- 22 Mart 2019
- 1.032
- 1.117
- 83
- 32
- Konu Sahibi wassermeloneblume
-
Bende hep oyle söylüyorum.Demek ki bu hayirsizmis Rabbim bendn aldi.Daha güzelini sagliksini nasip eder insAllah.Tabiki cok zor heveslenyorsun,sahipleniyorsun bir gun once varken bir gun sonra yok oluyor.İnsani dusundukce derin derin uzuntuye sokuyor.Oyuzden cok dusunmemeye sevk ediyorum kendimi sanki hic yasamamisim gibi boyle bir sey diyorum.Sizin evladniz var mi ikinci gebeligniz miİlkmişsin sizinde geçmiş olsun sizede üzülmemek elde değil ama hayırlısı böyleymiş diyorum
Benimde ilk hamileliğim di nasip değilmiş .benim 7 haftalıkmış inşallah temizlenir kendi kendine kürtajdan korkuyorumBende hep oyle söylüyorum.Demek ki bu hayirsizmis Rabbim bendn aldi.Daha güzelini sagliksini nasip eder insAllah.Tabiki cok zor heveslenyorsun,sahipleniyorsun bir gun once varken bir gun sonra yok oluyor.İnsani dusundukce derin derin uzuntuye sokuyor.Oyuzden cok dusunmemeye sevk ediyorum kendimi sanki hic yasamamisim gibi boyle bir sey diyorum.Sizin evladniz var mi ikinci gebeligniz mi
İnsAlalh gerek kalmaz ama kalirsada burda arkadaslar yazmis hissetmiyormussun zaten zor bir islem değilmiş.Ne kadar oldu duseliBenimde ilk hamileliğim di nasip değilmiş .benim 7 haftalıkmış inşallah temizlenir kendi kendine kürtajdan korkuyorum
Bugün aşırı lansman oldu gittim düşük yaptığımı söyledi doktorİnsAlalh gerek kalmaz ama kalirsada burda arkadaslar yazmis hissetmiyormussun zaten zor bir islem değilmiş.Ne kadar oldu duseli
Cok geçmiş olsun,Rabbim tekrar nasip etsin..Bugün aşırı lansman oldu gittim düşük yaptığımı söyledi doktor
Amin.Sizede gecmis olsun.Medikal dusuk nasil oluyor.Uc dort gun daha bekleyip gideceğim ins dusmus olur yaaAllah yardımcınız olsun. Ben de ilk hamileliğimde bebeğimi 7 haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendim. Dr. kendiliğinden düşmesini beklemeyi önerdi, 3 gün bekledik düşmedi. O zmaan kürtaj mı medikal düşük mü diye sordu bana, ilk hamileliklerde kürtaj da risk olabiliyormuş . Medikali tercih ettim. Çok ağrılı oldu, 4 gün çektim ama tamamen temizlendi. siz de bwebek düşmüş dah kolay olur muhtemeln, bi konuşun isterseniz.
Amin.Sizede gecmis olsun.Medikal dusuk nasil oluyor.Uc dort gun daha bekleyip gideceğim ins dusmus olur yaa
Benim ilk hamileliğimde hiç bilgim yok açıkçası medikal ne kürtajla farkı ne yardımcı olurmusunuz korkuyorum biraz kürtajdanAllah yardımcınız olsun. Ben de ilk hamileliğimde bebeğimi 7 haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendim. Dr. kendiliğinden düşmesini beklemeyi önerdi, 3 gün bekledik düşmedi. O zmaan kürtaj mı medikal düşük mü diye sordu bana, ilk hamileliklerde kürtaj da risk olabiliyormuş . Medikali tercih ettim. Çok ağrılı oldu, 4 gün çektim ama tamamen temizlendi. siz de bwebek düşmüş dah kolay olur muhtemeln, bi konuşun isterseniz.
Neyseki gerek kalmamis.Peki dustukten sonra herhangi bir ilac yazdimi rahim enfeksiyon olmasn faln diye yada nnaska bir ilac.Benimde agrilarim oldu bir iki gun icmedim ama sobra siddetli agridi dayanamadim içtim.İnşallah ihtiyacınız olmaz ama olursa bir değerlendirin derim. düşük yapmanızı sağlayacak bi ilaç veriyorlar. benimki cytotec ti. özel bi ilaç reçeteli falan biraz bulması zor oldu ama eczacı yardımcı oldu. ilk gün vajinal olarak sonra ağızdan aldım ilacı. ilk gün büyük parça düştü, sonraki günlerde de kalan parçalar düştü. 4 gün sonra kontrole gittiğimde temiz dedi dr. çok ağrıdı, ama ben ağrı kesici kullanmadım. kullanılmasında bi sakınca yokmuş ama inat ettim o kafayla, normalde o kadar ağrımıyor da olabilir yani.
antbiyotik yazdı 1 hafta kullandım. 1 ay sonra yenden gebelik düşünebilirsin dedi ama ben ruhsal olarak hazır değildim biraz daha erteledim o zaman.Neyseki gerek kalmamis.Peki dustukten sonra herhangi bir ilac yazdimi rahim enfeksiyon olmasn faln diye yada nnaska bir ilac.Benimde agrilarim oldu bir iki gun icmedim ama sobra siddetli agridi dayanamadim içtim.
Merhaba arkadaslar
Gecenlerde konu açmıştım pembe kahverengi akintim geliyor diye baziniz önemli doktra git baziniz dogal olabilir demisti bende hemen sabahina doktora gittim o zamn hersey iyiydi kesede yumurtalıklar da akinti yoktu ama yine kahverengi akintim bitmedi.Dun itibariyle de kahverengi akinti kanamaya dondu agrida bas gosterdi doktora gittim tekrar bebegin kalp atisi ve gelisimi durmus dedi.Bugun pihti pihti birseyler gelince tkrar gittim doktora bebegim dusmus ama icerisinde kalintilar varmis bebek kalintisi degil ama ne kalintisi bilemedim kendi kendine düşebilir dusmezse operasyon yapilir dedi.Neye uzulecegimi sasirdim bebegimin benden kopmasinami yoksa bu operasyona mi.Sorum su icerdr parca kalması durumunda operasyon acilimi yada sonrasında agri oluyormu cnku doktor ben yaparim operasyn ama riskli de olabilir dedi.Veya kendilignden dusersr ne kadar zamn beklemeliym parcanin dusmesi icin.Uzun yazdim ks bkmayin guzel yorumlariniza cok ihtiyacim var
Amiin canim Allah razi olsun.Boyle kendimi teselli ediyorum ve de imtihandir diyorum.Cunku ilk bebek olunca insan biraz hayal kirikligina ugruyor.Uzuluyor ama boylesi daha hayırliymis diyorsun.İnşAlalh bundan sonrasi iyi olurCanım öncelikle çok geçmiş olsun. Bana saglik ocagindaki ebemin soyledigini soylemek istedim. Bi gece içime sıkıntı girdi bebegime bir sey olmuş gibi. Ertesi gün de saglik ocagina tahlil vermem lazımdı. Ordaki ebeye durumu anlattim sağlıksız bebek düşer. O yüzden sıkıntı etme şu an kendine. Eğer düşerse demek ki sağlıklı bi bebek olmayacaktı dedi. Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat versin inşallah sana da hepimize de
Öncelikle çok geçmiş olsun bende 8 ay önce düşük yaptım bebeğimin kalbi durmuştu ve aldılar hiç kanama lekelenme yaşamadım kontrolde tesadüfen öğrendim. Şuan 7 haftalık hamileyim yani şakın bu başına geldi diye umudunu kaybedip karalar bağlama benim sana bi sorum olacak ilk kanaman olduğunda doktorun progesteron felan başlamadımı ?Merhaba arkadaslar
Gecenlerde konu açmıştım pembe kahverengi akintim geliyor diye baziniz önemli doktra git baziniz dogal olabilir demisti bende hemen sabahina doktora gittim o zamn hersey iyiydi kesede yumurtalıklar da akinti yoktu ama yine kahverengi akintim bitmedi.Dun itibariyle de kahverengi akinti kanamaya dondu agrida bas gosterdi doktora gittim tekrar bebegin kalp atisi ve gelisimi durmus dedi.Bugun pihti pihti birseyler gelince tkrar gittim doktora bebegim dusmus ama icerisinde kalintilar varmis bebek kalintisi degil ama ne kalintisi bilemedim kendi kendine düşebilir dusmezse operasyon yapilir dedi.Neye uzulecegimi sasirdim bebegimin benden kopmasinami yoksa bu operasyona mi.Sorum su icerdr parca kalması durumunda operasyon acilimi yada sonrasında agri oluyormu cnku doktor ben yaparim operasyn ama riskli de olabilir dedi.Veya kendilignden dusersr ne kadar zamn beklemeliym parcanin dusmesi icin.Uzun yazdim ks bkmayin guzel yorumlariniza cok ihtiyacim var
Aminnn inşallah rabbim hakkinda hayirlisini versin insallah canimAmiin canim Allah razi olsun.Boyle kendimi teselli ediyorum ve de imtihandir diyorum.Cunku ilk bebek olunca insan biraz hayal kirikligina ugruyor.Uzuluyor ama boylesi daha hayırliymis diyorsun.İnşAlalh bundan sonrasi iyi olur
Ya ne bileyim insan tekrar kanama olur mu diye korkuyor.Sadece ka uyuşmazLığı ignesi yapti o kadar onun dsinda ilac vs.hicbirsey yapmadi sadece dinlen is ypma dedi.Bende ona güvendimÖncelikle çok geçmiş olsun bende 8 ay önce düşük yaptım bebeğimin kalbi durmuştu ve aldılar hiç kanama lekelenme yaşamadım kontrolde tesadüfen öğrendim. Şuan 7 haftalık hamileyim yani şakın bu başına geldi diye umudunu kaybedip karalar bağlama benim sana bi sorum olacak ilk kanaman olduğunda doktorun progesteron felan başlamadımı ?
Biraz ihmal olmuş sankiYa ne bileyim insan tekrar kanama olur mu diye korkuyor.Sadece ka uyuşmazLığı ignesi yapti o kadar onun dsinda ilac vs.hicbirsey yapmadi sadece dinlen is ypma dedi.Bende ona güvendim
Biraz ihmal olmuş sankihiç canını sıkma vardır her şerde bir hayır. Sadece yeni gebeliğine hazırla vücudunu folik asitini bırakma ve mümkünse düzgüm bi doktor araştır ve eğer yapabiliyorsanız o süreçte genetik test yaptır düşüğe sebep olan şeyi öğrenmiş olursun en azından ve diğer meleğinde daha sağlam ilerlersin
Aslinda biraz ihmallik olabilir ama benim doktorumda yabanciydi esim kendisiyle ilestisime gecti. O yuzden cok karmasik bir durum oldu.Bİr kac gun sonra turk doktoruyla görüşüp anlatacağım durumu insAllah aynis şeyleri tekrar yaşamam.Daha dikkatli davranacagim kesin cnku ilk gebelik acemilik oldu.Dediginiz gibi folik asitte aliyorum halen ama ne gerekiyorsa onu yaptiracagim artikBiraz ihmal olmuş sankihiç canını sıkma vardır her şerde bir hayır. Sadece yeni gebeliğine hazırla vücudunu folik asitini bırakma ve mümkünse düzgüm bi doktor araştır ve eğer yapabiliyorsanız o süreçte genetik test yaptır düşüğe sebep olan şeyi öğrenmiş olursun en azından ve diğer meleğinde daha sağlam ilerlersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?