Düşük..yardım lütfen 😔

Guness aknc

Eşine Aşık Muallime🌼☘️
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2020
83
40
3
Günaydın herkese. 5 haftalık gebeliğim vardı fakat kese bozuldu düşük yapacaksın dedi doktor. Nerdeyse bir haftadır leke şeklinde ve parça falan düştüğü yok. İlçede öğretmenlik yapıyorum .Pazartesiye kadar geçer mi ya da beni zorlar mı acaba? Okula gitmemde sıkıntı yaşayabilir miyim? Düşük yapanlar yardımcı olabilir mi lütfen?

Leke kanamaya döner ve düşük olur zır bi süreç. Gerekirse rapor alırsınız

Kanama miktarından dolayı zorlanabilirsiniz rapor almanız daha sağlıklı olur zor bi psikoloji çünkü

Allah yardımcınız olsun, düşük çok zor hem bebenen hem psikolojik olarak

Geçmiş olsun canım gebelik küçük daha kanamayla atılır da ağrılı oluyor biraz benim de kese bozulmuştu parçayı düşürene kadar zordu

Kanama miktarından dolayı zorlanabilirsiniz rapor almanız daha sağlıklı olur zor bi psikoloji çünkü
Ciddi bir kanamam olmadı henüz. İlk gebeliğim. Ben de böyle hafif geçer sanıyordum ama burda yazalanlari görünce sormak istedim . Teşekkür ederim

Geçmiş olsun canım gebelik küçük daha kanamayla atılır da ağrılı oluyor biraz benim de kese bozulmuştu parçayı düşürene kadar zordu
Chagiless sen de benim gibi olmustun kesen bozulmuştu. Kanaman çok oldu mu acaba? Benim hala ciddi bir kanamam olmadı. Rapor almalı mıyım beni zorlar mı ki

Daha çok küçük canım inşallah atilir o hemen.ama evde dinlensen iyi olurdu bu süreçte. Geçmiş olsun Rabbim yerine sagliklilarini versin insallah

Chagiless sen de benim gibi olmustun kesen bozulmuştu. Kanaman çok oldu mu acaba? Benim hala ciddi bir kanamam olmadı. Rapor almalı mıyım beni zorlar mı ki
Evet canım kanamadan bi hafta sonra düştü nerdeyse ağrılıydı tabi sende bir olcak değil ağrı kesiciyle geçiyo yani şiddetli adet sancısı gibi düşün. Benim 2 aya yakın sürdü lekelenmeler geçen yaz çok zordu. Lohusa sayılıyosun zaten kendin düşürdüğün için. Bence bekle dayanamazsan alırsın

Çok teşekkür ederim canım duyarlılığın için ayrica teşekkürler. Umarım geçer o zamana kadar

Ben geçirdim canım. Çok geçmiş olsun. Ama kanama olmadığı için kürtaj oldum. Kürtajdan sonra normal hayatına devam edebiliyorsun sadece ağır iş yapma yeterli.

Ben geçirdim canım. Çok geçmiş olsun. Ama kanama olmadığı için kürtaj oldum. Kürtajdan sonra normal hayatına devam edebiliyorsun sadece ağır iş yapma yeterli.
Allah razı olsun. Şimdi böyle leke leke devam ederse sizin gibi kürtaj mi gerekiyor . Doktorum kürtajı onermedi kendisi düşer dedi de

Allah razı olsun. Şimdi böyle leke leke devam ederse sizin gibi kürtaj mi gerekiyor . Doktorum kürtajı onermedi kendisi düşer dedi de
Hayır canım benim hiçbir belirti yoktur 6 haftalıkken gelişim durdu demişti o zaman 11 haftalık olmam gerekiyordu. Kürtaj ol demişti oldum.

Daha çok küçük canım inşallah atilir o hemen.ama evde dinlensen iyi olurdu bu süreçte. Geçmiş olsun Rabbim yerine sagliklilarini versin insallah
Allah razı olsun canım bu güzel duan için. İnşallah öyle olur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…