Düşük

Evet canım 7 Ekim'de baslamisti düşük kanamam
Düşük yapınca ilk kahverengi akıntı gelmeye başladı 3 gün 4. Gün kırmızıya döndü 5. Gün de düştü gördüm sonra 3-4 gün daha kanama devam etti ve bitti seninde öyle miydi. Adet tarihini neye göre sayıyorsun

Benim 3 Ekim'de kahverengi akıntılar gelmeye başladı progestan verdi doktor.. sonra kontrole gittim ve HCG düşmeye baslamis doktor ilacı bırak düşecek çünkü dedi ve 7 Ekim'de de kanamam artmaya başladı ve ertesi gün keseyi düşürdüm.. bir hafta daha kanamam devam etti.. internette okuduğuma göre kanamanın başladığı günü sayiliyormus bende o yüzden 7 ekim aldım adet başlangıcı diye.. ne kadar doğru bilmiyorum

Bende 16 ekimi baz alacam bakalım ne olacak

evet bebeğin yerleşmesine yardımcı oluyor siz kahve rengi lekenme gelince başlamışsınız ..doğal mı olmuştu sizin tedavi mi
Doğal canım kendiliğinden oldu hatta düşük sonrası daha kolay hamile kalınıyor diye duymuştum gerçekten o da doğruymuş bak..

Doğal canım kendiliğinden oldu hatta düşük sonrası daha kolay hamile kalınıyor diye duymuştum gerçekten o da doğruymuş bak..
Benim doğal yolla hamile kalmam çok zordu aşılama ile 1.ci denemede kaldım şimdi neden olmasın diyorum sende hamileymişsin bir umut oldu bana da

Düşük sonrası hamile kalmak gerçekten kolay oluyormuş canım derlerdi hep ama inanamazdim.
inşallah Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip eder
Evet öyle diyorlar 6 ay kötünün diyenler var ama bana saçma geliyor zaman kaybından başka bir şey değil hadi inşallah düşükten sonra biz ve burdaki bütün arkadaşlar güzel haberler alırız

canım sen hamile misin kaçırmışım orayı
İdrar testi yaptım canım silik çizgi cikti.
adet tarihimi tam bilmediğim için şu an beklicem kan testi için.. idrar testi tekrarlicam.. zaten delik
deşik oldu kollarım düşükten önce ve sonra sürekli kan vermekten

Ay hadi inşallah çok sevindim inşallah vardır ve kucağına da alırsın. Bizi de haberdar et senin herhangi bir rahatsızlığın var mıydı pko falan

Amiin inşallah canım benim.
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Galiba ben hamiş değilim geçen seferki belirtilerin hiç biri yok aslında geçen sefer kendimi dinlemedim bu ay dinliyorum da yok belki de daha erken senin belirtilerin aynı mı

H Hayal10 canım ne yaptın bu gebeliğin belirleriz öncekiyle aynı mı beni aydınlatır mısın bende kendimi dinliyorum bir şey bulamıyorum

H Hayal10 canım ne yaptın bu gebeliğin belirleriz öncekiyle aynı mı beni aydınlatır mısın bende kendimi dinliyorum bir şey bulamıyorum
Canım iki günde bir idrar testi tekrarlıyorum yarın kana gidicem kısmetse.. o kadar çok kan verdim ki düşük önce ve sonrası netlestirmeden gitmek istemedim.. 5 gündür çok yoğun kasık ağrım var ilk hamileligimde yoktu.. yaptığım testleri ekledim canım iki gün arayla yaptim

Eklentiler

• Screenshot_20171110-184217.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20171110-184400.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…