- 12 Eylül 2020
- 83
- 40
- 3
- Konu Sahibi Guness aknc
-
Daha devam edecek yaniLeke kanamaya döner ve düşük olur zır bi süreç. Gerekirse rapor alırsınız
Ciddi bir kanamam olmadı henüz. İlk gebeliğim. Ben de böyle hafif geçer sanıyordum ama burda yazalanlari görünce sormak istedim . Teşekkür ederimKanama miktarından dolayı zorlanabilirsiniz rapor almanız daha sağlıklı olur zor bi psikoloji çünkü
Chagiless sen de benim gibi olmustun kesen bozulmuştu. Kanaman çok oldu mu acaba? Benim hala ciddi bir kanamam olmadı. Rapor almalı mıyım beni zorlar mı kiGeçmiş olsun canım gebelik küçük daha kanamayla atılır da ağrılı oluyor biraz benim de kese bozulmuştu parçayı düşürene kadar zordu
Teşekkür ederim Allah razı olsunAllah yardımcınız olsun, düşük çok zor hem bebenen hem psikolojik olarak
Evet canım kanamadan bi hafta sonra düştü nerdeyse ağrılıydı tabi sende bir olcak değil ağrı kesiciyle geçiyo yani şiddetli adet sancısı gibi düşün. Benim 2 aya yakın sürdü lekelenmeler geçen yaz çok zordu. Lohusa sayılıyosun zaten kendin düşürdüğün için. Bence bekle dayanamazsan alırsınChagiless sen de benim gibi olmustun kesen bozulmuştu. Kanaman çok oldu mu acaba? Benim hala ciddi bir kanamam olmadı. Rapor almalı mıyım beni zorlar mı ki
Ben de kimyasal geçirmiştim 5 hafta başıydı kese oluşmamıştı baya kanama olmuştuCiddi bir kanamam olmadı henüz. İlk gebeliğim. Ben de böyle hafif geçer sanıyordum ama burda yazalanlari görünce sormak istedim . Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim canımEvet canım kanamadan bi hafta sonra düştü nerdeyse ağrılıydı tabi sende bir olcak değil ağrı kesiciyle geçiyo yani şiddetli adet sancısı gibi düşün. Benim 2 aya yakın sürdü lekelenmeler geçen yaz çok zordu. Lohusa sayılıyosun zaten kendin düşürdüğün için. Bence bekle dayanamazsan alırsın
Geçmiş olsun çok. Umarım benim hafif gecer. Şimdilik bi leke sadece. Cevap için ayrıca teşekkürlerBen de kimyasal geçirmiştim 5 hafta başıydı kese oluşmamıştı baya kanama olmuştu
Ben geçirdim canım. Çok geçmiş olsun. Ama kanama olmadığı için kürtaj oldum. Kürtajdan sonra normal hayatına devam edebiliyorsun sadece ağır iş yapma yeterli.Günaydın herkese. 5 haftalık gebeliğim vardı fakat kese bozuldu düşük yapacaksın dedi doktor. Nerdeyse bir haftadır leke şeklinde ve parça falan düştüğü yok. İlçede öğretmenlik yapıyorum .Pazartesiye kadar geçer mi ya da beni zorlar mı acaba? Okula gitmemde sıkıntı yaşayabilir miyim? Düşük yapanlar yardımcı olabilir mi lütfen?
Allah razı olsun. Şimdi böyle leke leke devam ederse sizin gibi kürtaj mi gerekiyor . Doktorum kürtajı onermedi kendisi düşer dedi deBen geçirdim canım. Çok geçmiş olsun. Ama kanama olmadığı için kürtaj oldum. Kürtajdan sonra normal hayatına devam edebiliyorsun sadece ağır iş yapma yeterli.
Hayır canım benim hiçbir belirti yoktur 6 haftalıkken gelişim durdu demişti o zaman 11 haftalık olmam gerekiyordu. Kürtaj ol demişti oldum.Allah razı olsun. Şimdi böyle leke leke devam ederse sizin gibi kürtaj mi gerekiyor . Doktorum kürtajı onermedi kendisi düşer dedi de
Anladım . Korktum ben de acaba bana da der mi diye de. Teşekkür ederim bilgin için canımHayır canım benim hiçbir belirti yoktur 6 haftalıkken gelişim durdu demişti o zaman 11 haftalık olmam gerekiyordu. Kürtaj ol demişti oldum.
Allah razı olsun canım bu güzel duan için. İnşallah öyle olur ..Daha çok küçük canım inşallah atilir o hemen.ama evde dinlensen iyi olurdu bu süreçte. Geçmiş olsun Rabbim yerine sagliklilarini versin insallah
Kürtaj korkulacak bir durum değil anestezi isterseniz sorun olmaz canımAnladım . Korktum ben de acaba bana da der mi diye de. Teşekkür ederim bilgin için canım ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?