebeğime veda edicem bende onu sucluyorum bu duyguyu yenebildiniz mi
 
Ben de aynı şeyi yaşadım hamileliğim yeniydi ve eşimle şiddetli kavga yaşadık çok fazla hırpaladım kendimi o umursamadı bile çok kötü kavga ettik ve o gün kanamam geldi bugün kürtaj ya da hap ile bebeğime veda edicem bende onu sucluyorum bu duyguyu yenebildiniz mi
Gecmis olsun..yasayacak olan yasiyor ama stres normal insanada iyi gelen birsey degil zaten..
 
Gecmıs olsun, sağlıklı olmayan gebelikte düşükle sonuçlanır demişti bana Dr um. Bebek agır sorumluluk. Her ıkı tarafında istekli olması gerekiyor. Dışarıdan göründüğü gibi değil , bebegın bakımı beslenmesi anneye destek vs hep ekip işi. Babanında istekli olması gerekıyor yani.
Sız eşinizin ailesine öfkelısınız gecmısten dolayı. Öfke kalırsa ıcınızde hep sorun oluşur. Eşiniz arada kalır. Sizinde yuvanızda huzursuzluk olur bırde aynı binada yaşıyorsunuz sanırım. Bırakın sızı tanımalarına izin verin, tatlı dille herşeyi çözümleyin, bu süreçte eşinizde sizin mucadelenızı görür size destek olur. Siz kendınızı Tanıtdıktan sonra devam ederlerse tavrınızı koyabilirsiniz. Aranızı ıyı tutun.
 
Ben de iki düşuk yaptım. Ama kan pıhtılaşması sorunundan. 35 yas altinda 3 dusukte, 35 yas ustunde 2 dusukte genetik testi ucretsiz yaptirma hakkiniz var. Belki sizde de böyle bir problem var aklimizda olsun. Ayrica ilk uc ayda siradan ev isi veya sozlu kavgayla dusuk olacağini hic sanmiyorum. Vucut sağlikli olusmamis embriyolari atiyor. Dusunduğunuzden cook daha fazla rastlanan bir durum. Beta hcg nin gunasiri yukselisini kontrol ederseniz sağliği hakkinda fikir verebilir. Iki katina cikmali.
 
Back
X