Çok hatalı davranıyorsun.Hemde çok fazla.Çünkü ne olursa olsun o yalnızca sana ait değil,bunda eşininde payı var.Kimseyi suçlama,kimseye de tavır almana gerek yok.duygusal yıkım içinde olduğundan herkes gözünde kötü görünmesi doğaldır.Ancak eşimi suçluyorum filan çok saçma.
Kv. ile aranızda neler geçti bilinmez.Ama sen var olan bir olumsuz sonucu birilerinin üstüne yıkmaya çalışıyorsun.Burada kimse suçlu filan değil.Takdir-i ilahi tamamen.Başlığı görünce gerçekten eşinin suçu var zannettim ama eşinin ve hatta kimsenin kabahati yok.
Duygusal hırslarını başkalarından ve geçmişte yok şöyle oldu da bana şöyle yaptıılarla bir yere varamaz ve kendi ekseniniz etrafında döner durursunuz.Yeni sayfa açmak diye bir deyim vardır.Sizde evlendiğinizde açtınız bu yeni sayfayı.
Yok kv istemedi filan,arkadaşım bunları o zaman yaşarken neden karşı çıkmadın veya neden evlendin.Eğerki evlendiysen eşini de ailesini de kabullendin demektir ve artık susmanın zamanıdır.Ayrıca aile hayatına karışmıyorlarsa , sizi ayırmaya çalışmıyorlarsa ses çıkarmaya hakkın yok.Nasıl ki senin kv sevmek gibi mecburiyetin yoksa onunda seni sevmek gibi bir mecburiyeti yok.Bunu aklının bir köşesine yaz.