düşük yaptım :( ve eşimmm...

Allah size tez zamanda evlat nasip etsin. Sigarayi birakin bence

Beş yıl geçmiş 🤔 konu sahibi ne yaptı acaba ?

Edit:şimdi baktım da son görülme 2016 öğrenemeyeceğiz son durumu sanırım ...

Aa eşiniz ben. Üç kimyasal gebelik geçirdim. Tabii normal düşük, kürtaj gibi olamaz ama her kimyasaldan sonra önümüzdeki maçları iyi değerlendirmemiz lazım diyordum. O dönem kafayı bozmuştum bayağı sanki ya...

5 yıllık konu arkadaşlar , yazmayın. Konu sahibi de aktif değil.

cocuk doğana kadar böyle burnunuzdan getirir
doğduğu zamanda 10 dk bile ilgilenmez lavaboya bile gidemezsin sen esinin isteklerini falan boşver
tekrar hamile kalmaya psikolojik olarak ve bedenen hazirmisin
sen ne istiyorsun önemli olan bu
eşin bencil ve düşüncesiz maalesef
ben sadece sigarayi birak kismina takildim
hamileyken sigarami iciyordunuz?

Beş yıl geçmiş 🤔 konu sahibi ne yaptı acaba ?

Edit:şimdi baktım da son görülme 2016 öğrenemeyeceğiz son durumu sanırım ...
bende simdi baktim bu konudan 3 ay sonra dayak yedim diye konu açmiş
sonra tekrar barismislar sanirim ki birde bebegi olmus eşinde her nane var yani umarim boşanip kurtulmustur

Bu ne duyarsızlık ne bencillik düşük yapmış kadına hamileyken çok güzeldin demek cok narınsin alışmış olman lazımdı demek kimin haddine ya...yapabiliyosa kendi hamile kalsın !!! 3 ay çok az dinlenmek için makina değilsin vücut nasıl kaldırsın !! 3 düşukten sonra tüp bebek düşündün mü hiç

bende simdi baktim bu konudan 3 ay sonra dayak yedim diye konu açmiş
sonra tekrar barismislar sanirim ki birde bebegi olmus eşinde her nane var yani umarim boşanip kurtulmustur
Aaaaa ben yeni konu sandım adamın manyak olduğu zaten belliydi yazık ya bu kadınlarda neden katlanır hiç anlamam

Konu eski ama adam sanki damızlık inek besliyormuş evde. 3 aya ye iç de toparla demek nedir ya. İnsan eşinin sağlığını düşünür önce.

Back
X