Düşük:(

Nasil bir sinav

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
54
23
8
38
Arkadaşlar merhaba sürekli kimyasal gevbelik yasayıp saglıklı hamile kalan varmı 6 kez kimyasal gebelik yasadım butun testlerim yapıldı tutana kadar deneyin diyolar varmı bu şekilde düşükler yaşayan yaptırmadıgım yada yapabilicem bişey yardım edin nolur

Belli bir süre rahmin toparlanmasını mı bekleseniz acaba ? Kimyasal gebelikten sonra en az 2-3 ay beklemek gerekiyor sanırım

bence eşinin değerlerine de bakılmalı spermler kalitesiz olduğunda da olabiliyor böle durumlar..allah yardımcın olsun

Sana tavsiyem soğuk olan herşeyden uzak dur ben üç kez düşük yaptım amerikada bile doktorlarım sebebini bulamadı ve ben çin tıbbı denedim ve doktor bana soğuk olan taze sebze meyve herşeyden uzak kalmamı söyledi ve değişik çaylar içtim rahmimi ısıtmak için dene belki sizede iyi gelir hatta belirtilerinde sürwkli eklem ağrın varsa,yorgunluk,sabah ıyandığında huzursuzluk,sancılı adet bunların hepsi soğuk üreme organı dediğimi bir dene aralık 2016dan beri çiğ sebze meyve hiç birşey yemiyorum suyu bile sıcak içiyorum ywni transfer yaptırdım bekliyoruz İnşAllah işe yarar sende bir dene bence üşütme kendini sürekli sıcak tut

İnan bende cok bunalimdayim, 3 kez hamile kaldim düsük yaşadım, benimde testlerin hepsi yapildi temiz cıktı, bu ay klomen kullandim ümitliydim bugün doktora gittim yumurtalar gelişmemiş... yine hüsran yine hayal kırıklığı (( ne yapıcam bilmiyorum...inşAllah en kısa zamanda Allahım isteğen herkese evlat nasip eder... çok geçmiş olsun((

Ben bir kez yaşadım. Bir kez de boş gebelik yaşadım. Daha sonra pıhtılaşma bozukluğum olduğunu öğrendim. 3. Hamile kaldığında kan sulandırıcı iğne kullandım ve kızımı aldim. Şimdi yine kullaniyorum. Herkeste neden farklı olabilir tabi. Ama iyice araştırmadan tekrar hamile kalmayın bence. Bu daha yipratici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…