Düşük Yaptım

bilinmeyenselen

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2024
274
58
18
28
Arkadaşlar düşük yaptım kaç saattir ağlıyorum, kaç sene sonra hamile kalmıştım ama nasip olmadı , böyle bi durum yaşayıp tekrar doğal yolla hamile kalan var mı

Arkadaşlar düşük yaptım kaç saattir ağlıyorum, kaç sene sonra hamile kalmıştım ama nasip olmadı , böyle bi durum yaşayıp tekrar doğal yolla hamile kalan var mı
Her zaman umut vardır rabbim can sağlığı versin siz iyiyseniz gerisi önemli değil.. hamile kalmışsınız ne güzel buda tekrar hamile kalabilirsiniz anlamına geliyor. Hormon testi genetik test ve pıhtılaşma testlerinizi yaptırın mutlaka..

Sanırım kimyasal gebelikti yaşadığınız geçen ay bende yaşadım maalesef tabi ilk baslarda cok can sıkıcı olabiliyor ama emin olun bir sonraki aya tekrar aynı umutlarla devam ediyorsunuz. Kimyasal gebelikten sonra saglıklı bi şekilde hamile kalan cokk insan gördüm burda eminim bizde onlardan biri olacagız lütfen üzülmeyin üzülmek hiç birşeyi değiştirmeyecek

Kimyasal değilmiş plesanta oluşmaya başlamış doktor üç dört parça çıkardı kürtaj gibi hala ağlıyorum yüzüm şişti

Kaybınız için üzgünüm çok zor bir süreç 10 tanede çocuğumuz olsa kaybımızın acısı hep kalıyor. Ben 3 kimyasal geçirmiştim geçen sene üzerine hamile kaldım 9. Haftada kalbi durduğu için aralıkta kürtaj olmuştum. Kürtajımdan sonraki 4. Ayımda tekrar hamile kaldım. Geçen sene aralıkta bebeğimin acısıyla ağlarken bu sene aralıkta kucağıma alıyorum. İnşallah sizde kendinizi hazır hissettiğinizde nasip olur Umutsuzluğa kapılmayın tekrar hamile kalamayacağınız anlamına gelmiyor aksine düşükten sonra daha kolay hamile kalıyorsunuz.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin cok etkilendim gerçekten inşallah daha mutlu günler nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…