Düşük yaptim :(

Tabiki olacagın önüne geçilmez ama o haftalarda lekelenmen varken sana progestan vermemesş akıl alır gibi değil.

Bnde bu konularda yeni olduğum icin bilemedim zaten soyle bir durum da vardi yani bize dusuk tehlikesi var bile demedi.
Çok geçmiş olsun.Progestanın etkisi yüzde otuz.Doktorum fazla etkisi yok düşeceği varsa düşer demişti.Ben de hamileyim 16 haftalık.Ben de yaşadım bunları ara ara oluyor hala.Daha önce bir kürtaj bir dış gebelik geçirdim.Kürtaj temizlik için ve sürekli kanama gelmemesi için gerekli demişti doktorum.Rahat bir operasyon oldu.Sonrasında ne ağrım ne kanamam oldu.İyi bir doktora gitmeni tavsiye ederim.

Bendede aynisi oldu canim kurtaj odum regli olmayi bekliyorum bende hayirlisi..

Bir hafta dolunca gidecegim, acil doktoru bir hafta bekle kendiligin duserse gerek kalmaz ama parca kalmissa temizleyecegiz dedi. Cnku kanamam olduğunda doktora gittim bebegim dusmus sadece kese parçaları kalmis.Siz ne kadar arayla hamile kaldiniz.Bu arada Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.İlk gunler kendimi sclu hissettim acaba ihmal mi ettm diye ama birazda nasipmis onu anladim

Benim önce düşük oldu.Düşükten sonra korundum istemedim.Dört ay sonra dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alındı.Şansım yarıya indi.Bir yıl korundum travma yaşadım.Korunmayı bıraktıktan iki ay sonra hamile kaldım rahat bir gebelik ve kızım şu an 9 yaşında.9 yıl korundum yine istemiyordum aynı şeyleri yaşamak.Korunmayı bıraktım adet görmeden hamileyim şimdi 16 haftalık.Benim için mucize gibi.Kafanın rahat olması çok önemli.Oluruna bırakmak en iyisi ben artık olsa da olur olmasa da hayırlısıyla İnşallah modundaydım.Psikolojik olarak hazır hissetmek gerekiyor.

Bir kere düşük oldu doş gebelik oldu diye hep öyle olacak diye birşey yok.Düşükten sonra testler yaptırmıştı doktorum.Hiçbir sebep çıkmamıştı.Bunları yaptırabilirsin içşn rahat eder

İşin ehli bir doktora görünün, günümüzde kocaman ameliyatların yapıldığı yerde kürtaja riskli diyen doktorun kendine güveni yok bence. Kaybettiniz ve tekrar gebelik isteyeceksiniz içinizde kalıntı kalmaması mühim. Küçük bir operasyonla kürtaj olun rahim içiniz normale dönsün.

Ben 6+4te düşük yaptım. Doktorum söylemişti zaten düşük olacağını. Pembe lekelenmeyle başladı. Akşama kırmızıya döndü. Felaket bi ağrıydı. Aynı günün gecesi düşük yaptım. Pıhtı filan değil direkt cenin olarak düştü. Gitmez hala gözümün önünden. Kürtaja filan gerek kalmadı yaklaşık 10 gün kanamam oldu. Sonra kontrol etti doktorum temizlenmişti tamamen. Çok geçmiş olsun sizede.

Gerçekten sizinkisi mucize.Mutlu oldum sizin adiniza.Hersey bitmiş degil elbette zaman lazim dediginiz gbi manevi olarak hazir olmak lazim.Bende biraz ara verecegim toparlanmak icin.

Acikcasi ben bska ulkedeym ve bnu diyen doktor yabanci dolayisyla bende kendisiyle iletisim kuramadim ama brazda mecbur kaldim turk bulamadigim icin ama artik araştırmaya girecegim.Her doktor bir değildir tabiki ama benimde icime sinmeyen syler oldu doktorda

Cok tesekkur ederim.Benim 7 haftaligi geçiyordu dustugunde heralde o yuzden parca parça dustu.Bir doktoru dinlemistim bir ila bir buçuk aylikken kurtaja gerek kalmadan tamamen dusup temizlenebilir rahim ama 7 haftalik ve uzerinde temizlenme sansi yari yariyaymis.Benimde kanamalarim devam ediyor pihtilar kesildi gibi 4.günüm.İnsAlalh kendi kendine hepsi duser de gerek kalmaz.İnsan zaten hassas oluyor bu donemde..

İlk gebeliginiz mi, sizinde uzun surdumu akintiniz benm on gun kadar sürdü kahverengi
Evet az az geliyodu benimde 1 hafta civari doktor olabilir demisti bende cok ustune dusmedim ama kalbi durmus yada hic atmamis bilemiyirum hic duymadik . Kan uyusmazligi cikmis sonucta ama esimle benim yok anlamadim.

Evet az az geliyodu benimde 1 hafta civari doktor olabilir demisti bende cok ustune dusmedim ama kalbi durmus yada hic atmamis bilemiyirum hic duymadik . Kan uyusmazligi cikmis sonucta ama esimle benim yok anlamadim.
Aslinda kan uyuşmazlığı da dusuge neden olmuyormus.Bende kendi.dktoruma henuz gidemedigim icin neden dusuk yaptigima dair bir bilgim yok.Sadece bildigim sagliksiz embiriyo tutunamaz dusermis

Çok iyi biliyorum, çok iyi anlıyorum. Düşmese doğumum yaklaşmıştı. 1-2 hafta içinde doğacaktı. Rabbim tekrar yaşatmasın aynı acıyı.

Bana da aynısını dedi ne yaptınız düştü mü kendiliğinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…