Düşük yaptım

Hamile kalmak istiyorum?

• Hamile

OY: 4 80,0%
  • Hamile

OY: 2 40,0%

• Ankete Katılan
    5
Yat dinlen canim sen de sürekli tedbirini al...Ben de bu 2.de yine düşük yapma tehlikem vardı kanama bile geçirdim doktorun tavsiyesi sadece yat demek oldu progestan kullandim ve iğnesini yaptırdım şimdi atlattım cok sukur ama doktor böyle yatarak gecirceksin hamileliği dedi erken doğum olabilir bu sefer de dedi sürekli bi tetikteyim yani

Haklısın canım ilk regliden sonra korunmicam. Bide ben tüp bebeğe gidicem nasıl olsa derken hamile kaldığımı öğrenmiştim bu seferde eşime korunmadığını bana söyleme dedim

Geçmiş olsun canim ya, yatarak geçirmek te zor tabi benim de salı randevum var bakalım ne olacak. Ara ara lekeler oldu ama hayırlısı.

Geçmiş olsun canim ya, yatarak geçirmek te zor tabi benim de salı randevum var bakalım ne olacak. Ara ara lekeler oldu ama hayırlısı.
Sagol canim..Bebeğini sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin Rabbim stres yapma sen de şimdilik kanaman varmış salıya kadar yat öylece belki yatış bile onerebilir kanamanın durumuna göre ben 1 hafta yatmıştım ama aklina kötü şeyler getirme o dönemi atlatabilirsin

Canim dün doktora gittim herşey yolunda dedi kanama icin iğne verdi iğne vurulacağım haftada 1 defa. Uç hafta sonra testler icin gideceğim bu defa.
canım benim cok şükür Allah'in izniyle birşey olmaz canını sıkma
Dün ben de gittim bir aydır kasiklarimda ağrı vardı nst ye girdim kasilma olduğunu gorseydi nst ye göre yatış yapacaktı gerek kalmadı bana da ağrılarım için 3 tane iğne verdi haftalık benimki de Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin de

Sağol Can'ım sevindim senin adına Göbeğin çıktı mi peki ?

Senin kanamalarin devam ediyor mu..Bi anda geçmeyebilir belki iğneler bitince düzelir:)
Benim hafif hafif var leke halinde bakalım iğnelerden sonra düzelir sanırsam. İnsallah sağlıcakla alacağız kucağımıza, sen içini ferah tut. Canim. Bakalım benim göbek ne Zaman çıkacak

Benim hafif hafif var leke halinde bakalım iğnelerden sonra düzelir sanırsam. İnsallah sağlıcakla alacağız kucağımıza, sen içini ferah tut. Canim. Bakalım benim göbek ne Zaman çıkacak
Insaallah canim benim Benim 14.haftaya dogru çok hafif cikmaya baslamisti gobegim 18 haftalikken iyice gözle görünür şekilde belli olmaya basladi:) önceden 1 düşük yaptığım için biraz o dönemde de kilo almıştım belki ondandir.Şu an sadece sağlıksız bir şekilde kilo almışım böyle giderse 9. Aya kadar 10 kg daha alırsın dedi doktorum Dikkat etmediğim şeyler vardı açıkçası onları biraz yememem lazım tatlı, hamurisi, ekmek,makarna ..Bebeğimin kilosu haftasına göre iyiymiş tam 22+3 tu salı günü 530 gr olmuş..Ama gelişimi açısından sorunlar olabilir dedi doktor işte normal doğum yapamayabilirsin dedi.Ben sütlü tatlılara dayanamam normalde de 1 aydır sürekli canim istiyor yiyordum sırf o yapmış bu kiloları da başka sağlıksız olarak günde yarım ekmek yiyordum 1 ayda 5 kg yu almışım

Hmm kilolara dikkat etmek lazım canim haklısın insan dayanamıyor gerçekten cani birşey çekince. Hamur işlerini kesmeye çalış ekmek falan kesmeye çalış salatalık meyve tüket bol su iç fazla kilo alimini durdurursun böylelikle. Yemekleri ekmeksiz yemeye çalış zor ama mecbur sonrası vermesi daha zor olur.

Aynen kız şimdiden düşünür oldum bu kilolar nasil verilecek diye ..Bir de bebisin Allah'in izniyle doğduktan sonra sana bir önerim bunu birisi söyledi bana akrabalardan. daha çabuk kilo veridiriyormuş..Bebeğini emzirirken 20 dk bir göğsünden 20 dk da diğer göğsünden emzir dedi yani 5 dk da bir hemen değiştirme dedi ..yeni dogdugunda 2 saatte bir emzir dedi zaten belli ederler acikinca :)

Denemek lazım :) kilolar abartı olmasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…