Zararı hiç mi yok acabaBende bunu düşünüyorum ya acaba içmeye başlasam mı doktor kontrolüne kadar
Düşük yapınca ilk kahverengi akıntı gelmeye başladı 3 gün 4. Gün kırmızıya döndü 5. Gün de düştü gördüm sonra 3-4 gün daha kanama devam etti ve bitti seninde öyle miydi. Adet tarihini neye göre sayıyorsunEvet canım 7 Ekim'de baslamisti düşük kanamam
Benim 3 Ekim'de kahverengi akıntılar gelmeye başladı progestan verdi doktor.. sonra kontrole gittim ve HCG düşmeye baslamis doktor ilacı bırak düşecek çünkü dedi ve 7 Ekim'de de kanamam artmaya başladı ve ertesi gün keseyi düşürdüm.. bir hafta daha kanamam devam etti.. internette okuduğuma göre kanamanın başladığı günü sayiliyormus bende o yüzden 7 ekim aldım adet başlangıcı diye.. ne kadar doğru bilmiyorumDüşük yapınca ilk kahverengi akıntı gelmeye başladı 3 gün sürdü 4. Gün kırmızıya döndü 5. Gün de düştü gördüm sonra 3-4 gün daha kanama devam etti ve bitti seninde öyle miydi. Adet tarihini neye göre sayıyorsun
Bilmiyorum ki canım bebeğin yerleşmesine de yardımcı deniyor ama napsam bilemedimZararı hiç mi yok acaba
Bende 16 ekimi baz alacam bakalım ne olacakBenim 3 Ekim'de kahverengi akıntılar gelmeye başladı progestan verdi doktor.. sonra kontrole gittim ve HCG düşmeye baslamis doktor ilacı bırak düşecek çünkü dedi ve 7 Ekim'de de kanamam artmaya başladı ve ertesi gün keseyi düşürdüm.. bir hafta daha kanamam devam etti.. internette okuduğuma göre kanamanın başladığı günü sayiliyormus bende o yüzden 7 ekim aldım adet başlangıcı diye.. ne kadar doğru bilmiyorum
Şüphen varsa al canımBilmiyorum ki canım bebeğin yerleşmesine de yardımcı deniyor ama napsam bilemedim
evet bebeğin yerleşmesine yardımcı oluyor siz kahve rengi lekenme gelince başlamışsınız ..doğal mı olmuştu sizin tedavi miBilmiyorum ki canım bebeğin yerleşmesine de yardımcı deniyor ama napsam bilemedim
Doğal canım kendiliğinden oldu hatta düşük sonrası daha kolay hamile kalınıyor diye duymuştum gerçekten o da doğruymuş bak..evet bebeğin yerleşmesine yardımcı oluyor siz kahve rengi lekenme gelince başlamışsınız ..doğal mı olmuştu sizin tedavi mi
Düşük sonrası hamile kalmak gerçekten kolay oluyormuş canım derlerdi hep ama inanamazdim.Bende 16 ekimi baz alacam bakalım ne olacak
Benim doğal yolla hamile kalmam çok zordu aşılama ile 1.ci denemede kaldım şimdi neden olmasın diyorum sende hamileymişsin bir umut oldu bana daDoğal canım kendiliğinden oldu hatta düşük sonrası daha kolay hamile kalınıyor diye duymuştum gerçekten o da doğruymuş bak..
Olur canım inşallah Allah'ın izniyle dua et bol bol..Benim doğal yolla hamile kalmam çok zordu aşılama ile 1.ci denemede kaldım şimdi neden olmasın diyorum sende hamileymişsin bir umut oldu bana da
Evet öyle diyorlar 6 ay kötünün diyenler var ama bana saçma geliyor zaman kaybından başka bir şey değil hadi inşallah düşükten sonra biz ve burdaki bütün arkadaşlar güzel haberler alırızDüşük sonrası hamile kalmak gerçekten kolay oluyormuş canım derlerdi hep ama inanamazdim.
inşallah Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip eder
canım sen hamile misin kaçırmışım orayıOlur canım inşallah Allah'ın izniyle dua et bol bol..
İdrar testi yaptım canım silik çizgi cikti.canım sen hamile misin kaçırmışım orayı
Yol canım çok şükür.. düşündügum ay hamile kalmıştımAy hadi inşallah çok sevindim inşallah vardır ve kucağına da alırsın. Bizi de haberdar et senin herhangi bir rahatsızlığın var mıydı pko falan
Amiin inşallah canım benim.Ay hadi inşallah çok sevindim inşallah vardır ve kucağına da alırsın. Bizi de haberdar et senin herhangi bir rahatsızlığın var mıydı pko falan
Galiba ben hamiş değilim geçen seferki belirtilerin hiç biri yok aslında geçen sefer kendimi dinlemedim bu ay dinliyorum da yok belki de daha erken senin belirtilerin aynı mıAmiin inşallah canım benim.
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Canım iki günde bir idrar testi tekrarlıyorum yarın kana gidicem kısmetse.. o kadar çok kan verdim ki düşük önce ve sonrası netlestirmeden gitmek istemedim.. 5 gündür çok yoğun kasık ağrım var ilk hamileligimde yoktu.. yaptığım testleri ekledim canım iki gün arayla yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?